Kasteelweg 6 a 6095 ND Baexem

  • Sold
€ 550,000 k.k.

Description

In het buitengebied van Baexem ligt deze vrijstaande semi-bugalow met multifunctioneel bijgebouw en dubbele garage met bergruimte op een royaal perceel van maar liefst 7.433 m². De woning beschikt over 4 slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Het geheel biedt diverse mogelijkheden. Te denken valt aan levensloopbestendig wonen, werken aan huis, uitoefenen hobby's. Bovendien leent de grootte van het perceel zich voor het houden van paarden of klein-vee.

Er zijn bouwtekeningen aanwezig voor het realiseren van een royale aanbouw aan de achterzijde.

Begane grond:
Via de voordeur betreedt u de entree van de woning. Deze is ruim en beschikt over een tegelvloer en trap naar de verdieping. Tevens bevindt zich in de entree de meterkast (vernieuwde groepenkast, slimme meter). De woonkamer met laminaatvloer is van het type doorzon en biedt veel lichtinval door de grote raampartijen met elektrische rolluiken. Vervolgens komt u via de woonkamer in de leefkeuken. De keuken voorziet in een keukenblok in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: koelkast, oven, vaatwasser, gasfornuis en afzuigkap. Aansluitend aan de keuken ligt de bijkeuken. Deze is uitgerust met tegelvloer, de aansluitingen voor het witgoed en een inbouwkast. Tevens zijn vanuit de bijkeuken de badkamer en het apart toilet te bereiken. Het apart toilet is voorzien van gedeeltelijk betegelde muren en een betegelde vloer met een staand toilet en een fonteintje. De badkamer is uitgerust met gedeeltelijk betegelde muren en een betegelde vloer met een douche en wastafel. Tevens bevindt zich op de begane grond een slaapkamer voorzien van laminaatvloer en een wastafel.

Eerste verdieping:
De royale overloop met vide en laminaatvloer geeft toegang tot 3 slaapkamers en een toiletruimte. De slaapkamers zijn allen ruim van opzet ( ca. 13,19 en 29 m²) en zijn allen voorzien van een laminaatvloer.. De slaapkamer aan de rechterzijde is recent volledig gerenoveerd en beschikt over isolatie tegen het dak, gestucte wanden en afgewerkte plafonds in een lichte kleurstelling. De slaapkamer aan de linkerzijde is uitgerust met laminaatvloer en geschilderde wanden en plafonds. 2 Slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. De 3e slaapkamer ligt in het midden van de woning en is voorzien van een dakraam. De toiletruime beschikt over gedeeltelijk betegelde wanden en een betegelde vloer met staand toilet en fonteintje.

Buitenruimte:
Aan de rechterzijde van de woning liggen twee opritten. Aan de linkerzijde van de woning is de tuin afgeschermd door middel van een hekwerk. De voortuin is voorzien van gazon en prachtige bomen.

Rechts van de woning ligt een multifunctioneel bijgebouw. Deze is recent gerenoveerd en voorziet in een open ruimte en een toiletruimte. De wanden zijn afgewerkt met gipsplaten en zijn geschilderd in lichte tinten. Tevens bevindt zich hier airconditioning. De voorgevel voorziet in een kunststof pui met dubbele beglazing. Bovendien is de C.V.-ruimte in dit bijgebouw gesitueerd, enkel via een tuindeur te bereiken.

Tevens ligt er een riant bijgebouw op het perceel, ingericht met 2 garages en extra bergruimte. Het geheel is opgetrokken uit enkelsteense muren, voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en twee elektrische garagepoorten. Ideaal te gebruiken als garage, opslagruimte of voor het realiseren van een dierenverblijf.

Het grasperceel/ de tuin aan de achterzijde is in 2021 opnieuw ingezaaid. Aan de achterzijde van de woning ligt een betegeld terras met gazon. Tevens is er een ingegraven zwembad en een moestuin aanwezig. Bovendien bevindt er zich een dierenverblijf/ren met diverse bomen en beplanting. Het perceel kan nog geheel naar eigen wens ingericht worden en biedt diverse mogelijkheden. Het uitzicht op de akkerlanden is gewoonweg prachtig!

Bijzonderheden:
- De woning is spouwgemetseld en beschikt niet over muurisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen met enkele beglazing en gedeeltelijk rolluiken (gedeeltelijk elektrisch).
- Het bijgebouw en de garages hebben aluminium kozijnen met enkel glas.
- Combi-C.V. ketel van 2020.
- Het dak is gedeeltelijk na-geïsoleerd vanuit de binnenzijde(grote slaapkamer)
- Begane grond vloer: betonnen dek, geen vloerisolatie. Verdieping: broodjes dek ( snelbouwstenen).
- Kruipkelder aanwezig.
- (nog) geen glasvezel aanwezig.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 550,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,548
Status
Sold

Construction

Kind of house
Bungalow, detached residential property (semi-bungalow)
Building type
Resale property
Year of construction
1973
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
155 m²
External storage space
117 m²
Plot size
7,433 m²
Volume in cubic meters
605 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Roof insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler from 2020, in ownership)

Cadastral data

HEYTHUYSEN U 31
Cadastral map
Area
7.433 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Freestanding location and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door and electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property