• Sold

Driesweg 10 6628 KB Altforst Buitengebied Altforst

Hightlighted features

  • 140 m² living area
  • 2,695 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 650,000 k.k.

Sales history

Listed since
August 26, 2022
Date of sale
September 19, 2022
Term
3 weeks

Description

Landelijk wonen wordt steeds populairder. Meer en meer mensen zijn op zoek naar een rustigere woonomgeving met veel ruimte, groen en privacy. Het wordt steeds lastiger om zulke plekjes te vinden in ons steeds drukker wordende kikkerlandje. Maar soms komen er pareltjes op de markt.

Zoals deze prachtige vrijstaande woning aan de Driesweg 10 in Altforst. Aan deze rustige straat in het buitengebied van het kleine pittoreske Altforst vind je op een groot perceel van bijna 2700 m2 een smaakvol gerenoveerd en uitgebouwd woonhuis, een oude voormalige boerderij, een modernere schuur van ruim 200 m2 met geïsoleerde kap en een adembenemende tuin waarbij je je direct in Franse sferen waant.

Deze buitenplaats is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en die ruimte nodig hebben voor hun hobby’s, dieren of de uitoefening van een aan huis gebonden beroep.

Wonen

De woning is de afgelopen jaren flink onder handen genomen. Zo is het huis goed geïsoleerd, heeft het nieuwe dakpannen gekregen en is het voorzien van kunststof kozijnen.

De aankomende decennia heb je hieraan dus nauwelijks onderhoud. Maar ook aan de binnenkant is er flink aan gesleuteld.

Het resultaat is een van top tot teen smaakvolle, moderne en uitgebouwde woning. Dit zie je ook terug in de royale woonkamer.
Een extra sfeervol element is de aanwezige houtkachel. Het schitterende vlammenspel en de heerlijke stralingswarmte maakt je op een koude winterdag vast een heel blij mens.

Mocht je in de zomer het juist liever koeler hebben, dan zet je gewoon de airco aan. Ook qua temperatuur is het dus heerlijk toeven in deze living.

Koken

Houd je van koken, dan is de keuken the place to be. En ook als je niet zo’n keukenprins-of -prinses bent, is dit een hele fijne ruimte om te verblijven. De grote woonkeuken is van alle gemakken voorzien. Door de grote ramen komt een zee van licht naar binnen en heb je een geweldig uitzicht over de voor- en achtertuin. Even lekker mijmeren terwijl je het water voor de aardappelen aan de kook brengt. Niet te lang, hè? Want voor je het weet ben je zo in gedachten verzonken dat de boel overkookt…

Slapen en baden

Waarschijnlijk begin je meteen te kwijlen bij het zien van de prachtige badkamer. Met het stijlvolle vrijstaande bad lijkt het namelijk precies op zo’n perfect Pinterest pin. Maar de badkamer is niet alleen fraai, maar ook functioneel.

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers mét airco. De grootste kamer is echter zo riant dat je deze eenvoudig een derde slaapkamer kunt realiseren. Eventueel kun je ook een deel van deze kamer afsnoepen om een vaste trap te maken naar de tweede verdieping. Dan heb je hier ook nog ruimte voor een prachtige kamer.

Buitenleven

Zoals je al eerder kon lezen, is het hier niet alleen binnen, maar ook buiten heel fijn. Er is heel veel zorg besteed aan de tuin; deze lijkt zowat weggelopen te zijn van een Franse buitenplaats. De huidige bewoners vinden het leuk om een kampvuur te bouwen en om vervolgens gezellig met vrienden van het (buiten)leven te genieten. Dat zie en voel je terug in deze plek.

Verder beschikt de tuin over een hele mooie overkapping, zodat je ook bij het huis heerlijk droog kunt zitten.

Vivre la vie, hier aan Driesweg 10 in Altforst!

Altforst

Altforst is de parel tussen Maas en Waal. Dit rustiek dorpje behoort tot de gemeente West Maas en Waal waar het landelijke karakter van de streek grotendeels intact is gebleven. Altforst heeft o.a. een basisschool, een dorpshuis en binnen de gemeente zijn winkels, middelbare scholen en medische voorzieningen in ruime mate aanwezig. Recreatie is mogelijk via talloze sportverenigingen in West Maas en Waal maar ook in de aangrenzende gemeente Druten. Daarnaast genieten zowel inwoners als toeristen van het grootschalige watersportgebied ‘De Gouden Ham’ en van de vele fietsroutes over de slingerende dijken. Altforst is goed te bereiken vanuit steden als Tiel, Nijmegen, Den-Bosch en Utrecht via de A15, A50/A73 en de A2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 650,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,643
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1962
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
140 m²
Exterior space attached to the building
24 m²
External storage space
384 m²
Plot size
2,695 m²
Volume in cubic meters
600 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories, a/an attic with loft and a basement
Facilities
Air conditioning, optical fibre and flue

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler, wood heater and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Avanta28c cw4 (gas-fired combination boiler from 2021, in ownership)

Cadastral data

APPELTERN S 89
Cadastral map
Area
600 m²
Ownership situation
Full ownership
APPELTERN S 607
Area
2.095 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, rural and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Garage

Type of garage
Detached wooden garage
Capacity
4 cars

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Involved real estate agent

NVM selling agent

Van Erp Makelaardij

Call 0487 517777

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.