Beaufort Dr. Lelykade (Bouwnr. 9) 2583 CN Den Haag

  • Sold
€ 1,299,850 v.o.n.
Part of project Beaufort, Den Haag

Description

BEAUFORT

VIJF APPARTEMENTEN AAN DE DR. LELYKADE VAN CIRCA 152 M²
Een appartement met een oppervlakte van circa 152 m², aan het water van de Tweede Binnenhaven:
het voelt bijna als een penthouse. De vijf appartementen liggen aan de Dr. Lelykade en hebben een schitterend uitzicht over de haven en de zee.

U heeft hier het plezier van een dubbele buitenruimte: een zijbalkon en een (half)overdekt terras. Zo kunt u ook bij iets minder weer heerlijk beschut buiten zitten. En ook hier is de beleving van de living fenomenaal.

Alle appartementen liggen hoger dan het straatniveau, van de eerste tot en met de vijfde verdieping.
Daardoor heeft u een maximale lichtinval. Ook kunt u ervoor kiezen om één of meer slaapkamers
samen te voegen of anders in te delen. U kunt er dus alle kanten mee op: wonen, slapen of werken,
maar vooral: genieten.

KENMERKEN
• Woonoppervlakte ca. 152 m2
• Ruime entree met gasten-toilet
• Woonkamer met open woonkeuken
• Terras met uitzicht over de Tweede Binnenhaven
• Hoofdslaapkamer met ruimte voor een inloopkast en een badkamer met luxe-sanitair en-suite
• Tweede en derde (slaap)kamer
• Tweede badkamer met luxe sanitair
• Vloerverwarming en passieve vloerverkoeling
• Berging met opstelplaats voor wasmachine en -droger
• Privé parkeerplaats in de overdekte parkeergarage en afgesloten privé berging op de begane grond

Met de ontwikkeling van Beaufort aan de Dr. Lelykade in de Scheveningse Tweede Binnenhaven komt er een einde aan een tijdperk van vernieuwing in dit gebied.
In de loop der jaren is de Tweede Binnenhaven uitgegroeid van een stille werkhaven tot één van de levendigste stadsgedeelten pal aan de kust. De oude gebouwen maakten gaandeweg plaats voor chique nieuwbouw. Steeds meer mensen ontdekken wat een fantastische locatie dit is. Vrijwel direct aan zee en strand. Heerlijk uitzicht. Ook zónder mooi weer een sfeer alsof het altijd vakantie is. Beaufort is nu de laatste van die ontwikkelingen aan de haven. En, geheel in stijl met de naam, wij denken dat het storm gaat lopen.

GROTE KANS DAT HET STORM LOOPT
Beaufort omvat in totaal 23 woningen. Deze variëren van zeer grote appartementen met zicht op de haven en/of de zee, tot bescheidener appartementen en ruime stadswoningen.
Alle appartementen en ook de stadswoningen beschikken over een privé buitenruimte. De (zeer) grote appartementen worden gerealiseerd aan de Dr. Lelykade, deze zijn gericht op de Tweede Binnenhaven. De bescheidener appartementen liggen aan de Menninckstraat, die de Dr. Lelykade verbindt met de Koppelstokstraat. Op de hoek van de Mennickstraat en de Koppelstokstraat komen nog 2 appartementen en 1 maisonnette. Aan de Koppelstokstraat komen de zes stadswoningen te staan. Deze stadswoningen zijn grondgebonden en bestaan uit drie woonlagen. Zo biedt Beaufort een ruime keuze aan woongenot, voor uiteenlopende wensen van geïnteresseerden. En, bij elke woning is een privé parkeerplaats beschikbaar. Dus nooit meer zoeken naar een parkeerplek. Dat alléén al is fijn thuiskomen!

WONEN MET DE WIND IN DE ZEILEN
Zon. Zee. Zilt. Het wonen aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven is met drie woorden te vangen. Deze locatie is in Den Haag met niets te vergelijken. Hier komen mensen het weekend vieren, in de restaurants en op de terrassen.
Wat nog niets eens zo heel lang geleden een wat verlaten werkgebied was, is inmiddels onherkenbaar veranderd. Het is een plek waar mensen plezier komen maken. Flaneren langs het water, bootjes kijken, altijd leuk. Sporten. Met de benen over de kaderand een beetje met elkaar kletsen. Het rustgevende tikken van de masten van de zeilschepen in de jachthaven. Als op hete zomerdagen de stad nog nazindert, koelt het hier door het open water sneller af. Het altijd schilderachtige uitzicht over de haven en/of zee. En hoe vaak zult u niet zeggen: ‘Gaan we boodschappen doen, halen we iets te eten? Nee. We eten wel wat bij die-en-die of daar-en-daar.’

AAN DE BESTE KANT VAN DEN HAAG
Ëchte Scheveningers geven het niet graag toe. Maar Den Haag en Scheveningen zijn toch echt één. Aan de ene kant de zee en strand, aan de andere kant om te beginnen het gezellige Statenkwartier.
Winkelen op ‘de Fred’, met z’n vele speciaalzaken, bijzondere adresjes en natuurlijk het geweldige Kunstmuseum. Voor fervente fietsers en hardlopers zijn er de naastgelegen duinen van het Westduinpark. U kunt ongehinderd en genietend van het vele groen en de stilte helemaal naar Hoek van Holland fietsen! De stranden ‘hier op zuid’ zijn ook een stuk rustiger dan aan de noordzijde, dus ook ideaal voor de hondenbezitter. Iets verderop liggen de Vogelwijk en het Valkenboskwartier, met de sfeervolle Fahrenheitstraat. Alle voorzieningen zijn dus dicht in de buurt, een aangename gedachte. En er liggen plannen voor een Randstadrailverbinding naast de Tweede Binnenhaven. Om straks lekker makkelijk overal naartoe te reizen. En dan fijn weer naar huis. Thuis.

Planning:
- start bouw: prognose begin 2023

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 1,299,850 vrij op naam
Asking price per m²
€ 8,552
Status
Sold

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
After 2020
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
152 m²
Exterior space attached to the building
20 m²
Volume in cubic meters
398 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
1 story
Located at
5th floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Double glazing and completely insulated
Heating
Complete floor heating
Hot water
Geothermal heating

Exterior space

Location
In residential district and seaview
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box

Garage

Type of garage
Underground parking