• Sold

Hortensialaan 193 1424 DB De Kwakel Meerwijk

Hightlighted features

  • 130 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 500,000 k.k.

Sales history

Listed since
October 11, 2022
Date of sale
October 25, 2022
Term
14 days

Description

Dit PENTHOUSE met maar liefst drie slaapkamers is echt een plaatje. Je hebt hier veel daglicht aan de voor- en achterzijde en de indeling is speels. De ligging aan de Ringvaart en de perfecte afwerking maken dit appartement de ideale woonplek.

WAT ZIJN DE PLUSPUNTEN VAN DIT PENTHOUSE?
• instapklaar
• de speelse indeling
• maar liefst 130 vierkante meter woonoppervlak
• DRIE slaapkamers
• TWEE badkamers
• het terras op het westen
• privacy
• een lift
• voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer in de buurt
• twee eigen parkeerplaatsen

RUIM WONEN
Via de galerij kom je binnen in de hal. De hal geeft toegang tot een toilet, twee slaapkamers, een compacte badkamer, de meterkast en het woongedeelte.

Stap de woonkamer in en je wordt verrast door de ruimte en de speelse indeling. Aan de voorzijde van het appartement staat een moderne witte hoekkeuken. Tegenover de keuken is ruimte voor een eethoek. Vanaf de eethoek heb je zicht op het balkon. In het achterste woondeel past met gemak een grote zithoek.

HEERLIJK SLAPEN
Je hebt maar liefst drie slaapkamers die je kan gebruiken voor jouw hobby, werk of om te slapen. Naast de keuken vind je slaapkamer één, een kamer aan de Ringvaart-zijde. Aan de hal ligt de tweede slaapkamer, deze ligt ook aan de Ringvaart. De derde kamer is de master bedroom, deze ligt aan de achterzijde en heeft directe toegang tot de vernieuwde badkamer. Jouw bed kan je tegen een muur plaatsen. Achter deze muur is een grote kastenwand te vinden.

DOUCHEN EN BADDEREN
Via de master bedroom kom je in de badkamer van je dromen met een ligbad, een inloopdouche en tegels in betonlook. En hoe makkelijk is dat: er is hier een tweede toilet. Via de hal bereik je de tweede compacte badkamer met een wastafel en een douche, zeker handig als er iemand blijft logeren.

BUITEN GENIETEN
Over de gehele lengte van het appartement heb je een balkon dat op het westen ligt. Het terras is toegankelijk vanuit de woonkamer en de slaapkamer.

WAAR BERG IK MIJN FIETSEN EN ANDERE SPULLEN OP?
In de kelder heb je een berging die bereikbaar is met de lift. Verder is er in de woonkamer een grote inpandige berging te vinden.

HET APPARTEMENTENCOMPLEX
"La Forteresse” is gebouwd in 2008 en gelegen in de wijk de Kuil tegen de dijk en de Ringvaart aan. Er is een centrale entree met een lift, brievenbussen en intercom.

WAT IS ER IN DE OMGEVING TE BELEVEN
Het appartementencomplex staat in het charmante dorp De Kwakel dat veel te bieden heeft. Je vindt hier een basisschool, een kinderopvang, een slager, een kapper, een bakker en een supermarkt. Voor zo’n klein dorp zijn er buitengewoon veel verenigingen actief voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan De Kwakelse Veiling, een biljartclub, kaartclubs en de buurtkamer. Eén van de hoogtepunten van het jaar is de Kwakelse Kermis. Zowel basisschoolkinderen als volwassenen gaan dan in een optocht van versierde karren door het dorp.

Als je de Kwakel uit rijdt, dan kom je in het weidse polderlandschap terecht waar je volop kunt wandelen, fietsen, vissen en varen. Fiets eens langs het Jaagpad naar Bilderdam en lunch bij een restaurantje aan het water. Of trek je wandelschoenen aan, loop langs de Ringvaart en bewonder het fort in De Kwakel.

Populaire plekken in de stad zijn niet ver: Amsterdam met het Amsterdamse Bos, de grachten, het Rijksmuseum en de Dam. De steden Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem en Utrecht zijn ook goed bereikbaar. Met de komst van de Amsteltram wordt de bereikbaarheid van de gemeente Uithoorn nog beter. Binnen enkele jaren, naar verwachting in 2024 is de rechtstreekse verbinding met Amstelveen en Amsterdam gereed. Het centrale bus- en toekomstige tramstation van Uithoorn ligt op ongeveer 10 minuten fietsen van het appartement en bushalte "De Kuil" ligt op loopafstand.

VVE
De vereniging van eigenaren is een actieve vereniging. Er is een professionele beheerder aangesteld.

DE EIGENAAR VERTELT
Wat we het meeste zullen missen van onze huidige woning, naast de rustige ligging en het wooncomfort is het balkon. Na een dag werken (zowel op kantoor als thuis) heerlijk de schuifpui open, het balkon op, genieten van de zon, drankje, heerlijk buiten eten, kopje koffie en een drankje voor het slapen gaan. Items die je doen relaxen na gedane arbeid. En vergeet vooral niet het fantastische uitzicht, geen seconde is hetzelfde.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting. Tijdens de bezichtiging heb je de gelegenheid om de maten na te meten.

HOE MAAK IK EEN AFSPRAAK?
Wil je dit unieke en ruime appartement bekijken? Bel, mail of app voor een afspraak

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 500,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,846
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 181.62 per month

Construction

Type apartment
Penthouse (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2008
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
130 m²
Exterior space attached to the building
20 m²
External storage space
5 m²
Volume in cubic meters
350 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, 2 showers and toilet
Number of stories
4 stories
Located at
4th floor
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation, passive ventilation system and sliding door

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, energy efficient window and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit HR (gas-fired combination boiler from 2019, in ownership)

Cadastral data

UITHOORN A 2184
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district, freestanding location and unobstructed surrounding view
Garden
Sun terrace
Sun terrace
20 m² (2,5 meter deep and 8 meter broad)
Garden location
Located at the southwest
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Storage box
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 181.62 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

NVM selling agent

FRED. makelaardij o.g.

Call 06 34080366

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.