• Sold

Imstenrade 35 5655 BL Eindhoven Hanevoet

Hightlighted features

  • 124 m² living area
  • 144 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 350,000 k.k.

Sales history

Listed since
December 8, 2022
Date of sale
December 27, 2022
Term
2 weeks

Description

In de kindvriendelijke en populaire woonwijk “Hanevoet” gesitueerde goed onderhouden woonhuis met 4 slaapkamers, een berging en een privacy biedende tuin op het westen. Verscheidene voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, het Maxima Medisch Centrum en de Philips Campus bevinden zich in de nabijheid. Tevens zijn er diverse uitvalswegen op korte afstand bereikbaar.

INDELING
BEGANE GROND
De ruime hal is voorzien van een garderoberuimte, een moderne laminaatvloer, een vernieuwde meterkast (8 groepen + 2 aardlekschakelaars) en stucwerk wanden- en plafond. De hal biedt toegang tot de woonkamer en het gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, een staand closet en plafond met inbouwverlichting.

De fraaie enigszins doorzon woonkamer geniet een vrij vooruitzicht aan de voorzijde. De woonkamer heeft een vernieuwd plafond met sfeervolle inbouwverlichting bij de grote raampartijen en een moderne laminaatvloer. De raampartijen bieden een prettige lichtinval. Middels een deur is er toegang tot de afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping. Bovendien is er een praktische afgesloten berging onder de trapopgang met voldoende provisieruimte.

Open keuken d.m.v. een halfhoog muurtje gescheiden van de living. De keuken heeft een fraaie hoogglans keukeninrichting in een U-vormige opstelling welke is voorzien van een kunststof werkblad met roestvrijstalen spoelbak en diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis met wokbrander, een heteluchtoven, een roestvrijstalen afzuigschouw, een koel/-vriescombinatie en een nieuwe vaatwasser. Verder is er inbouwverlichting in een tweetal keukenkastjes. De keuken heeft bovendien een bar met ruimte voor twee barkrukken tussen woonkamer en keuken in.

Vanuit de keuken is er een tussenportaal met toegang tot de bijkeuken waar er extra kastruimte en een werkblad aanwezig zijn. Verder is er een deur naar het terras en de achtertuin.

Berging:
Vanuit de bijkeuken is er een directe deur naar de aangebouwde berging (derhalve gemakkelijk van binnen uit bereikbaar).

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden- en plafond.

De zeer ruime betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met 1-greeps mengkraan met douchevoorziening met douchewand in het ligbad, een modern hangend wastafelmeubel met diverse kastjes, een 2e toilet met een staand closet en raam voor natuurlijke ventilatie en lichtinval. Bovendien bevindt zich hier de aansluiting t.b.v. de wasmachine.

TWEEDE VERDIEPING
De voorzolder is via een vaste trap toegankelijk en voorzien van vloerbedekking. Hier bevindt zich een afgesloten was-/ CV-ruimte met de opstelling van de cv-combi-ketel alsmede een mechanische ventilator. De voorzolder herbergt veel bergruimte onder de kapschuinte.

Verder is hier een ruime, lichte vierde slaapkamer welke is voorzien van een laminaatvloer, een dakraam en een vaste wastafel.

TUIN
De woning heeft een nette voortuin alsmede een op het westen gelegen goed verzorgde achtertuin met bestrating, gazon en bloembakken. De tuin is deels voorzien van prima schuttingen en heeft een poort nar de achterom.

ALGEMEEN
- Het betreft hier een keurig onderhouden en door de jaren heen zorgvuldig bewoonde tussenwoning;
- Bouwjaar1973;
- De hal, woonkamer alsmede keuken zijn voorzien van een moderne laminaatvloer;
- De keuken is voorzien van een uitgebreide keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur;
- De woonkamer, grote slaapkamer en zolder zijn voorzien van dubbel beglazing;
- Aan de achterzijde bevindt zich een elektrisch bedienbare nette zonneluifel;
- De eerste verdieping alsmede de slaapkamer op de 2e verdieping zijn voorzien van laminaatvloer;
- De woning is gelegen op een aantrekkelijke woonlocatie in de wijk Hanevoet met aan de voorzijde vrij uitzicht;
- Goede bereikbaarheid van nabij gelegen winkelcentrum Kastelenplein en scholen. Verder ook op korte afstand van de High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum Veldhoven en ASML;
- Ook in de onmiddellijke nabijheid van alle uitvalswegen alsmede goede openbaar vervoervoorzieningen;
- Een fijne woonlocatie waar u zich thuis zult voelen;
- Beslist een bezichtiging waard!

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 350,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,823
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1973
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
124 m²
External storage space
6 m²
Plot size
144 m²
Volume in cubic meters
416 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Outdoor awning, skylight, mechanical ventilation, passive ventilation system and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation and partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas CW4 HRE (gas-fired combination boiler from 2020, in ownership)

Cadastral data

GESTEL B 2079
Cadastral map
Area
144 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, sheltered location and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
63 m² (10,5 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.