• Sold

Sint Annaplaats 8 5211 NT Den Bosch Binnenstad-Centrum

Hightlighted features

  • 172 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 625,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 2, 2022
Date of sale
May 13, 2022
Term
5 weeks

Description

Ligging.
Veel centraler wordt het natuurlijk niet. De markt ligt op een steenworp afstand en voor de deur ligt het promenadegebied van de Hinthamerstraat. Veel mensen ervaren dit als een gezellig en levendig punt. Dit komt voornamelijk omdat ze er zelf komen op de winkelmomenten. Bewoners weten echter dat er ook heel veel stillen uren voor de deur zijn. Uren waarbij buurtkinderen zelfs rustig op straat kunnen spelen en er gewoon wat gewandeld wordt. Maar vooral is het een ligging zonder gemotoriseerd verkeer voor de deur. Dus buiten het gezellige geroezemoes van winkelend publiek hoor je hier niet veel. Met de centrale ligging ligt dus ook alles op een steenworp afstand. Terrasjes, winkels voor de dagelijkse boodschappen en de warenmarkt. Ook op het CS sta je in 10 minuten en met een abonnement in de garage tegenover staat ook je auto dichtbij.

Indeling.
Als je dan toch in het centrum wilt wonen dan wil je natuurlijk ook iets mee krijgen van die stad. Met twee ramen is dit hier heel goed mogelijk. Daarnaast zijn de ramen laag genoeg om ook nog vanuit een stoel op de straat te kunnen kijken. De kamer is meer dan groot genoeg voor een ruime zitkamer en een eettafel. Er ligt vloerbedekking op een verhoogde vloer, in het plafond zijn inbouwspots verwerkt en er is een deur direct naar de keuken.

Zo gek waren ze vroeger nog niet. De smalle diepe panden waren nog al eens vrij donker. De oplossing was een lichtschacht vanuit de kap. Deze is hier ook toegepast, maar dan wel een hele grote. Hierdoor is er daglicht in de hal én in de keuken. Deze keuken is enkele jaren geleden volledig vervangen. Een fris modern meubel met alle comfort is het resultaat. Een ontbijttafeltje past er best in. Maar wellicht loop je straks zelf ook liever naar de eettafel in de woonkamer. Er is ook een deur naar de hal.

Er zijn twee grote slaapkamers op deze verdieping. Dat is bijzonder, want er is ook nog een heel grote slaapverdieping op de zolder. De kamers hebben ramen in de zijgevel. Je zou dit eigenlijk niet verwachten van een tussenwoning. Maar toch heb je, dankzij deze ramen, licht en frisse lucht in je slaapkamer. Dit gaat niet ten koste van je nachtrust want je slaapt hier niet aan de straatzijde.

De badkamer ligt achter in de woning. Met ramen in de achtergevel. Daar zit je dus inmiddels aan de Annaplaats. Wederom een rustig plekje. De badkamer is groot genoeg gebleken voor een ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet. Natuurlijk kan de koper deze badkamer willen moderniseren. Maar er is dan ook alle ruimte voor een hele fijne indeling. Tegenover deze badkamer vind je aan de hal nog een wasmachinekast en een toilet. Dus eventueel kun je het toilet op de badkamer laten vervallen.

Zolder.
Het appartement is, zeker met deze zolder, enorm. Deze zolderverdieping is nu verdeeld in een voor- en achterkamer met daar tussen een grote overloop en achter in een ruimte voor het dakterras (18m2). De wanden zijn overwegend licht van structuur en niet dragend. Op de lichtschacht na, want dat zou zonde zijn, kun je deze etage dus helemaal vrij indelen. Nou had de eerste etage al twee slaapkamers. Maar mocht je die anders gaan bestemmen dat kan er op deze verdieping geslapen worden. Maar wat dacht je van een grote leefruimte aan het dakterras? Hoe dan ook. Jij weet hier vast iets heel moois van te maken.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 625,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,634
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 100.00 per month

Construction

Type apartment
Upstairs apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1890
Specific
Protected townscape or village view (permit needed for alterations)
Type of roof
Hipped roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
172 m²
Exterior space attached to the building
18 m²
External storage space
3 m²
Volume in cubic meters
552 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories
Located at
2nd floor
Facilities
Skylight

Energy

Provisional energy label
G What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Combination boiler from 2021, in ownership

Cadastral data

'S-HERTOGENBOSCH H 6522
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 100.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
No
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

NVM selling agent

Huyzerij

Call 073-6122225

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.