• Sold

Aucubastraat 56 2565 XG Den Haag Bloemenbuurt-Oost

Hightlighted features

  • 92 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 339,000 k.k.

Sales history

Listed since
June 14, 2022
Date of sale
July 8, 2022
Term
3 weeks

Description

Dit gezellige dubbele bovenhuis is gelegen in de Aucubastraat; een straat met een dorps karakter, maar toch in de stad. Deze 5-kamer woning heeft 3 slaapkamers, 2 balkons waarvan een verdiept balkon aan de woonkamer en diverse originele details zoals een suite separatie en ruiten met roedeverdeling.

Indeling; entree op straatniveau, een portaal met ruimte voor een fiets en/of kinderwagen en inpandige trap naar de woonverdieping;

1e verdieping; overloop voorzien van vloerbedekking, eenvoudig toilet, sfeervolle woonkamer en suite voorzien van een fraaie, massief houten vloer, een vaste kast en hoekschouw. Door de grote raampartij die deels is voorzien van roedeverdelingen, heeft u vrij zicht over het groen en de tegenovergelegen school. Grenzend aan de voorkamer vindt u de open keuken in een L- opstelling die is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron, 4-pits gasfornuis met elektrische oven alsmede een RVS-afzuigschouw.

Door de schuifdeuren met glas in lood van de suite separatie komt u in de achterkamer. Aan deze kant van de suite separatie vindt u 2 vaste kasten, en in de hoek een tweede hoekschouw. Via de houten stolpdeuren komt u op het zonnige, extra diepe balkon voorzien van nieuwe, hardhouten vlonders.

2e verdieping; overloop met dakkoepel, een moderne laminaatvloer. In het trapgat is een opstelplaats voor de cv-combiketel (Nefit, 2010). Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer.

De achterslaapkamer heeft een schuine achterwand en deur naar het 2e zonnige balkon met wederom nieuwe hardhouten vlonders. De tweede en tevens grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning, en heeft een grote kastenwand met louvredeuren en een grote raampartij met roedeverdeling. Vanuit deze uiterst sfeervolle kamer kijkt u op het groen van het buurtpark en het pannendak van de tegenovergelegen school. De derde slaapkamer bevindt zich ook aan de voorzijde en heeft dezelfde roedeverdeling als de tweede slaapkamer. Hier vindt u ook de wasmachineaansluiting.

De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouchekop, mechanische ventilatie, dakkoepel en wastafelmeubel met wastafel.

Samengevat; bent u op zoek naar een bovenwoning met 3 slaapkamers en 2 zonnige balkons op het zuiden? Dan is deze woning in de gewilde Bomenbuurt nabij diverse voorzieningen en de gezellige Fahrenheitstraat zeker een bezoek waard.

Aanvullende informatie;

- Gelegen op eeuwigdurend heruitgegeven erfpachtgrond met afgekochte canon.
- Oplevering in overleg, kan spoedig.
- Actieve VvE: 2 leden, bijdrage van € 100,- per maand, collectieve opstalverzekering en spaarrekening met ruime reserve aanwezig. Splitsingsakte van voor 1972 waardoor geen inschrijving KvK, MJOP wordt opgesteld.
- Geheel voorzien van houten kozijnen met enkel glas.
- Bouwkundige keuring heeft plaats gevonden, het rapport is ter inzage.
- Kijk voor exacte maatvoering (NEN 2580) naar de officiële meetstaat en plattegrond. De plattegrond is indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
- Onze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing, deze zijn ter inzage.
- Biedingen die worden gedaan zonder de woningen gezien te hebben, worden mede vanwege de wet WWFT niet in behandeling genomen.
- Gelegen tegenover het “buurtpark” basisschool de Bonte Vlinder. Diverse buurtgenoten beschikken over sleutels van het speelplein waardoor er toezicht wordt gehouden op het plein en deze ’s avonds door vrijwilligers wordt afgesloten.

De koopovereenkomst wordt conform het NVM model opgemaakt met de daarbij behorende clausules die gebruikelijk zijn voor een appartement van deze bouwperiode.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 339,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,685
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 100.00 per month

Construction

Type apartment
Upstairs apartment (double upstairs apartment)
Building type
Resale property
Construction period
1906-1930
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
92 m²
Other space inside the building
1 m²
Exterior space attached to the building
7 m²
Volume in cubic meters
324 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Number of stories
2 stories
Located at
2nd floor
Facilities
Skylight

Energy

Energy label
G What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler from 2010, in ownership)

Cadastral data

'S-GRAVENHAGE AN 4866
Cadastral map
Ownership situation
Municipal long-term lease
Fees
Bought off for eternity

Exterior space

Location
In residential district and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Parking

Type of parking facilities
Paid parking, public parking and resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 100.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agents

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.