• Sold

Kruisstraat 130 5612 CM Eindhoven Gildebuurt

Hightlighted features

  • 118 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 350,000 k.k.

Sales history

Listed since
July 30, 2022
Date of sale
November 4, 2022
Term
3 months

Description

Een heerlijk groot en groen dakterras, middenin de stad! Deze unieke combinatie vind je bij dit 3-kamerappartement met veel leefruimte verdeeld over twee verdiepingen (maisonette). Het enorme dakterras is circa 70 m² groot en is je eigen groene oase. Indien gewenst is er een garage bij te kopen, gelegen aan de overkant (achter de winkels). Het appartement is voorzien van energielabel A.

Het appartement is zeer centraal gelegen in de gezellige drukte van de Kruisstraat met alle gewenste winkelvoorzieningen praktisch voor de deur. Tevens bevinden zich op zeer korte afstand het NS-station, het stadscentrum, TU/e, Fontys Hogescholen en uitvalswegen.

INDELING
BEGANE GROND
De entree van het appartement met de meterkast is op de begane grond gelegen. Via een trapopgang is de eerste verdieping te bereiken.

EERSTE VERDIEPING
Via de overloop zijn de woonkamer met een open keuken, de stookruimte met de opstelling van de c.v.-ketel en de toiletruimte te bereiken.

De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van circa 41 m² en is voorzien van een eikenhouten plankenvloer. Aan de achterzijde bieden openslaande deuren toegang tot het enorme dakterras. De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een eenvoudig keukenblok met een spoelbak, keramische kookplaat en een afzuigkap. De woonkamer geniet een prettige lichtinval door de vele raampartijen.

Het enorme dakterras is een paradijs om in te vertoeven. Het heeft een oppervlakte van maar liefst 70 m² en is voorzien van een terras, vlonders, een vijverpartij en groene beplanting. Je eigen groene oase middenin de stad! Achterin bevindt zich nog een ruime berging.

De toiletruimte is uitgerust met een closet, uitstortgootsteen en de wasmachineaansluiting.

TWEEDE VERDIEPING
Via een fraaie trapopgang is de tweede verdieping te bereiken. Hier bevinden zich twee slaapkamers c.q. een tweede woonkamer, de badkamer en een balkon.

Slaapkamer 1 c.q. de tweede woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een oppervlakte van maar liefst circa 32 m². Op de vloer ligt een eikenhouten plankenvloer en er is een eenvoudig keukenblok aanwezig. De drie raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval.

Slaapkamer 2 (circa 11,5 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een laminaatvloer.

De ruime doch eenvoudige badkamer is uitgerust met een ligbad, een closet en een wastafel. Vanuit de badkamer is het brede balkon van circa 7,5 m² gelegen aan de achterzijde te bereiken.

ALGEMEEN
- Het appartement is voorzien van dakisolatie en dubbele beglazing.
- Energielabel A.
- Het appartement is voorzien van 12 zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van circa 2.500 kWh per jaar.
- De servicekosten bedragen circa € 128,07 per maand.
- Uniek is het enorme dakterras van circa 70 m².
- Het appartement heeft een eigen ingang.
- Indien gewenst is er een garage bij te kopen, gelegen aan de overkant achter de winkels, de toegangspoort ligt tussen nr 129 en 131.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 350,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,966
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 128.07 per month

Construction

Type apartment
Maisonnette (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1968
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
118 m²
Exterior space attached to the building
80 m²
External storage space
13 m²
Volume in cubic meters
405 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories
Located at
1st floor
Facilities
Optical fibre

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation and double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler, in ownership

Cadastral data

WOENSEL G 6440
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center
Garden
Sun terrace
Sun terrace
67 m² (10,58 meter deep and 6,3 meter broad)
Garden location
Located at the northeast
Balcony/roof garden
Roof terrace present and balcony present

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 128.07 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.