• Sold

Zilver 69 6846 PA Arnhem Schuytgraaf-Centrum

Hightlighted features

  • 132 m² living area
  • 115 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 440,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 8, 2022
Date of sale
February 16, 2023
Term
3 months

Description

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning, maar je wilt niet lang wachten? Dan is deze tussenwoning in de nieuwe buurt 'Schuyts Kwartier' de perfecte oplossing voor jou. De woning is zojuist opgeleverd. De woning is energiezuinig en aangesloten op het warmtenet van stadsverwarming, wat leidt tot relatief lage maandlasten. De woning ligt dichtbij een Internationale School, winkelcentrum, gezondheidscentrum, middelbare school en 5 basisscholen. Er zijn veel sportverenigingen in de buurt en de natuur is ook in de buurt. De woning heeft 4 slaapkamers, met de mogelijkheid van 5. Bel ons voor een afspraak voor een bezichtiging.

De super praktische, ruime eengezinswoning, is gesitueerd aan de rand van de Schuytgraaf, op een gedeelte met alleen bestemmingsverkeer. Elke meter is benut, omdat er geen schuine daken zijn Op dit moment zijn er 4 slaapkamers, 5 slaapkamers mogelijk. 

Kenmerken:
+ Vloeroppervlakte woning 132 m2
+ Perceeloppervlakte 115 m2
+ Vrije ligging voorzijde aan groenvoorziening
+ Aangesloten op het warmtenet van stadsverwarming
+ BENG, conform de allerlaatste eisen. Uitstekend geïsoleerd naar de laatste BENG normen en dus zeer energiezuinig;
+ Gasloos wonen
+ Maar liefst 5 grote slaapkamers mogelijk.
+ Vloerverwarming op alle verdiepingen
+ 5 zonnepanelen 
+ Luxe deuren en beslag
+ Extra loze leidingen: 2x ten behoeve van keuken
+ Badkamer & toilet: luxe sanitair pakket en luxe tegelwerkpakket, beide van Wooniversum (witte hoogglans wandtegel, antracietkleurige vloertegel)
+ Keuken is casco, de aansluitingen zitten op de standaard posities. De keuken kan na oplevering nog geheel naar eigen wens worden vormgegeven.  
+ Zandpakket 5100 x4000, als voorbereiding op het bestraten van de achtertuin, kan deze aangevuld worden met schoonzand (30 cm diep). Het zandbed wordt tot en met 4 m uit de achtergevel aangebracht, exclusief bestrating.

Indeling:

Begane grond (groot 44m2):
Entree met meterkast, vrijhangend toilet en tuingerichte woonkamer. De keuken is casco uitgevoerd, er is geen keuken. De keukenaansluitingen zijn aanwezig op de standaard plaatsen. Aangevuld met 2 extra loze leidingen. De nieuwe eigenaar kan de keuken nog helemaal zelf uitkiezen. Wel net zo fijn. De plaatsing van de keuken is mogelijk na de oplevering. In de gehele woning zijn de standaard deuren met beslag vervangen door een luxere versie. 

Eerste verdieping (groot 44m2):
Overloop, drie mooie slaapkamers (circa 13,70 m2,  9,60 m2 en 7,54 m2), een mooie moderne badkamer met wastafel, douche met drain en vrijhangend toilet, vaste trap naar ...

Tweede verdieping (44m2):
Overloop, één royale slaapkamer (ca. 17,05 m2), een tweede slaapkamer (2,61 x 5,41m ) eenvoudig te realiseren door het plaatsen van een wand en deur. Verder is er nog een opstellingsruimte voor de installatie en wasmachine- en wasdrogeraansluiting. (2,15 x 2,31) en een was-/techniekruimte (ca. 8 m2). Geen ruimteverlies door schuine kap.

Tuin:
De achtertuin ligt op het noordwesten, meer op het westen dan het noorden, en kijkt uit over de tuinen van de achterliggende buren. Aan de voorzijde is een vrij uitzicht. 

Locatie:
De wijk ‘Schuyts Kwartier’ is gelegen aan de Noordzijde van de 'Schuytgraaf' en kenmerkt zich door groenperken en kindvriendelijkheid. Natuur inclusief wonen is één van de speerpunten van ‘Schuyts Kwartier’. Hier woon je straks in de stad samen met de natuur. Wandelen kan hier in eigen wijk vanwege de mooie ligging van Schuytgraaf! Diverse (basis)scholen, de International School, het Lorentz College, diverse openbaar vervoersvoorzieningen (bushaltes en NS Station Arnhem-Zuid), een winkel- en gezondheidscentrum en sportfaciliteiten bevinden zich in de nabije omgeving. Schuytgraaf is goed bereikbaar vanuit alle wind­richtingen. Met de auto zit je zo op de A325, A15 en A50. En ook het openbaar vervoer is prima geregeld. In ‘Schuyts Kwartier’ woon je praktisch naast het NS Station waar vrijwel elke 10 minuten wel een trein richting Arnhem, Utrecht of Nijmegen vertrekt. En met de elektrische trolleybus ben je zo in hartje Arnhem. 

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circa maten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 440,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,333
Original asking price
€ 465,000 kosten koper
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
2022
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
132 m²
External storage space
8 m²
Plot size
115 m²
Volume in cubic meters
433 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Balanced ventilation system, optical fibre, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
A+++ What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
District heating and complete floor heating
Hot water
District heating

Cadastral data

ARNHEM AF 5593
Cadastral map
Area
115 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
51 m² (10 meter deep and 5,1 meter broad)
Garden location
Located at the northwest

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

Mr. Luijkx
Zilver 69
9.5
I would recommend this agent.
Het contact met de makelaar verliep zeer goed. Er is regelmatig contact geweest over de te nemen stappen aan de hand van de huidige huizenmarkt. Er zijn op basis van verkoopgegevens beslissingen genomen. Het verkoopproces is naar wens verlopen
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
8
Service and guidance
10
Reaction of Roel Willemsen Garantiemakelaars
Dank je wel voor de mooie beoordeling en uiteraard de samenwerking. Het traject was net wat anders dan bij een verkoop van een bestaande woning Fijn dat het naar wens is verlopen. Roel Willemsen Garantiemakelaars

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.