• Sold

Wilgenhof 19 1424 SR De Kwakel Meerwijk

Hightlighted features

  • 160 m² living area
  • 210 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 569,000 k.k.

Sales history

Listed since
December 26, 2022
Date of sale
January 12, 2023
Term
2 weeks

Description

Wauw! Deze gezinswoning heeft maar liefst 160 vierkante meter woonoppervlak en een heerlijke living. De grote ramen, de ruime slaapkamers en de brede tuin maken dit plekje perfect. De ligging in een fijne wijk met alleen bestemmingsverkeer maken het plaatje compleet.

WAT MAAKT DEZE WONING UNIEK?
• De extra brede woning en kavel
• Een garage/berging geschikt voor praktijkruimte
• Een ruime living met grote ramen
• Vier slaapkamers
• Maar liefst drie dakkapellen
• Genieten van een sunshower in de badkamer
• Gelegen in een vriendelijke woonwijk
• Parkeren op eigen terrein

BEGANE GROND
Je komt binnen in de entree die toegang geeft tot de woonkamer en de kamer/berging aan de voorzijde. Bij binnenkomst in de woonkamer sta je in het hart van het huis, dit is de plek waar je vaak te vinden zal zijn. Aan de voorzijde bereik je via een kleine toog de keuken (2012). Deze heeft een werkblad van composiet en veel werk- en opbergruimte. Het toilet met fonteintje bereik je via een kleine hal die ook toegang geeft tot de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

EERSTE VERDIEPING
Als je via de trap in de hal naar de eerste verdieping loopt, dan kom je uit op de overloop. Deze geeft toegang tot drie slaapkamers, een badkamer en de trap naar de tweede verdieping. De master bedroom is royaal en kijkt uit op de voortuin. Twee slaapkamers zijn hier samengevoegd tot één supersize slaapkamer. De tweede en derde slaapkamer liggen aan de achterzijde en zijn van een prima formaat.

De badkamer ligt tussen de slaapkamers en is met een moderne look afgewerkt. De inloopdouche heeft een zitje, er is een wastafel in meubel en een toilet. De grote verrassing in deze ruimte is de sunshower voor extra licht en warmte tijdens het douchen.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede etage biedt veel ruimte voor werk, slapen of hobby. Via de trap bereik je de royale opberg- en wasruimte. De slaapkamer ligt hierachter en heeft een grote dakkapel. Aan de zijkant van de kamer is er volop opbergruimte in de vaste kast.

TUIN
Houd je van het buitenleven? De brede achtertuin heeft een fijn formaat met in de zomer de hele middag zon tot in de avond. De stenen berging is voorzien van elektra en de hiernaast gelegen achteruitgang geeft praktisch gebruiksgemak.

LIGGING
Wat maakt wonen in De Kwakel bijzonder? Er zijn buitengewoon veel verenigingen actief voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan De Kwakelse Veiling, de hobbyclub en sportvereniging KDO met veel verschillende sportmogelijkheden. Voor de kinderen van De Kwakel wordt er elk jaar een Sport en Spel-weekend georganiseerd op het terrein van sportvereniging KDO.

Eén van de hoogtepunten van het jaar is de Kwakelse Kermis. Zowel basisschoolkinderen als volwassenen gaan dan in een optocht van versierde karren door het dorp.

De woning staat in een fijne setting in een hofje dat tegen het dorpscentrum aan ligt. Dit betekent dat de bakker, de slager, de supermarkt, de snackbar en de kapper op loopafstand van de woning zijn.

Binnen enkele wandel- of fietsminuten bereik je plekken waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of schaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de omgeving rondom de Forten, de Vuurlijn, de Boterdijk en het groene polderlandschap met de grote kudde grazende koeien van Blommestijn.

Het openbaar vervoer brengt je vanaf het centrum van De Kwakel naar het busstation in Uithoorn met bussen richting Schiphol, Hoofddorp, Haarlem, Amstelveen en Amsterdam. Ook kan je vanaf hier met de bus vertrekken naar het treinstation Breukelen met treinen richting Amsterdam en Utrecht.

MEETINSTRUCTIE
Het object is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

BIJZONDERHEDEN
- Voor de bijzondere bepalingen verwijzen wij naar de documenten in Move
- De schuifpui op de begane grond en het dakraam op de tweede verdieping zijn aan vervanging toe.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 569,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,556
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1994
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
160 m²
External storage space
6 m²
Plot size
210 m²
Volume in cubic meters
523 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, optical fibre, mechanical ventilation and passive ventilation system

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Atag HR (gas-fired combination boiler from 2007, in ownership)

Cadastral data

UITHOORN D 5284
Cadastral map
Area
210 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
60 m² (8,5 meter deep and 7 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Involved real estate agent

NVM selling agent

FRED. makelaardij o.g.

Call 06 34080366

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.