• Sold

Tussenwoning Echt Bloemenhof (Bouwnr. 6) 6101 NK Echt Schilberg

Hightlighted features

  • 119 m² living area
  • 147 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 297,500 v.o.n.
Part of project Echt Bloemenhof, Echt

Sales history

Listed since
April 4, 2022
Date of sale
July 28, 2022
Term
3½ month

Description

Nieuwbouwplan Bloemenhof is gelegen in Echt, een karakteristieke stad op een unieke plek: “Het Smalste Stukje Nederland, breed genoeg om volop te genieten.’’

Daar waar Nederland slechts 4,8 km breed is, en je in korte tijd van België naar Duitsland wandelt.

Ruime tussenwoningen in Bloemenhof:

De grote raampartijen in de achtergevel zorgen voor een optimale verbinding tussen binnen en buiten. Doe de tuindeuren open en verleng zo je woonkamer met de achtertuin. Dat wordt genieten!
Net als bij de hoekwoningen, ga je deze woningen binnen door de pergola omlijste voordeur. Via de entree bereik je de woonkamer en de keuken, die in open verbinding met elkaar staan. De keuken bevindt zich aan de straatzijde, de woonkamer grenst aan de fijne achtertuin.

Op de eerste verdieping verbindt de overloop de drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer van ruim 14 m2 tref je aan de tuinzijde. De comfortabele badkamer is uitgerust met een wastafel en inloopdouche. Ook tref je hierin een tweede toilet. Via een vaste trap bereik je de zolderruimte met een groot dakraam op de tweede verdieping. Hier tref je de duurzame technische installaties en de opstelplaatsen voor de wasmachine en droger.

Door de uitgekiende plattegronden en praktische indeling worden alle ruimtes in deze woning optimaal benut. Daarnaast zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan meer woonruimte op de begane grond door middel van een uitbouw, of de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer op de tweede verdieping door het plaatsen van een dakkapel.

Kenmerken
+ Comfortabel en duurzaam wonen.
+ Fraaie geveldetails, zoals de pergola en het Frans balkon met sierbloemenhekwerk.
+ Ruime woonkamer met zicht op de achtertuin.
+ Met drie fijne slaapkamers op de verdieping ideaal voor gezinnen.
+ Praktische trapkast voor bergruimte binnen en een houten berging buiten.
+ Diverse uitbreidingsopties, waaronder een dakkapel op de tweede verdieping

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Echt! De stad ligt op het zogeheten middenterras van de Maas, op een hoogte van zo’n 28 meter. De rivier vormt de natuurlijke grens met België, en staat in verbinding met tal van andere wateren, zoals de Oude Maas en de Molenplas. Geniet hier van het uitzicht en bezoek het vogelkijkplatform of het bijzondere Bomenmonument.
Ten zuiden van Echt vind je De Doort, een schitterend natuurgebied waarin loofbossen, weilanden en akkers elkaar afwisselen. De plassen die je in dit gebied treft, zijn veelal ontstaan door de kleiwinning voor de Echter dakpannenindustrie. Maak ook eens een mooie wandeling in Het Kranenbroek, Het IJzerenbosch of natuurreservaat ’t Hout. Je raakt niet uitgekeken!

Bloemenhof wordt een heerlijke buurt om te wonen, met gezellige gezinswoningen en fijne appartementen. De woningen en de appartementen zijn omgeven door groen, waar je straks lekker een wandelingetje maakt en elkaar ontmoet voor een gezellig praatje.

De in totaal 20 gezinswoningen zijn onderverdeeld in vijf blokjes met ieder vier woningen. Dit benadrukt de dorpse opzet van het plan. Iedere woning heeft een fijne tuin en de hoekwoningen hebben daarbij parkeergelegenheid op eigen terrein. Erg praktisch! Daarnaast is er voldoende ruimte om te parkeren voor de deur of in één van de parkeerhofjes in het plangebied.

De woningen zijn stuk voor stuk praktisch van indeling, super compleet en op-en-top duurzaam. Daarbij zijn er diverse optiemogelijkheden om jouw woning in Bloemenhof helemaal eigen te maken.

Met Bloemenhof krijgt het gebied tussen de Seringenstraat, de Tulpenstraat, de Rijksweg Noord en de Kerkveldsweg Oost in de Echtse wijk Schilberg een prachtige nieuwe invulling.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 297,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 2,500
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
119 m²
Plot size
147 m²
Volume in cubic meters
430 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Balanced ventilation system, optical fibre and solar panels

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat recovery unit
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.