Nachtegaal 16 5531 LN Bladel

  • Sold
€ 187,500 v.o.n.

Description

PERFECT GELEGEN BOUWKAVEL MET VERGUNNING VOOR HET BOUWEN VAN EEN PRACHTIGE 2-ONDER-1-KAP NIEUWBOUWWONING! De kavel met vergunning is te koop, de bouw regel je zelf.

De kavel is perfect gelegen in een nieuwbouwwijk nabij ‘De Floriaan’ te Bladel op loopafstand van alle voorzieningen zoals de huisartsenpost, zorg én op loopafstand van het centrum!

Het ontwerp is levensloopbestendig en daarom zowel geschikt voor gezinnen als voor ouderen vanwege de bad- en slaapkamer begane grond en de ruime woonindeling.

De aanvraag is in 2018 ingediend, vóór de wetswijziging inzake verplicht gasloos bouwen bij nieuwbouw, dus koper heeft de optie om nog te kiezen voor een gasaansluiting i.c.m. cv ketel, als dat wenselijk is.

De hardstenen afdekplaat op de naastgelegen kelderwand gaat 5 centimeter over de erfgrens heen, koper dient die 5 centimeter overstekende hardstenen afdekplaat te dulden wat zal worden vastgelegd bij de akte van levering.

Koper dient op korte termijn ook te starten met de bouw in samenspraak met de buren!

Alle stukken die nodig waren voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning zijn aanwezig, zoals constructieberekeningen en -tekeningen, bodemonderzoek, bouwbesluittoets, EPC berekening, MPG berekening, Sneltoets Woonkeur (geen certificaat, geen eis), Sonderingsrapportage, Rc van de uitwendige Constructies en welstandsakkoord. Eén of meerdere stukken kunnen worden opgevraagd per mail aan

Aandachtspunten:
- Perfect gelegen bouwkavel met vergunning voor het bouwen van een 2-onder-1-kap nieuwbouwwoning
- Levensloopbestendig ontwerp met slaap- en badkamer begane grond
- Ook ideaal als gezinswoning, er zijn 4 slaapkamers
- Als u kiest voor nieuwbouw kiest u voor duurzaamheid én een lage energierekening
- Op loopafstand van de huisartsenpost, zorg, bus knooppunt en de winkels in het centrum
- Op korte afstand van basisscholen, voortgezet onderwijs, recreatief gebied en de bossen!

Kosten koper:
De kavel is vrij op naam, alleen de kosten van de notaris en de inschrijving in het kadaster zijn voor rekening van koper.

Omgeving:
Bladel is een levendig groen dorp tussen de bossen en de heide met een voorzieningenniveau dat zich kan meten met een stad en op slechts zo'n 25 km van Eindhoven. ASML, High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum zijn 20-25 autominuten. Vanuit Hapert zit je zo op de snelweg. Nieuwe afrit op A67 en geplande P+R zorgen voor nog betere bereikbaarheid van Veldhoven en Eindhoven.

Algemeen:
- De gegevens die u hierbij ontvangt zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen geen rechten aan worden ontleend
- Koper dient een waarborgsom te storten of een bankgarantie te deponeren, groot 10% van de koopsom
- Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en onder voorbehoud gunning opdrachtgever

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 187,500 vrij op naam
Original asking price
€ 171,500 kosten koper
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
343 m²

Cadastral data

BLADEL G 6280
Cadastral map
Area
343 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district