• Sold

Hoefblad 5 2412 BD Bodegraven Weideveld

Hightlighted features

  • 143 m² living area
Map
€ 452,500 v.o.n.

Sales history

Listed since
November 23, 2022
Date of sale
March 31, 2023
Term
4 months

Description

Woningtype C

Binnen woningtype C worden 23 woningen gerealiseerd. De woonoppervlaktes van deze woningen variëren van ca. 142m² tot ca. 150m² en zijn voornamelijk georiënteerd op het Westen. Een deel van deze woningen is voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein. De woningen zijn 5-kamerwoningen en worden standaard uitgevoerd met 3 slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder waar optioneel ook één of twee kamers kunnen worden gerealiseerd.

Alle woningen liggen op een ruime kavel en hebben allemaal een eigen karakter en eigen kenmerken. Gevels in verschillende kleuren, stoere details in het metselwerk en hier en daar erkers of tuitgevels die doen denken aan oudhollandse pakhuizen. De lichte en moderne woningen zijn van alle gemakken voorzien. De huizen worden duurzaam verwarmd en gekoeld met een warmtepomp. Dat betekent comfortabel wonen met een vloerverwarmings- en koelingssysteem.

Duurzaam & comfortabel

De woningen zijn uitgerust met een warmtepompsysteem voor de verwarming en koeling. Dit systeem gebruikt warmte uit de bodem en is veel duurzamer dan gasverwarming. Het zorgt bovendien voor een heerlijk aangenaam klimaat in de woning. In de winter verwarmt de vloerverwarming de woning. Het mooie van dit systeem is dat het ’s zomers een omgekeerde werking heeft en zorgt voor koeling, zodat er in de woning altijd een behaag­lijke temperatuur is.

Architectuur

Er is gekozen voor een architectuur geïnspireerd op het typische oud-Hollandse huis met tuitgevel. De woningen zijn warm van uitstraling met stoere afwerking. Alle woningen zijn individueel herkenbaar door verschillende keuzes in gevelindeling en kleur van het baksteen. Het plan kent vier verschillende baksteenkleuren afgewisseld met een gekeimde gevel in zacht witte kleur.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 452,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,164
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
New property
Year of construction
2023

Surface areas and volume

Areas
Living area
143 m²
Volume in cubic meters
518 m³

Layout

Number of rooms
1 room
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
Not available

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.