• Sold

Zandbloem 47 5658 BX Eindhoven Zandrijk

Hightlighted features

  • 111 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 425,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 18, 2022
Date of sale
January 30, 2023
Term
8 months

Description

Omgeven door groen en met een prachtig uitzicht op landschapspark Meerland!

Dit ruime 3-kamerappartement is voorzien van een lichte woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, badkamer, separate toiletruimte, een eigen berging en een fijn balkon.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van appartementencomplex Vista, in de wijk Zandrijk (Meerhoven), tegenover landschapspark Meerland. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Meerhoven met al haar winkelvoorzieningen en een gezondheidscentrum met een apotheek. Ook sportfaciliteiten, basisscholen en kinderopvang liggen op korte afstand en om de hoek ligt de bushalte, waardoor het centrum van Eindhoven gemakkelijk te bereiken is. Ook de snelweg is zeer snel en gemakkelijk te bereiken.

INDELING:
BEGANE GROND:
Centrale entree met de brievenbussen en de videofooninstallatie. Aansluitend de centrale hal met de lift, het trappenhuis en toegang tot het souterrain.

SOUTERRAIN:
In het souterrain bevinden zich de eigen berging en de eigen parkeerplaats. De parkeerkelder is afgesloten met een automatisch bedienbare deur.

APPARTEMENT:
Entree. Via de hal zijn alle vertrekken te bereiken. Op de vloer ligt een parketvloer welke doorloopt in de rest van het appartement (m.u.v. de sanitaire ruimtes).

De ruime woonkamer geniet veel prettige lichtinval door de vele raampartijen. Een schuifpui biedt toegang tot het balkon.

De open keuken is voorzien van 1 ½ spoelbak, keramische kookplaat, koelkast, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser en close-in boiler. De diverse kasten en lades bieden voldoende opbergruimte aan.

Het overdekte balkon is gesitueerd op het oosten en biedt een prachtig uitzicht op het landschapspark Meerland. Het balkon is voorzien van screens en een zonneluifel.

Beide slaapkamers zijn gelegen aan de balkonzijde.

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, wandcloset en een wastafelmeubel welke is voorzien van een wastafel.

Tenslotte zijn vanuit de hal de separate toiletruimte en een praktische berging met de mechanische ventilatie unit en de wasmachineaansluiting te bereiken.

ALGEMEEN:
- Het appartement is volledig geïsoleerd;
- Energielabel A+;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Professionele en gezonde VvE. De servicekosten bedragen circa € 175,50,- per maand voor het appartement, de berging en de parkeerplaats;
- Als bewoner van het appartementencomplex heeft u toegang tot de gemeenschappelijke parktuin aan de achterzijde;

WERKWIJZE:
Graag even uw aandacht voor onze werkwijze en voorwaarden bij de verkoop van deze woning:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 425,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,829
Original asking price
€ 450,000 kosten koper
Service charges
€ 176 per month
Status
Sold

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2003
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
111 m²
Exterior space attached to the building
18 m²
External storage space
16 m²
Volume in cubic meters
339 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
5 stories
Located at
2nd floor
Facilities
Outdoor awning, optical fibre, mechanical ventilation, passive ventilation system, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
A+ What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
District heating
Hot water
District heating

Cadastral data

STRIJP F 557
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Underground parking

Parking

Type of parking facilities
Public parking and parking garage

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agents

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

NVM buying agent

Makelaar Van Uffelen

Call 040-2415959

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.