Sluiseiland fase2, type Tij, nr. 37 6841 BM Arnhem

  • Sold
€ 469,000 v.o.n.

Description

Ogentroost 148 6841 BM Arnhem

Wonen op een eiland! En dicht bij het centrum? Op loopafstand van de Rijn? Project Sluiseiland fase 2 maakt het mogelijk. We hebben nog 1 woning van de tweelaagse variant van woningtype Tij beschikbaar. De rest is verkocht. 

De woning ligt aan het water en heeft super veel ruimte en indelingsmogelijkheden op de begane grond. Over de begane grond is goed nagedacht. Je woont rondom de buitenruimte en door de grote raampartijen zijn alle ruimtes licht en ruim van opzet. Het grote terras op het oosten met een houten vlonder aan het water is werkelijk fantastisch! Op de begane grond kunnen ook een slaap- en badkamer of een werkruimte worden gerealiseerd. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en vind je de badkamer. Het toilet is separaat. Parkeren kun je voor de deur. Er zijn maar liefst twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bijzonderheden:
+ Woonoppervlak circa 133 m2
+ Kavelgrootte circa 150 m2 
+ Woonkamer circa 52 m2 groot!
+ Verwachte start bouw 2e kwartaal 2023
+ Verwachte oplevering eerste woning 2e / 3e kwartaal 2024
+ Fantastische ligging aan water op het oosten
+ Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
+ Gasloos en voorzien van een warmtepomp en PV panelen, Bijna Energie Neutraal Gebouw
+ Vloerverwarming en topkoeling in de gehele woning
+ Luxe badkamer, toilet separaat
+ Opties slaap- en badkamer of werkruimte op de begane grond

Indeling:

De begane grond is zeer ruim met een woonkamer van circa 52 m2. Deze is gesitueerd rondom het terras aan de achterzijde. De woonkamer met grote raampartij aan de tuinzijde halen het licht en het buitengevoel naar binnen. Er blijft voldoende oppervlakte over om je eigen droomkeuken te realiseren. De begane grond beschikt verder over een hal met meterkast en technische ruimte, het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers (ca. 19, 10 en 8 m2), separaat toilet, aparte ruimte voor witgoedopstelling en de ruime badkamer (ca. 6 m2).

Parkeren doe je voor de deur op eigen terrein en daar vind je ook de aangebouwde berging. Aan de straat- en waterzijde van de woning staan pergola’s.

Op loopafstand van de uiterwaarden, het bruisende centrum van Arnhem en Meinerswijk, op de plek van een middeleeuwse huisplaats en een verdwenen sluis ontstaat een duurzaam wooneiland. Sluiseiland verbindt stad en natuur met een knipoog naar de historie. Volledig door water omsloten in de groene noordwesthoek van Malburgen vindt u straks Sluiseiland!

Unieke locatie
Sluiseiland in Arnhem ligt werkelijk ideaal. De rust van de natuur is binnen handbereik. Loop de straat uit en u vindt een weids uitzicht over de uiterwaarden van de Nederrijn en het natuurgebied Stadsblokken en Meinerswijk. Een heerlijke plek om te wandelen, hardlopen of fietsen. Richting de rivier de Nederrijn vindt u diverse aantrekkelijke voorzieningen, zoals Strand Zuid Arnhem, leuke terrasjes en een watersportcentrum. Dus volop mogelijkheden om van nog meer natuur te genieten!
De wijk Malburgen beschikt over alle faciliteiten, die nodig zijn om fijn te wonen. Wilt u het stadscentrum opzoeken? Het is nog geen 10 minuutjes fietsen naar het bruisende centrum van Arnhem met kleine, authentieke straatjes, gezellige terrasjes, fijne restaurants en een breed scala aan winkels. Sluiseiland in Arnhem; het beste van twee werelden!

Eilandgevoel
Water is dé identiteitsdrager van Sluiseiland. Het water rondom de woningen aan de waterkant en de ruime vlonders creëren een ultiem eilandgevoel. De duidelijke entrees van het eiland, in de vorm van bruggen en een boardwalk, accentueren de relatie met het water. In het middengebied, in het hart van het eiland, wordt een sfeervol groen hof gerealiseerd met speelse doorkijken naar het water. Een veilige plek voor jong en oud!

Sluiseiland
De bebouwing op Sluiseiland bestaat uit twee appartementengebouwen met huurwoningen en 57 eengezinskoopwoningen. Het zorgvuldige integrale ontwerp geeft Sluiseiland een rustige en prettige uitstraling. De ruimtelijke compositie, materialisatie en beplanting maken van Sluiseiland een fijne, klimaat adaptieve plek voor mens, plant en dier.
Het afwerkingsniveau is uitermate hoog. Fraai metselwerk, pergola’s en houten vlonders geven het project de extra luxe uitstraling, die het verdient en maken van Sluiseiland een waanzinnige nieuwe woonplek!

Wacht niet langer en neem contact met ons op! Wij plannen graag een afspraak voor je in met onze makelaar voor meer informatie.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 469,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,526
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
New property
Year of construction
2023
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing and other
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
133 m²
Other space inside the building
10 m²
Volume in cubic meters
550 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories
Facilities
Balanced ventilation system, optical fibre, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, alongside water, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Front garden and sun terrace

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property