Mies Deinumplantsoen 18 1336 CH Almere Stripheldenbuurt

  • Sold
€ 325,000 k.k.

Sales history

Listed since
January 19, 2022
Date of sale
March 8, 2022
Term
6 weeks

Description

NIEUW bij Voorbach Makelaardij: Mies Deinum, een bekende striptekenaar uit het begin van de vorige eeuw, is de naamgever van de straat waarin deze ruime woning staat. Je bent in de Stripheldenbuurt; een kindvriendelijke wijk in Almere Buiten waar alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Deze eindwoning staat in een rustige straat, heeft twee xl-slaapkamers en een vaste trap naar een enorme zolderkamer waar je nog twee slaapkamers kunt maken. Vloerverwarming op de begane grond, een zeer complete keuken, badkamer met inloopdouche en een zonnige tuin; deze woning heeft het allemaal. Is je enthousiasme gewekt?

Op de begane grond zijn de ruime hal met toiletruimte, de tuingerichte woonkamer en de stijlvolle keuken met alle benodigde apparatuur. Zie jij jezelf hier al je favoriete gerecht koken? Onder de houten tegel vloer in de hal, woonkamer en keuken ligt vloerverwarming en openslaande deuren geven toegang tot de zonnige tuin op het zuidoosten. Er zijn twee zeer ruime slaapkamers op de eerste verdieping en in de moderne badkamer zie je een grote douche, tweede toilet en een houten wastafelmeubel met glazen wastafel. Een vaste trap geeft toegang tot de enorme zolderkamer met een groot dakraam en een hoge nok. Hier kun je nog twee slaapkamers realiseren waardoor deze woning voor starters, doorstromers en gezinnen heel geschikt is!

Ben je op zoek naar een ruime, goed geïsoleerde woning met een zonnige tuin? Waar je vier of zelfs vijf slaapkamers kunt realiseren? Staat de Stripheldenbuurt op jouw lijstje met favoriete wijken? Neem dan snel contact op met Voorbach makelaardij en wie weet woon jij straks in deze fijne woning.

De aanbevelingen van Voorbach Makelaardij
• Woonoppervlak ca. 90 m² exclusief tweede verdieping
• Twee ruime slaapkamers en een vaste trap naar de zolderkamer
• Vloerverwarming op de begane grond
• Zeer complete keuken en een moderne badkamer met inloopdouche
• Zonnige tuin op het zuidoosten
• Eigen parkeerplaats op huisnummer
• Gunstige ligging ten opzichte van het treinstation en de uitvalswegen naar de A6/A27 richting Utrecht en Amsterdam, tevens bevinden zich op zeer korte afstand van de woning scholen en supermarkten en zijn er veel wandelmogelijkheden in het nabijgelegen Kottersbos en natuurgebied De Oostervaardersplassen.

Features

Last asking price
€ 325,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,611
Listed since
January 19, 2022
Kind of house
Single-family home, corner house
Area
90 m² residential surface area / 103 m² plot surface area
Number of rooms
4 rooms (2 bedrooms)
Volume in cubic meters
415 m³
Energy label
Not available
Building type
Resale property
Year of construction
2006

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.