Axelsestraat 202 A 4537 AX Terneuzen Oude Vaart

Description

Met trots mogen wij u deze fantastische nieuwe appartementen presenteren op de schitterende locatie waar de Axelsestraat en de Guido Gezellestraat in Terneuzen samen komen. Dit voormalig kantoorgebouw krijgt deze mooie nieuwe bestemming met zes luxe appartementen en één royaal penthouse. Uitzicht over het water vanaf je balkon van 15 m² of vanaf je dakterras van circa 86 (!) m² is één van de toppunten van dit complex. En het mooie is dat deze appartementen al in het najaar van 2022 opgeleverd worden!

We presenteren u het complex onder de naam “De Vaert”. Langs hier rijdt u de woonwijk “de Oude Vaart” binnen, waar de naam van het complex naar verwijst. De ligging centraal in Terneuzen is erg fijn. Het centrum is op fietsafstand goed aan te fietsen en het winkelcentrum Zuidpolder is op loopafstand te bereiken. Op loopafstand zijn ook de Basic-Fit, Bodyline en de sportvelden van het Zuidersportpark en de Vliegende Vaart te bereiken voor de sportievelingen.

Indeling
De zes moderne appartementen zijn te verkrijgen in de oppervlaktes tussen de 87 m² en 102 m². Deze zijn allemaal bereikbaar middels een centrale hal met de lift en de trap. Alle appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers, een luxe badkamer met douche en toilet, een apart toilet, een berging (technische ruimte), een ruime woonkamer met luxe keuken en een verrassend groot balkon van 15 m². De prijzen van de appartementen zijn inclusief luxe sanitair en keuken van Logus-De Hoop. Wanneer je een appartement koopt heb je zelf inspraak in de afwerking van het sanitair en de keuken. Zit samen met de specialisten van Logus-De Hoop om je droomkeuken en -badkamer samen te stellen.

Het gebouw wordt duurzaam herontwikkeld. Er is gekozen voor elektrische vloerverwarming in combinatie met een WTW-systeem en zonnepanelen. Bij een “Warmte-terug-win systeem” wordt de gebruikte warme lucht van het appartement afgevoerd en wordt de warmte hiervan overgebracht naar de verse koude lucht die door het ventilatiesysteem terug naar binnen komt. Hierdoor is er geen gas meer nodig en is er voor u gezorgd dat u een zo laag mogelijke energierekening heeft. Het gebouw zelf wordt voorzien van een luxe en moderne uitstraling met een nieuwe schilderbeurt, een nieuw dak en zes grote balkons.

De appartementen zijn al in aanbouw, waardoor je zeer snel gebruik kunt gaan maken van je appartement. De oplevering staat gepland voor het aankomende najaar. In tegenstelling tot het wachten van soms wel twee jaar bij nieuwbouw kan je er hier al over zes maanden je intrede doen! Hierdoor is het kosten koper, dus is er overdrachtsbelasting verschuldigd in plaats van btw.

Aan VVE kosten zult u ongeveer € 180,- per maand gaan betalen. Dit wordt nog exact bepaald, aangezien de VVE van het complex nog in oprichting is. Bij aanvang zal er een bedrag van € 1.500,- in het reservefonds gestort moeten worden.

Appartement 1.2
Dit appartement heeft één van de grootste gebruiksoppervlaktes met 102 m² en heeft een heel mooi uitzicht over het water. Dit maakt het een gewild appartement door de extra ruimte en zijn fijne ligging. Met een prijs van € 385.000,- kan dit appartement van u zijn!

Bijzonderheden
- Oplevering nog in 2022!
- Inclusief luxe keuken en sanitair van Logus-De Hoop. Grotendeels zelf samen te stellen!
- Balkons van 15 m².
- Twee slaapkamers.
- Geen gas, volledig elektrisch met vloerverwarming, een WTW-systeem en zonnepanelen.
- Isolerende maatregelen en HR++ glas.
- Warmwatervoorziening middels een 10 liter keukenboiler en een 120 liter elektrische boiler voor de badkamer.
- Lift en trap in de centrale hal.
- Elk appartement heeft een eigen parkeerplek en een externe berging van ca 5 m².

Ready Vastgoed laat je graag alle toppunten van dit luxe complex zien. Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit kan vaak nog dezelfde of de volgende dag! We kunnen eenvoudig afspreken bij u thuis, op ons kantoor of (als de bouw het toelaat) bij de appartementen. We maken de drempel zo laag mogelijk voor u. U kunt op elke gewenste manier met ons contact vinden, per telefoon, WhatsApp, email of zelfs via Instagram of Facebook. Wij reageren altijd zo snel mogelijk, zelfs op zaterdag en ’s avonds.

Features

Asking price
€ 385,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,775
Listed since
6+ months
Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Area
102 m² residential surface area
Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Volume in cubic meters
255 m³
Energy label
Not available
Building type
Resale property
Year of construction
2002

Involved real estate agent

Ready Vastgoed

Call (+31)0117-852977

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Axelsestraat 202 A

€ 385,000 k.k.