Westbroekse Binnenweg 58 C17 3612 AJ Tienhoven Molenpolder

Hightlighted features

  • 53 m² living area
  • 195 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map

Description

Zoekt u een unieke bouwlocatie waar u binnen het bestemmingsplan nog naar eigen wens een woning kunt bouwen?

Op het kleinschalige park ‘de Willemshof, aan de Westbroekse Binnenweg 58C in Tienhoven, zijn 13 woningen gevestigd. Doelstelling is om dit gebied om te vormen tot een woonerf met uiteindelijk 13 nieuwe woningen. Alle woningen en percelen hebben permanente woonbestemming.

De eigenaren van de eerste 3 percelen aan de linkerzijde van het park, de eerste 3 percelen aan de rechterzijde van het park en links achterin zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuwe woning op hun perceel. Dit zal op korte termijn plaatsvinden.

Buiten de hiervoor genoemde percelen staat er op dit moment 1 woning met ondergrond te koop. Dit betreft nummer 58 C17. Dit perceel heeft een perceeloppervlakte van 195 m2, waardoor hier een ruime nieuwe woning op geplaatst kan worden. De woning is met een auto rechtstreeks bereikbaar waarbij op eenvoudige wijze 2 eigen parkeerplaatsen zijn te realiseren.

Nieuwbouw
Op basis van het bestemmingsplan en bouwbesluit hoort het plaatsen van een woning van 2 verdiepingen met, inclusief vergunningsvrij bouwen, een vloeroppervlak van ca. 130 m2 tot de mogelijkheden. Op de naastgelegen woonerven zijn al diverse woningen geplaatst, zodat goed zichtbaar is wat binnen het bestemmingsplan zoal gebouwd kan worden. In de bijgevoegde foto’s vindt u enkele schetsen voor een indicatie van de mogelijkheden. Uiteraard zijn ook andere keuzes mogelijk.

Huidige woning
Op dit perceel staat nu een chalet met een vloeroppervlak van circa 50 m2. Deze woning staat leeg, dus oplevering kan op korte termijn.
De woning heeft een ruime woonkeuken met aansluitend een gang naar een slaapkamer, de badkamer en een ruime slaapkamer met openslaande deuren. De badkamer is voorzien van een ligbad met doucheopstelling, een wastafel en een toilet. De woning wordt verwarmd door middel van een gaskachel en heeft een eigen gasaansluiting.

Vereniging van Mandeligheid
De weg en het openbaar groen is eigendom van de Vereniging van de ‘Vereniging van Beheer mandelig terrein De Willemshof Tienhoven’. Deze vereniging heeft het beheer over de weg en het openbaar groen en zorgt dat dit netjes blijft. Alle eigenaren zijn lid van de vereniging. De maandelijkse bijdrage aan deze vereniging bedraagt € 25,--.

Zoekt u een woning waar u ter voorbereiding van nieuwbouw voorlopig kunt wonen en perspectief hebt op het zélf of laten bouwen van een eigen woning naar eigen ontwerp, dan is dit uw kans.

Vraagprijs € 215.000,-- kosten koper

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 215,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,057
Original asking price
€ 250,000 kosten koper
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Kind of house
Bungalow, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1980

Surface areas and volume

Areas
Living area
53 m²
Plot size
195 m²
Volume in cubic meters
116 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
Not available

Cadastral data

MAARSSEN H 1075
Cadastral map
Area
195 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Westbroekse Binnenweg 58 C17

€ 215,000 k.k.