Lange Waag 59 4817 CT Breda

  • Sold
€ 495,000 k.k.

Description

Deze fraaie en onder moderne architectuur ontwikkelde nieuwbouwwoning is onderdeel van het nieuwbouwproject: ‘Tuinen van Genta’. In deze nieuwe woonbuurt komt stads wonen samen met parks leven. Het centrum van Breda en het centraal station, liggen op korte afstand. Daarnaast wordt in de eerste fase van de ‘Tuinen van Genta’ een gemeenschappelijk tuin gerealiseerd waar je heerlijk kunt relaxen! Het parkeren wordt zoveel mogelijk buiten het straatbeeld gebracht. Bij deze woning hoort een eigen parkeerplaats in de nabijgelegen parkeergarage. In het openbaar gebied komen voldoende bezoekersparkeerplaatsen.

Bouwjaar: 2023
Perceelsoppervlakte: 106 m²
Woonoppervlakte: ca 153 m²
Aanvaarding: in onderling overleg.

Begane grond:
Via de lichte hal kom je de woning binnen. In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet en de vuren houten, dichte trap naar de eerste verdieping. Het toilet, grenzend aan de hal, wordt voorzien van een fraai wandcloset en een fonteintje. In deze ruimte komt een middelgrijze vloertegel en een witte wandtegel tot circa 1,2 m. hoog. Boven deze wandtegel kun je zelf nog een eigen kleur kiezen voor de verdere afwerking.

De woonkamer (circa 40 m²), aan de achterzijde van de woning, is door de uitbouw lekker ruim en middels de openslaande tuindeuren stap je zo de tuin in. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. Er komt een mooie, fraaie keuken van Bruynzeel met inbouwapparatuur. Een afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi oven-magnetron, vaatwasmachine en Quooker zijn aanwezig. Een kookplaat is niet inbegrepen. De keuken krijgt in basis een donkere kleur maar dit is op dit moment nog aan te passen.

Tuin:
De tuin met achterom is ca. 7.50x4.00 m. en op het westen gelegen en krijgt een buitenkraantje en verschillende lichtpunten. Links achterin de tuin komt een houten berging. Verder is de tuin niet aangelegd en dus helemaal in te richten naar jouw eigen wensen! Aan de achterzijde van de tuin komt een metalen gaashekwerk tussen houten staanders met hedera en een houten poort. Voor de erfafscheiding met de buren dient na de oplevering een voorziening getroffen te worden. De tuin wordt voorzien van een leeflaag van 1 m.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping komt een overloop, 3 slaapkamers en een fraaie badkamer.
De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 3.60x2.68 m.De slaapkamers aan de achterzijde zijn ca. 4.26x2.68 m. en 3.04x2.38 m. Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming met een naregeling.
De badkamer wordt uitgerust met een inloopdouche, een toilet en een wastafel. De wanden worden voorzien van een witte wandtegel (in de douchehoek tot 2,2 m. hoog en in de rest van de badkamer tot 1,2 m. hoog). Boven het tegelwerk kunnen de wanden nog naar eigen smaak verder afgewerkt worden. Op de vloer komt een middelgrijze vloertegel.

Tweede verdieping:
Door het platte dak heb je ook op de tweede verdieping volop ruimte! Wanneer we de trap opkomen, stappen we meteen het zoldergedeelte op. Deze mulifunctionele ruimte is niet voorzien van vloerverwarming maar biedt desalniettemin voldoende andere opties voor gebruik! Via het zoldergedeelte bereiken we de vierde slaapkamer ca. 3.04x5.16 m.. Deze slaapkamer beschikt net als de slaapkamers op de eerste verdieping over vloerverwarming en een naregeling hiervoor. Tevens bevindt zich op deze verdieping de technische ruimte. In deze ruimte komt de aansluiten voor de wasmachine en condensdroger, de binnenunit voor de lucht-water-warmtepomp met boiler van 180 l., de WTW installatie, omvormer voor de zonnepanelen en een verdeler voor de vloerverwarming.

Algemeen:
- Unieke kans: een nieuwbouw tussenwoning van circa 135 m² voorzien van een lucht-water-warmtepomp, WTW installatie, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling!
- Gelegen in de gewilde nieuwe woonbuurt Tuinen van Genta;
- Hoogwaardige isolatie;
- Bouwkundig geen wijzigingen meer mogelijk maar de afwerking kan naar eigen smaak worden gedaan;
- De parkeerplaats in de parkeergarage is een appartementsrecht waardoor de toekomstig bewoner automatisch lid wordt van een Vereniging van Eigenaren (alleen voor de parkeerplaats en niet voor de woning);
- In de tuin komt een leeflaag van 1 m. vanwege het achterblijven van verontreinigen;
- Het voordeel overdrachtsbelasting is ten gunste van verkoper;
- De juridische overdracht vindt zo spoedig mogelijk plaats (na afronding financiering door koper). Indien dit plaatsvindt voor de bouwkundige oplevering van de woning wordt het bedrag van de nog aan de aannemer te betalen facturen ten tijden van de levering op de koopsom in mindering gebracht.
- Indien de juridische overdracht plaatsvindt voor de bouwkundige oplevering van de woning zullen alle rechten en verplichtingen uit de door verkoper gesloten aannemingsovereenkomst met het bouwbedrijf overgaan op koper;
- Een eventueel voordeel overdrachtsbelasting komt ten goede aan de verkoper. Koper dient derhalve rekening te houden met overdrachtsbelasting over de volledige koopsom;
- In verband met de overdracht van verplichtingen vanuit het bouwbedrijf dient de juridische levering van de woning plaats te laten vinden via notariskantoor E&L Notarissen te Etten-Leur;
- Eventuele kosten welke gemoeid gaan met de overname van de aannemingsovereenkomst tussen de verkoper en aannemer Era Contour komen voor rekening van de koper;
- De woning wordt gebouwd met de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling;
- Let op: het betreft hier een nog in aanbouw zijnde woning. Het is dan ook niet mogelijk de woning te bezichtigen. De geprognotiseerde oplevering van de woning is eind 2023.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen;
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen;
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 495,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,667
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
After 2020
Type of roof
Flat roof covered with other

Surface areas and volume

Areas
Living area
135 m²
External storage space
5 m²
Plot size
106 m²
Volume in cubic meters
364 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Balanced ventilation system and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Cadastral data

BREDA G 8296
Cadastral map
Area
106 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden
Back garden
41 m² (7,5 meter deep and 5,4 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking garage