• Sold

Kerkstraat 59 5056 AB Berkel-Enschot Enschot Oost

Hightlighted features

  • 154 m² living area
  • 490 m² plot size
  • 6 bedrooms
Map
€ 525,000 k.k.

Sales history

Listed since
June 30, 2022
Date of sale
August 10, 2022
Term
5 weeks

Description

De laatste twee foto's in deze presentatie betreffen impressies om u een indruk te geven van de mogelijkheden!

Op een centrale locatie – op de hoek van de Kerkstraat en Burgemeester Panislaan – is deze uitgebouwde vrijstaande woning met een dubbele oprit voor twee auto’s gelegen. Aangezien alle voorzieningen op de begane grond zijn gelegen is deze woning eventueel ook ideaal geschikt voor degene die gelijkvloers wil wonen! Maar daarnaast zijn er op de verdieping nog een viertal slaapkamers.

De woning is in 2018 grotendeels gemoderniseerd. Zo is de begane grond gemoderniseerd en onder andere voorzien van een nieuwe keukeninrichting en sanitair. De woning dient op een aantal punten nog afgewerkt te worden.

De woning is gedeeltelijk voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Er zijn daarnaast in 2021 maar liefst 16 zonnepanelen geplaatst en mede daardoor heeft de woning een energielabel C !

De woning is op de begane grond onder andere voorzien van een sfeervolle woonkamer aan de voorzijde, ruime woonkeuken met moderne keukeninrichting, grote multifunctionele ruimte grenzend aan de tuin (tevens uitstekend in gebruik te nemen als woonkamer/zitgedeelte) en een slaapkamer met moderne badkamer. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig. De tweede verdieping bestaat uit een bergzolder. De ruime en diepe achtertuin ligt op het oosten en aangezien de woning op een hoek is gesitueerd is de achtertuin aan een kant vrij gelegen.

De woning is op loopafstand gelegen van onder andere een bakker, bloemenzaak, basisschool met kinderopvang, restaurant en diverse kappers. De “nieuwe” dorpskern met volop winkelvoorzieningen, diverse sportvoorzieningen evenals de ontsluitingswegen richting Tilburg, 's-Hertogenbosch, Breda en Eindhoven zijn tevens nabij gelegen.

Bouwjaar: ca. 1950
Inhoud: ca. 593m³
Perceeloppervlakte: 490m²
Aanvaarding: in onderling overleg

Begane grond
Entree/ hal met toegang tot de woonkamer en keuken.

Sfeervolle woonkamer circa 20m² (exclusief keuken) met fraaie tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spachtelputz wandafwerking en stucwerk plafondafwerking.

Aan de achterzijde gelegen ruime gang met een moderne toiletruimte voorzien van een vrij hangend toilet met fontein, vaste kast voorzien van de c.v. combi ketel en de unit voor de vloerverwarming, tweede vaste kast met de aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang tot de keuken en achtergelegen vertrekken.

Grote woonkeuken circa 21m² met fraaie tegelvloer, vaste kast en een moderne keukeninrichting bestaande uit twee keukenblokken. De keukeninrichting is voorzien van een granieten blad, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron en een vaatwasser.

Aan de achterzijde van de woning gelegen aangebouwde grote multifunctionele ruimte circa 29m² met fraaie tegelvloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wand- en plafondafwerking, airco, rolluiken. Deze ruimte kan qua formaat (o.a. hoog plafond!) en de ligging grenzend aan de tuin ideaal gebruikt worden als (tweede) woonkamer of slaap-/ speel-/ televisiekamer.

Aansluitend aan deze ruimte is een slaapkamer gelegen circa 14m² met fraaie tegelvloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wand- en plafondafwerking en rolluiken.

Moderne en ruime badkamer voorzien van een vaste wastafel met meubel, ligbad met thermostaat kraan, inloopdouche met thermostaat kraan en een vrij hangend toilet.

Eerste verdieping
Overloop die toegang geeft tot vier slaapkamers.

Voorslaapkamer circa 8m², voorslaapkamer circa 6m², achterslaapkamer 13m² en een achterslaapkamer circa 8m². Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. De slaapkamers op de verdieping dienen nog afgewerkt te worden.

Tweede verdieping
Middels een luik bereikbare vliering.

Buiten
Aan de voorzijde van de woning is een ruime voortuin aanwezig. Aan weerszijden is een oprit zodat u twee auto’s kunt parkeren op eigen terrein.

Diepe achtertuin op het oosten welke is bestraat. De achtertuin is zowel via de voor- als achterzijde toegankelijk.

Algemeen
- Uitgebouwde vrijstaande woning met dubbele oprit.
- Ruim perceel van 490m².
- Energielabel C !
- De woning is voorzien van 16 zonnepanelen.
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Bij verkoop zullen er een aantal aanvullende clausules worden opgenomen, waaronder een “as is, where is” clausule en een asbestclausule.
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 525,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,409
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1950
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
154 m²
Plot size
490 m²
Volume in cubic meters
593 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (6 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories and a loft
Facilities
Air conditioning, outdoor awning, rolldown shutters, sliding door, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, mostly double glazed, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler, in ownership

Cadastral data

BERKEL A 3827
Cadastral map
Area
490 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Surrounded by garden

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

NVM selling agent

Van de Water Makelaars

Call 013-5952952
A funda user
Kerkstraat 59
10.0
I would recommend this agent.
Makelaar communiceert goed met de verkopers en kopers. Het was een fijne samenwerking met de makelaars van van de Water makelaars, bedankt.
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10
Reaction of Van de Water Makelaars
Bedankt voor jullie positieve beoordeling en een 10! Wij vonden de samenwerking wederom tevens prettig en wensen jullie voor straks alvast veel geluk met de volgende stap! Namens het gehele team bestaande bouw van kantoor Tilburg, Willem Snoeren en Paul Hulskes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.