Levensloopbestendig (Bouwnr. 1) 6099 DD Beegden

  • Sold
€ 429,157 v.o.n.

Description

LANDELIJK WONEN

Wonen in Krijtenberg zal synoniem worden voor prettig wonen in een landelijke omgeving. De oude hoeve, die gebouwd is op de grondvesten van het historische Kasteel Beegden, wordt samen met de oorspronkelijk gracht in eren hersteld. Deze hoeve heeft ook de sfeer bepaald in de rest van het bouwplan. Inmiddels is het plan bijna compleet, nadat deze 8 levensloopbestendige woningen gebouwd zijn.

RUIMTE, COMFORT EN EEN HISTORISCHE BASIS

Krijtenberg ligt verder tegen een waterrijk natuurgebied aan. Toekomstige bewoners krijgen dan ook het beste van twee werelden: het comfort van hedendaagse voorzieningen met materialen van duurzame kwaliteit, en een heerlijk wandel-, speel- en recreatiegebied vlak bij de huisdeur. Voeg hier de historische elementen, verwijzend naar de rijke geschiedenis, aan toe, en u krijgt een goed beeld van het uitermate prettige woonklimaat dat u kunt ervaren op het project Krijtenberg in Beegden.

CENTRALE LIGGING

De ligging van Krijtenberg is centraal, met Roermond en Weert op een steenworp afstand, terwijl Eindhoven, Venlo en Maastricht op nog geen half uur rijden van het Maasgouw-dorp Beegden liggen. De gemeente Maasgouw heeft verder alle noodzakelijke voorzieningen in huis. Kortom, een ideale plaats om te wonen. Wie weet bouwt u uw toekomst ook wel op deze historische grond.

INDELING LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN:

Via de overdekte entree is de hal bereikbaar. De hal geeft toegang tot de inpandige berging met de aansluitingen van het witgoed en de technische installaties, meterkast, toilet en de keuken. De keuken is ruim van opzet, heeft een vide en heeft een direct zicht op de tuin middels de openslaande deuren. De keuken is NIET inbegrepen. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en geeft toegang tot de 2e hal. De woonkamer is praktisch ingedeeld voor een zit- en eetgedeelte. De tweede hal geeft toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer wordt voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en toilet. Beide slaapkamers hebben zich op de tuin. De hoofdslaapkamer is zelfs voorzien van openslaande deuren.

De tuin aan de achterzijde is naar eigen wens in te delen en in te richten. Via de rechterzijde is de tuin achterom bereikbaar. Kavel 1 tot en met 4 is gelegen op het Oosten en kavel 5 tot en met 8 is gelegen op het Westen. Verder is er aan de rechterzijde van de woning een carport gelegen voor het plaatsen van de auto.

De woningen worden gebouwd met duurzame materialen en eigentijdse voorzieningen waardoor optimaal wooncomfort en gerieflijkheid is gegarandeerd. Zo is de woning voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, waardoor een lage energierekening gegarandeerd is.

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek met onze projectmakelaar Janneke Karis om de mogelijkheden te bespreken.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 429,157 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,379
Status
Sold

Construction

Kind of house
Bungalow, detached residential property
Building type
New property
Year of construction
2023
Type of roof
Shed roof
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
98 m²
Volume in cubic meters
407 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
1 story and a attic
Facilities
Mechanical ventilation, sliding door, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, double glazing, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
Heat recovery unit and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
On the edge of a forest, alongside a quiet road, In wooded surroundings and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
90 m² (11 meter deep and 8,2 meter broad)
Garden location
Located at the east accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity, heating and running water

Garage

Type of garage
Carport

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property