• Sold

Krammer 14 5751 SJ Deurne Koolhof

Hightlighted features

  • 129 m² living area
  • 179 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 299,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 18, 2022
Date of sale
December 13, 2022
Term
3 weeks

Description

RUIME TUSSENWONING MET MOGELIJKHEID TOT VIER SLAAPKAMERS. GELEGEN IN EEN RUSTIGE AUTOVRIJE STRAAT IN DE WIJK “KOOLHOF”.

Deze sfeervolle woning uit 1975 is voorzien van drie slaapkamers en een vaste trap naar een zolderkamer. De tuin ligt op het zuidwesten met achterin een poort naar het achterpad. Hierdoor zijn parkeerplaatsen achter de woning goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Via de voordeur betreedt u de hal. In de hal, voorzien van een laminaatvloer, treft u de trapopgang en de meterkast. De meterkast is in 2021 vernieuwd en aangepast naar automaten. Ook is hier de toiletruimte gelegen. De toiletruimte is uitgerust met een staand closet en een fonteintje. Ook is er ventilatie aanwezig.

De hal biedt toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft dezelfde doorlopende laminaatvloer en heeft een (straat)vrij uitzicht aan de voorzijde. De woonkamer heeft een sierrand in het stucwerk van het plafond. Ook is hier een trap-/voorraadkast aanwezig.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is licht van kleur. Er zijn een 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap en diverse kastjes en lades in een lade kastsysteem aanwezig. Onder de gootsteen zit een close-in boiler.

Bij de keuken is een deur naar de bijkeuken. Hier is genoeg ruimte voor apparatuur en extra bergruimte. Ook zit hier de buitendeur naar de tuin en het terras.

Eerste verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk. De slaapkamers hebben houten kozijnen met een aluminium frame en schuiframen.

De badkamer is uitgerust met een ligbad en een douche met thermostaatkraan, een toilet en een wastafel in een designmeubel. De wand- en vloerbetegeling zijn in wit en zwart. Er is natuurlijke ventilatie mogelijk.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar.

De zolderkamer is na-geïsoleerd en afgetimmerd en stucklaar gemaakt met gipsplaten. Er is een laminaatvloer gelegd en bergruimtes verwerkt in de aftimmering. Ook is er een dakraam aanwezig. Op de zolder bevindt zich de Remeha HR combiketel en aansluitingen voor het witgoed. Hier is ook de stroomverdeler van de zonnepanelen aanwezig.

Tuin:
De voorzijde heeft een aangelegde voortuin aan het autovrije pad.

Aan de achterzijde is een aangelegde tuin met sierbestrating, vaste beplanting en een gazon. Aan de achtergevel zit een pergola. De bedoeling was om hier een groene terrasoverkapping te maken met druivenplanten. Aan de woning is nog een stukje overkapping voor eventueel tuinspullen. Ook is hier een buitenkraantje. Via de poort kunt u naar een achterpad. Hier is voldoende parkeergelegenheid en via een pad door het groen kunt u naar een ruim opgezet grasveld.

Algemeen:
- Ruime woning in een autovrije straat.
- Gelegen aan de kant van de wijk de Zeilberg.
- 11 zonnepanelen. Deze zijn aangeschaft via het project “De groene zone” van de Gemeente Deurne. Aanschaf 2021. Maandelijkse kosten zijn ca. € 42,- per maand of eenmalige afbetalen.
- Houten kozijnen met op de eerste verdieping schuiframen met enkele beglazing.
- De woning ligt op een prima locatie in de wijk “Koolhof”.
- Energielabel D.
- Het dak is na-geïsoleerd met 14 cm glaswol.
- Bouwjaar 1975.
- Indicatie inhoud 442 m³.
- Woonoppervlakte circa 129 m².
- Perceeloppervlakte 179 m².

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 299,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,318
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1975
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
129 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
Plot size
179 m²
Volume in cubic meters
442 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, passive ventilation system, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Roof insulation and partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2014, in ownership)

Cadastral data

DEURNE L 7334
Cadastral map
Area
179 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
77 m² (14 meter deep and 5,5 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.