• Sold

Rijnstraat 2 06 5626 AN Eindhoven Kerkdorp Acht

Hightlighted features

  • 45 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 260,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 20, 2022
Date of sale
October 13, 2022
Term
3 weeks

Description

Dit leuke 2-kamerappartement is voorzien van een fijne en lichte woonkamer, moderne open keuken, slaapkamer van circa 9,5 m², moderne badkamer en een inpandige berging. Tevens zijn er een eigen parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Het betreft een lekker licht appartement met veel lichtinval door de vele raampartijen.

Het appartement is gelegen op de begane grond in het jonge appartementencomplex Rijnbosch, gelegen in het kerkdorp Acht, op de hoek van de Rijnstraat en de Boschdijk. Door de ligging aan de Boschdijk is er een snelle verbinding met het centrum van Eindhoven en diverse snelwegen. Op loopafstand liggen een klein park, voetbalvereniging Acht en het dorpscentrum met haar winkels.

INDELING:
BEGANE GROND:
Centrale overdekte entree met intercom en brievenbussen. Via de trapopgang in de centrale hal zijn de appartementen te bereiken. Het betreffende appartement is op de begane grond gelegen.

APPARTEMENT:
Entree. Direct naast de voordeur is de meterkast (5 groepen + 2 aardlekschakelaars) gelegen. Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer met nieuwe plinten, gelegd in 2021 (m.u.v. de badkamer).

De fijne en lichte woonkamer (circa 22,5 m²) heeft diverse raampartijen waardoor er een prettige lichtinval aanwezig is. De woonkamer staat in directe verbinding met de keuken.

De open keuken is voorzien van een moderne lichte keukeninrichting met een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en een koelkast met vriesvak. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte.

De slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 9,5 m² en is voorzien van een drietal raampartijen.

De moderne en volledig betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan, een closet en een wastafelmeubel met een spiegelkast. Het geheel is uitgevoerd met lichte en donkere wandbetegeling en donkere vloertegels.

Tenslotte bevinden zich in de inpandige berging de opstelling van de c.v.-ketel en de wasmachineaansluiting.

ALGEMEEN:
- Het appartement is volledig geïsoleerd en is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en draai-/kiepramen.
- Energielabel A.
- Eigen parkeerplaats aanwezig.
- De Intergas c.v.-ketel is in 2010 geplaatst.
- De servicekosten bedragen € 74,38 per maand voor het appartement én de parkeerplaats.
- De eigendomsoverdracht kan op korte termijn plaatsvinden.
- Bij het appartement is geen buitenruime (zoals bijv. een balkon) aanwezig.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 260,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 5,778
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 74.38 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2010
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
45 m²
Volume in cubic meters
152 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Outdoor awning, <{cctv}>, optical fibre, mechanical ventilation, passive ventilation system and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2010, in ownership)

Cadastral data

WOENSEL T 2600
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside busy road, alongside a quiet road, freestanding location and unobstructed surrounding view

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 74.38 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.