Langven 7 6099 DD Beegden

  • Sold
€ 359,000 k.k.

Description

- Instapklare tweekapper uit 2017 met een ruime garage en carport (2021), 3 slaapkamers en een heerlijke tuin met een fraaie tuinkamer (2021), een uitstekende zonligging (zuidwesten) en vrije ligging aan de achterzijde.
- Gelegen op een fraai gesitueerd hoekperceel van 352 m2, aan een verkeersluw woonerf, in de nieuwbouwwijk ''Krijtenberg'', direct grenzend aan het prachtig natuurgebied ''De Lange Vlieter''.
- Recent (2021) is de zolderverdieping verbouwd tot slaapkamer en is er een ruime garage, een carport en een fraaie tuinkamer gerealiseerd!
- De woning is volledig geïsoleerd vanuit de bouw (dak-, vloer- en spouwmuurisolatie) en geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing.
- De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming!
- Beegden heeft een basisschool, diverse basisvoorzieningen zoals o.a. een basisschool, bakker en een cafetaria en wordt omgeven door waterrijke natuurgebieden met volop wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden.
- In het naastgelegen kerkdorp Heel bevinden zich o.a. een supermarkt en diverse overige winkel-, zorg-, sport- en horecavoorzieningen!
- Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de A2 Maastricht - Weert - Eindhoven en diverse N-wegen richting Roermond, Venlo en België.

Indeling:

Entree:
Vanuit verkeersluwe voorliggende woonerf met diverse openbare parkeerplaatsen is de entree van de voorzijde van de woning toegankelijk. Tevens is er toegang tot de carport.

Ontvangsthal:
Ruime ontvangsthal met meterkast, mogelijkheid voor garderobe (meubel gaat mee) en toiletruimte. De hal is afgewerkt met een tegelvloer (voorzien van vloerverwarming) en heeft een lichte wandafwerking.

Woonkamer:
De woonkamer bestaat uit een ruim zitgedeelte aan de achterzijde, een centraal eetgedeelte en een open keuken aan de voorzijde. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een lichte wandafwerking. Het zitgedeelte beschikt over UTP-aansluitingen. Vanuit het zitgedeelte is er toegang tot de tuin. Middels een open trappartij is er toegang tot de verdieping.

Keuken:
De keuken bestaat uit een moderne tweedelige wandopstelling. De grote wandopstelling bestaat uit diverse boven- en onderkasten en een werkblad met spoelbak en 4-pits gaskookplaat. De keuken beschikt verder over een afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser. De kleinere wandopstelling beschikt over een tweetal lades, een praktisch werkblad en een nis t.b.v. vuilnisemmer.

Toiletruimte:
Deels betegelde toiletruimte met een modern hangcloset en een fonteintje.

1e Verdieping:

Overloop:
De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een lichte wandafwerking. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de overloop zijn 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de verdieping toegankelijk.

1e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een lichte wandafwerking en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De kamer beschikt tevens over een UTP-aansluiting. Middels een open doorgang is de 2e slaapkamer toegankelijk, deze is thans in gebruik als kleedkamer. Middels een kleine ingreep zijn de kamers weer in gebruik te nemen als de de oorspronkelijke individuele slaapkamers. De te openen raampartij is voorzien van een rolluik.

2e Slaapkamer:
De 2e slaapkamer is gelegen eveneens gelegen aan de achterzijde. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een lichte wandafwerking en is thans in gebruik als kleedkamer t.b.v. van de 1e slaapkamer. Met een kleine ingreep is de kamer weer in gebruik te nemen als individuele slaapkamer. De te openen raampartij is voorzien van een hor en een rolluik.

3e Slaapkamer:
De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook deze kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een lichte wandafwerking. De kamer biedt voldoende ruimte voor een bed en een kledingkast. De te openen raampartij is voorzien van een hor en een rolluik.

Badkamer:
Moderne badkamer met een ligbad, inloopdouche, 2e toilet en een wastafel met een bijbehorend wastafelmeubel en een spiegelkast met verlichting. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming. De te openen raampartijen zorgen voor een aangename daglichttoetreding en zijn voorzien van rolluiken.

Zolderverdieping:
Middels een vaste trap is er toegang tot de zolderverdieping. De zolderverdieping is recent (2021) verbouwd tot een prachtige slaapkamer en is thans ingericht als thuiswerkplek en hobbyruimte. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, heeft een smaakvolle wandafwerking en beschikt over UTP-aansluitingen. De kamer wordt van de trappartij afgescheiden middels een fraaie schuifdeur met glas en beschikt over een praktische vliering. In het schuine gedeelte bevinden zich diverse bergkasten met veel praktische bergruimte. De kamer beschikt over een tweetal te openen raampartijen. De raampartij ter plaatse van de gevel is voorzien van een hor. Vanuit de kamer is de stook/wasruimte toegankelijk. De stook/wasruimte is deels afgewerkt met tegels, beschikt over praktische bergruimte, is voorzien van aansluitingen voor het witgoed en biedt plaats aan de opstelling van de CV-ketel; Intergas Komi Kompakt HRE 28/24 A (2017) en de balansventilatie.

Tuin:
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin. De tuin bestaat uit een ruim terras aan de woningzijde, een gazon, meerdere plantenborders en een fraaie tuinkamer (2021). De tuin is geheel omheind, heeft een uitstekende zonligging (zuidwesten) en beschikt over een tweetal buitenkranen en diverse lichtpunten. Middels een bestraat looppad zijn de carport en de garage toegankelijk. Het is mogelijk om een achterom met looppoortje te realiseren, deze dient uniform te zijn aan reeds gerealiseerde looppoortjes in het nieuwbouwplan. Tevens zijn er regels m.b.t. de hoogte en het onderhoud.

Tuinkamer (2021):
Recent is er een fraaie tuinkamer gerealiseerd. De tuinkamer biedt voldoende ruimte voor een grote loungeset en is voorzien van elektra, verlichting en een UTP-aansluiting. De tuinkamer kan worden afgesloten middels glazen schuifpanelen. De tuinkamer geniet veel privacy. Vanuit de tuinkamer is er een fraai zicht op de tuin.

Garage (2021):
Vanuit de tuin is er middels een loopdeur toegang tot de ruime garage. De garage is afgewerkt met een tegelvloer, beschikt over diverse inbouwspots en is voorzien van een riante keukenopstelling, bestaande uit diverse boven- en onderkastjes, lades en een werkblad met spoelbak (incl. close-in boiler) en 4-pits gaskookplaat (niet aangesloten). De garage is tevens voorzien van een UTP-kabel. De te openen raampartij (voorzien van hor) zorgt voor een aangename daglichttoetreding. Middels een elektrisch bedienbare sectionaalpoort is er toegang tot de ruime voorliggende carport.

Carport (2021):
Aan de voorzijde van de garage bevindt zich een ruime carport. De carport is voorzien diverse inbouwspots (voorzien van bewegingssensor) en elektra. Vanuit de carport zijn de garage en de tuin toegankelijk. De carport is vanuit het woonerf toegankelijk middels een grote open doorgang.

Ligging:
Gelegen op een fraai gesitueerd hoekperceel van 352 m2, aan een verkeersluw woonerf, in de nieuwbouwwijk ''Krijtenberg'', direct grenzend aan het prachtig natuurgebied ''De Lange Vlieter''. Beegden heeft een basisschool, diverse basisvoorzieningen zoals o.a. een basisschool, bakker en een cafetaria en wordt omgeven door waterrijke natuurgebieden met volop wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden. In het naastgelegen kerkdorp Heel bevinden zich o.a. een supermarkt en diverse overige winkel-, zorg-, sport- en horecavoorzieningen. Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de A2 Maastricht - Weert - Eindhoven en diverse N-wegen richting Roermond, Venlo en België.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 359,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,149
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
2017
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
114 m²
Exterior space attached to the building
29 m²
External storage space
42 m²
Plot size
352 m²
Volume in cubic meters
426 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Balanced ventilation system, skylight, optical fibre, rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas Komi Kompakt HRE 28/24 A (gas-fired combination boiler from 2017, in ownership)

Cadastral data

BEEGDEN E 1401
Cadastral map
Area
352 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, alongside water, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and side garden
Side garden
205 m² (14 meter deep and 11,9 meter broad)
Garden location
Located at the southwest

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door, electricity and running water
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking