Appartementen type F (Bouwnr. 46) 5553 CA Valkenswaard Turfberg-Noord

Hightlighted features

  • 128 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 599,500 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project De Valkenier, Valkenswaard

Description

Nieuwbouwproject De Valkenier

De Valkenier is gelegen op slechts 750 meter van het centrum van Valkenswaard. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u dus niet ver te reizen! Woont u in het gezellige Valkenswaard, dan bent u verzekerd van een veelzijdige en levendige woonomgeving. De dorpskern heeft een verassend aanbod in winkels, restaurants en terrasjes. En in de directe woonomgeving vindt u tal van natuurgebieden voor recreatie. Heerlijk varen op de Dommel, op ontdekkingstocht bij Natuurpoort de Malpie of een uitgebreide wandeling door het Leenderbos. Bovendien biedt de nabijgelegen lichtstad Eindhoven alles voor een middagje uitgebreid winkelen.

RIJWONINGEN:
Er komen in totaal 16 rijwoningen beschikbaar in De Valkenier, verdeeld over 3 blokken.
Hierdoor zijn er 6 hoekwoningen en 10 tussenwoningen om uit te kiezen. U geniet hier van een ruime woning met twee verdiepingen en een tuin op het (noord)oosten met berging.

APPARTEMENTEN:
In totaal komen er 46 appartementen beschikbaar in De Valkenier. Kenmerkend voor deze appartementen is de ruime opzet, het gemak van gelijkvloers wonen en de badkamer met Villeroy en Boch sanitair en Grohe kranen. Geheel gericht op uw comfort dus!

De appartementen zijn gelegen in het elegante complex dat opvalt door de bijzondere architectuur met verspringende woonlagen, die trapsgewijs zijn opgebouwd.

Uw appartement is te bereiken via de trap en de lift, dus ook als u op de vierde – en bovenste – verdieping woont staat u zó bij uw voordeur. Uw auto heeft een eigen plek in de half verdiepte parkeergarage, veilig en uit het zicht. Zo geniet u van het uitzicht op de omgeving, vanaf uw ruime terras.

Wat een fijne manier om de dag te beginnen! Uw woning is geheel toekomstbestendig, doordat er geen gasaansluiting meer nodig is en de woning voldoet aan de nieuwste richtlijnen omtrent isolatie en energieverbruik. Dit wordt bekroond met een energielabel A. Beter voor het milieu, en u merkt het ook iedere maand aan de lagere energierekening. Zo kunt u zorgeloos genieten van het wooncomfort dat De Valkenier u biedt.

LIGGING:

Supermarkt
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij diverse supermarkten in Valkenswaard, onder meer de Lidl (500 meter), Jumbo (600 meter) en Albert Heijn (700 meter). Iedere donderdag is het weekmarkt, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan verse producten.

Openbaar vervoer
Bushalte Valkenierstraat ligt letterlijk op een steenworp afstand van De Valkenier. Vanuit deze bushalte reist u eenvoudig naar bijvoorbeeld Eindhoven Centraal (30 minuten) of naar omliggende dorpen. Station Eindhoven Centraal is een goed startpunt om met de trein naar onder meer Maastricht, Utrecht of Amsterdam te reizen.

Basisschool
Iedere ochtend lopend of met de fiets naar school? Vanuit De Valkenier is het slechts 600 meter naar basisschool De Smelen en een kleine kilometer naar Basisschool De Grasspriet. In totaal heeft Valkenswaard met 12 basisscholen zeker een school die bij jullie past.

Kinderopvang
Valkenswaard heeft een divers aanbod aan VSO, BSO en dagopvang. Van lekker buiten spelen bij de agrarische kinderopvang tot huiselijke gastouder en alles wat daar tussenin zit. Op slechts 500 meter vanaf De Valkenier is het dichtstbijzijnde kinderdagverblijf.

Huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk Vlaslant en Huisartsenpraktijk De Pelikaan liggen ongeveer 800 meter vanaf De Valkenier. Voor uitgebreidere medische zorg kunt u terecht bij het Medisch Centrum Aalst en diverse ziekenhuizen in regio Eindhoven.

Uitgaan
Met een gevarieerd aanbod aan cafés is het gezellig borrelen op het terras tegenover de markt in Valkenswaard. Zit u liever binnen? Ook dan is er veel keus. Live muziek en speciaalbier bij de Barron bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een bijzondere voorstelling in Theater De Hofnar of een avondje bowlen?

Winkelgebied
In Valkenswaard kunt u heerlijk winkelen. In het centrum zijn verschillende winkelcentra, deels overdekt en autovrij, waar unieke winkeltjes en winkelketens elkaar afwisselen. Ook kunt u hier genieten van een drankje op een gezellig terras.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 599,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,684
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Galleried apartment
Building type
New property
Year of construction
2024
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing
Quality marks
Politiekeurmerk and woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
128 m²
Volume in cubic meters
384 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
5th floor
Facilities
Balanced ventilation system, optical fibre and elevator

Energy

Energy label
A+++ What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
In center
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking garage

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Appartementen type F (Bouwnr. 46)

€ 599,500 v.o.n.