• Sold

Pommerenstraat 13 1827 AT Alkmaar Daalmeer-Zuidwest

Hightlighted features

  • 103 m² living area
  • 165 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 395,000 k.k.

Sales history

Listed since
August 23, 2022
Date of sale
September 22, 2022
Term
4 weeks

Description

Tussen de vele lanen van Daalmeer in Alkmaar tref je toch wel een hele fijne woning. Een woning waar je aan de voorzijde gemakkelijk twee auto's kwijt kan (waarvan er één altijd droog kan staan), waar je aan de achterzijde je sloepje kunt aanmeren en waar je na binnenkomst zo je jas op kan hangen, waarna het woongenot kan beginnen!

Wij heten jullie van harte welkom bij deze complete woning aan de Pommerenstraat 13 in Alkmaar!

Met een heerlijk ruim perceel, ontzettend goede ligging zowel ten opzichte van voorzieningen als ten opzichte van de zon, ruime leefruimtes en een keurige afwerkstaat is dit de woning voor de liefhebber van licht, ruimte, zon, comfort en gemak. De woning beschikt over een viertal ruimte slaapkamers, waarvan één op de tweede verdieping, is goed geïsoleerd (energielabel B, geldig tot 16-08-2032) en heeft een mooie hoekligging.

Bij binnenkomst tref je een handige inpandige berging, ruime hal met toilet en trapopgang en de doorgang naar de woonkamer. Eenmaal in die woonkamer zal je versteld staan door hetgeen wat je begroet, een ruim bemeten kamer met groen uitzicht op je achtertuin die aan het water grenst en geen directe achterburen heeft door de groenvoorziening aan de overkant. Draai je je dan om, dan tovert de moderne keuken uit januari 2021 een lach op je gezicht. Diverse inbouwapparatuur, voldoende kastruimte en een moderne uitstraling zijn namelijk in overvloed aanwezig.

Op de eerste etage treffen we naast de drie slaapkamers een fijn bemeten badkamer. Op de tweede etage treffen we afgezien van de ruime slaap (of werk-) kamer een voorzolder met de unit van de heteluchtverwarming en de C.V.-ketel t.b.v. het warme water. Kenners van heteluchtverwarming zullen opgelucht de inmiddels weer ontspannen schouders laten hangen, nu ze weten dat je zonder timer kan douchen (wat met een boilervat wat nog wel eens leeg kan raken wel het geval kan zijn).

De tuin op het zuidoosten is zonovergoten, onderhoudsvriendelijk én tegelijkertijd mooi groen. Er is aan de achterzijde een mooie vlonder aanwezig, waar je eventueel vandaan kan varen richting het Alkmaardermeer. Om het Alkmaardermeer op te varen, moet je de boot wel wat vertillen ter plaatse.

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 395,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,835
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1985
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
103 m²
Other space inside the building
6 m²
Plot size
165 m²
Volume in cubic meters
381 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Hot air heating
Hot water
CH boiler

Cadastral data

ALKMAAR I 1182
Cadastral map
Area
165 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, on navigable waterway, alongside water, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
55 m² (11 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the southeast

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity
Insulation
Completely insulated

Garage

Type of garage
Carport
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Involved real estate agents

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.