Platte Akker 35 4847 KN Teteringen Teteringen

Hightlighted features

  • 153 m² living area
  • 2 bedrooms
Map

Description

Royaal Penthouse met panorama uitzicht over golfbaan "De Haenen" en landerijen met een living van maar liefst 90 m² en twee balkons van in totaal 36 m².

De huidige eigenaar heeft voor een indeling met 1 master bedroom en een riante living gekozen. Indien gewenst kan men vrij eenvoudig een extra (slaap)kamer realiseren.

Op uitstekende woonlocatie, met vrij uitzicht over golfbaan "De Haenen" en landerijen, in de gewilde woonwijk "Om de Haenen" gelegen, royaal penthouse met twee ruime balkons en een prive berging (ca. 7.00x2.00m) en twee eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder. Dit luxe afgewerkte penthouse is gelegen op de 4e verdieping in een fraai complex en ligt op loopafstand van de golfbaan, diverse fraaie natuurgebieden zoals het "Cadettenkamp" en de "Teteringse Heide".

Het stadshart van Breda en Oosterhout zijn zowel met de auto als met de fiets goed te bereiken, binnen 15 minuten bent u op bestemming. Goede verbinding met het openbaar vervoer, door de snelle busverbinding bent u zo op het centraal station van Breda.

Bouwjaar : 2003
Woonoppervlakte : ca. 153 m²
Aanvaarding : in onderling overleg / op korte termijn mogelijk

Begane grond:
Centrale ontvangsthal met brievenbussen, bellentableau voorzien van videofoon installatie, trappenhuis en lift.

Appartement op de bovenste verdieping:
Entree/hal, garderoberuimte met toegang tot geheel betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en hoekfonteintje in meubel; wasruimte (ca. 2.20x3.10 m.) met plavuizen vloer vaste kastenwand, cv-combiketel, unit ten behoeve van de mechanische ventilatie met warmte terugwin functie en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Vanuit de hal toegang tot de riante living (ca. 69 m²) met fantastisch uitzicht op de golfbaan, schuifpui naar het royale balkon (ca. 17 m²) gunstig gesitueerd op het zuid-oosten.

De living geeft toegang tot een woonkeuken (ca. 22 m²) met een loopdeur naar een balkon (ca. 9 m²) gunstig gesitueerd op het zuid-oosten en een U-vormige keukeninrichting voorzien van de volgende kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur: Inductie kookplaat, wokbrander op gas, afzuigkap, magnetron, oven, stoomoven, koelkast, vriezer,
twee warmhoudlades, koffieautomaat, vaatwasser en een close-in boiler.

Master bedroom (ca. 26 m²) met inloop garderobekast en een geheel betegelde badkamer (ca. 3.80x2.90 m.) met royale inloopdouche, twee wastafels in meubel, wandcloset, infra rood sauna cabine en elektrische vloerverwarming.

Algemeen:
- Het penthouse is met uitzondering van het sanitair, wasruimte en slaapkamer voorzien van een fraaie visgraat parketvloer met vloerverwarming.
- De verlichting in het penthouse is via een domotica systeem centraal te bedienen.
- Als u een appartement koopt wordt u automatisch lid van de vereniging van eigenaren, de VvE. Aan deze vereniging betaalt u een bijdrage (de "servicekosten") van ca. € ............ per maand. Deze bijdrage omvat onder meer de opstalverzekering voor het complex, onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en liftinstallatie en reservering groot en klein onderhoud. Tevens zit hierbij inbegrepen de onderhoudskosten van de cv- en wtw-installatie.
- Bij een aan- / verkoop wordt gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopakte ondertekenen. Partijen kunnen derhalve aan een mondelinge overeenkomst geen rechten en plichten ontlenen.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 800,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 5,229
Listed since
6 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Penthouse (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2003
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
153 m²
Exterior space attached to the building
26 m²
External storage space
14 m²
Volume in cubic meters
480 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
5 stories
Located at
5th floor
Facilities
Alarm installation, balanced ventilation system, outdoor awning, elevator, mechanical ventilation, passive ventilation system, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler and electrical boiler
CH boiler
Intergas HR28 (gas-fired combination boiler from 2003, in ownership)

Cadastral data

TETERINGEN B 3399
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, In wooded surroundings, in residential district and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box
Facilities
Electricity
Insulation
Roof insulation, insulated walls and floor insulation

Garage

Type of garage
Underground parking
Insulation
Roof insulation, insulated walls and floor insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Platte Akker 35

€ 800,000 k.k.