Zuid Willemsvaart 235 5211 SH Den Bosch

  • Sold
€ 595,000 k.k.

Description

Wonen aan het Zuid Willemspark.
Heb jij straks je kantoor en woning aan dit waterpark. Waar de watertaxi voorbij komt en waterrecreatie, cultuur en rustige horeca op gaat plaats vinden. Een steeds gezelligere plek dus. Het houten wandelpad ligt er al en de vaart is uit het verkeer gehaald met de versmallingen. De hele binnenstad wordt 30 km zone dus dat gaat nog verder terug en uiteindelijk moet de hele binnenstad met piramides autoluw worden. Aan dit water wonen betekent ook dat je amper overburen hebt. Op maar weinig plekken in de binnenstad woon je zo vrij en weids. Toch zijn de Bossche binnenstad en de A2 heel vlot te bereiken. Kortom, een heel mooie uitvalsbasis voor de gezelligheid en werk.

Begane grond.
Deze begane grond is te gebruiken als kantoor aan huis. Met een eigen ingang en toilet is deze fiscaal aftrekbaar te maken. Dat scheelt je al snel honderden euro's in je woonlasten. Maar ook als je verhuurt als kantoor of woning is dit natuurlijk ideaal. Een keukenmeubeltje of douche is eenvoudig te plaatsen. Kortom; juist deze etage zorgt er voor dat je heel flexibel kunt zorgen voor inkomsten uit je huis en dus lagere maandlasten. De ruimte is helemaal strak afgewerkt en er ligt een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming in.

De grote ruimte is mooi licht De eenduidige afwerking zorgt er voor dat je er alle kanten mee op kunt. Deze ruimte is bereikbaar via de hal bij de voordeur. De volgende ruimte is kleiner. Ook deze is strak afgewerkt. Hier zou je bijvoorbeeld de natte groepen kunnen plaatsen. Lekker dicht bij de CV ketel want die vind je bij de achterdeur. Ook de wasmachine staat daar.
Vanuit hier kun je, via Achter het Schaapshoofd in de Hinthamerstraat komen. Je achterom dus voor fietsen etc. Maar je zult in de praktijk merken dat je deze route heel vaak neemt naar de binnenstad.

Eerste verdieping.
Voor het raam is toch wel de beste plaats voor je bank. Want zo heb je een mooi zicht op de bomen en het water door het bijna gevelbreedte kozijn aan de voorkant. Overigens zijn alle kozijnen en ramen vervangen voor hardhouten exemplaren met een draai-kiepsysteem en dik dubbel glas. Eigenlijk zorgt het trappenhuis hier voor een prettige taille in de ruimte. De functies worden hierdoor wel gescheiden zonder dat het hokkerig wordt.

Keuken.
Spik splinter nieuw en heel sfeervol. waarbij de nét wat aparte vorm op een goede manier gebruikt is om fijne plekjes te creëren. De eerste etage is je woonvloer. Fijn, want dan kijk je mooi en rustig op het water. De L vormige keuken ligt aan de achterzijde. De lange achtergevel is dankbaar gebruikt voor een groot keukenmeubel met een hoek. Met z'n tweetjes koken kan dus best en hierdoor heb je voor bergruimte onder het blad. Het raam in de achtergevel zorgt niet alleen voor daglicht maar ook dat je leuk weg kijkt over het steegje "Achter het Schaapshoofd. Er is een ingebouwde inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en oven.

Tweede verdieping.
We zien nogal eens dat naarmate je hoger komt de woning minder is afgewerkt. Nou, hier niet. De twee slaapkamers zijn ook weer vers gestuct en lekker licht door de dakramen. Aan de grote kamer ligt de loggia. Heerlijk om in het seizoen de deur open te zetten (of zelfs laten 's nachts). Het is hier toch rustig. Maar ook een fijn plekje in de zon. De loggia ligt immers op het zuiden.

De badkamer is praktisch ingedeeld met douche en wastafelmeubel en smaakvol afgewerkt.

Achterom.
Via deze steeg achterom sta je zo bij de warme bakker en onze favoriete kaasboer, Arjan. Maar de Hinthamerstraat biedt nog veel meer leuke speciaalzaken en terrasjes. Wij denken dus dat je zo heel vaak thuis komt. Net zo belangrijk, zo kun je ook je fiets goed kwijt natuurlijk. Wel zo veilig.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 595,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,312
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1998
Specific
Protected townscape or village view (permit needed for alterations)
Type of roof
Combination roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
138 m²
Exterior space attached to the building
6 m²
Plot size
65 m²
Volume in cubic meters
458 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight

Energy

Provisional energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler and complete floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR (gas-fired combination boiler from 2021, in ownership)

Cadastral data

'S-HERTOGENBOSCH H 4236
Cadastral map
Area
30 m²
Ownership situation
Full ownership
'S-HERTOGENBOSCH H 4237
Area
35 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside water and in center

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Resident's parking permits