Kasteellaan 39 4116 DK Buren (GE)

  • Sold
€ 317,000 k.k.

Description

Kasteellaan 39 - Buren

#Middenwoning
#Uitstekend verzorgd
#Optimaal benutte achtertuin met veranda

Een kasteel staat voor klasse en entourage en dit vinden we terug in deze woning aan de Kasteellaan. Iets waarmee deze woning zich eigenlijk prima kan identificeren. Deze mooie met klasse verzorgde woning mét sfeervol aangelegde achtertuin geeft je een gevoel van vrijheid.

Deze middenwoning beschikt over een gezellige keuken, 4 mooie slaapkamers, een keurige badkamer (2012), een mooie veranda en echt een superleuke tuin. De 15 zonnepanelen op het dak zijn een goed gegeven voor minder energielasten. Lees snel verder voor nog meer verrassingen die dit huis in petto heeft.

Vanuit het keukenkraan heb je een groen uitzicht. De gezellige keuken beschikt over een gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast, combi-magnetron en close-in boiler. In de woonkamer ligt een eiken vloer. Goed om te weten is dat er in het hele huis niets aan de muur hangt, geen gaatjes dus. Dit kenmerkt de zorg voor de woning door de huidige eigenaar. Er staat bovendien een waterontharder en deze blijft ook achter.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met vaste kast. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde heb je een vrij uitzicht richting De Toeren. Er liggen hardstenen dorpels op de verdieping. De badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet, douchehoek, vaste kast en waskom op meubel. Een plaatje!

Op de voorzolder zijn de witgoedaansluitingen, hangt de CV-ketel (2004) en is bergruimte. Er is een 4e slaapkamer met dakraam en een weids uitzicht. Ook zijn er schuifwandkasten gemaakt. Aan opbergruimte kom je niets tekort.

Buitenshuis is met zorg een prachtig aangelegde tuin gerealiseerd. De ligging is op het zuid-oosten en er is een veranda, vijver met ondergrondse pompinstallatie, bruggetje en een dubbele berging. Ook is er een achterom. Je ervaart vooral groen om je heen. Kijk voor een eerste indruk van de tuin naar de foto’s.

Over Buren:
Wonen in Buren betekent wonen in een historische en zelfs koninklijke omgeving. Buren is namelijk een eeuwenoude Oranjestad omdat Willem van Oranje in 1551 trouwde met Anna van Buren. De woning ligt nabij het historische centrum van Oranjestad Buren, met leuke unieke winkel- en horecavoorzieningen aan de ene kant en een fijn natuur- en wandelgebied De Toeren aan de andere kant, allemaal op een paar minuten loopafstand. De molen, de Sint Lambertus Kerk met het pittoreske rode torentje en het in de omtrek bekende restaurant De Prins (Tip: het terras op de dijk aan het water!). Ook de supermarkt, basisschool en andere faciliteiten zijn binnen handbereik.

Buren ligt centraal tussen de steden Utrecht, ‘s-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen, steden die met circa 30 autominuten bereikbaar zijn. De plaatsen Tiel en Geldermalsen liggen op zo´n 10 minuten rijden.

Mag jij je binnenkort kasteelheer of - dame noemen?

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 317,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,935
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1989
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
108 m²
External storage space
9 m²
Plot size
160 m²
Volume in cubic meters
357 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Outdoor awning, skylight, mechanical ventilation, rolldown shutters and solar panels

Energy

Energy label
A+ What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, partly double glazed, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler and electrical boiler
CH boiler
Vaillant (gas-fired combination boiler from 2004, in ownership)

Cadastral data

BUREN O 396
Cadastral map
Area
160 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
96 m² (17,5 meter deep and 5,5 meter broad)
Garden location
Located at the southeast accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity
Insulation
Insulated walls

Parking

Type of parking facilities
Public parking