• Sold

Veldmaarschalk Montgomerylaan 779 5623 AW Eindhoven Kronehoef

Hightlighted features

  • 75 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 300,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 19, 2022
Date of sale
December 16, 2022
Term
3 weeks

Description

Dit ruime keurig onderhouden 4-kamer appartement heeft een royale woonkamer, open keuken met moderne inrichting, drie slaapkamers, luxe badkamer en een groot balkon op het westen met een heerlijk uitzicht aan beide zijden. Daarnaast beschikt het appartement over een gezamenlijke fietsenberging. Het appartement is gelegen op vierde verdieping van dit appartementengebouw in de wijk Kronehoef (Woensel). Het appartementengebouw ligt op een centrale locatie tussen het stadscentrum en winkelcentrum Woensel, met veel groen rondom en parkeergelegenheid voor de deur. Openbaar vervoer ligt in de buurt, evenals de Woenselse Markt, TU/e, Fontys Hogescholen en De Rooi Pannen. Tevens zijn het Catharina Ziekenhuis en diverse uitvalswegen eenvoudig te bereiken.

INDELING
BEGANE GROND
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trapopgang en toegang tot de bergingen.

APPARTEMENT:
Portaal met toegang tot 2 appartementen. In de lichte hal bevinden zich de intercominstallatie en bergkast met meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars). Daarnaast biedt de hal toegang tot de woonkamer, geheel modern betegeld toilet met een zwevend closet en drie slaapkamers. De vloer is voorzien van een laminaatvloer.

Ook de ruime, lichte woonkamer is voorzien van dezelfde laminaatvloer, structuurwerk wanden en een stucwerk plafond. De grote raampartijen bieden een prettige lichtinval en een weids uitzicht aan beiden zijden. Vanuit de woonkamer is er middels een deur toegang tot het royale balkon aan de achterzijde.

De open keuken is voorzien van een lichte, moderne keukeninstallatie welke is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, rvs-afzuigschouw, rvs spoelbak, combi-oven, vaatwasser, koelkast en elektrische Daalderop boiler. De diverse kasten en lades herbergen volop opbergruimte. Vanuit de keuken is er eveneens toegang tot het royale balkon. Dit ruime balkon is gelegen op het westen en biedt uitzicht op de kerktoren.

De moderne, volledig betegelde badkamer is toegankelijk vanuit slaapkamer 3. Uitgevoerd met een inloopdouche met thermostaatkraan + drain + handdouche, een vaste wastafel in meubel en een raam voor natuurlijke ventilatie.

Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
Slaapkamer 1: aan de voorzijde gelegen. Voorzien van behangen wanden en een stucwerk plafond. Deze slaapkamer heeft toegang tot het op het oosten gelegen balkon en is tevens voorzien van een wasmachineaansluiting.
Slaapkamer 2: dit betreft een kleinere slaapkamer, eveneens aan de voorzijde gelegen.
Slaapkamer 3: aan de achterzijde gelegen. Voorzien van stucwerk wanden- en plafond en een vaste kast. Vanuit deze slaapkamer toegang tot de badkamer.

ALGEMEEN
- Gehele appartement is voorzien van een moderne laminaatvloer;
- Heerlijk weids uitzicht door ligging op de bovenste verdieping;
- Voldoende openbare parkeerplaatsen;
- Separate berging is souterrain;
- Gezonde en actieve VvE;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Servicekosten bedragen thans € 230,-- per maand (incl. stookkosten);
- Fraai zicht over plantsoen aan voorzijde;
- Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de inmeting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 300,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,000
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 230.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1965
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
75 m²
Exterior space attached to the building
10 m²
External storage space
11 m²
Volume in cubic meters
245 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
4 stories
Located at
4th floor
Facilities
Optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
F What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
Communal central heating
Hot water
Electrical boiler

Cadastral data

WOENSEL G 4638
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district, freestanding location and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 230.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.