Bosstraat 111 6071 PX Swalmen Martin Giessen-Bosstraat

Hightlighted features

  • 129 m² living area
  • 2,090 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Open House

  1. Saturday, April 1 from 11:00 AM to 3:00 PM (NVM Open House Day)

Description

Let op: het gaat om een bedrijfswoning met een bedrijfsruimte.

Vrijstaande bedrijfswoning met eigen bedrijfsruimte, gelegen op een ruim perceel van in totaliteit circa 2.090 m². De woning is gelegen in een rustige en bosrijke omgeving nabij bedrijventerrein 'Reubenberg' in Swalmen, dichtbij verschillende uitvalswegen, de A73 en A2. De ideale mogelijkheid om je eigen bedrijf vanuit huis te runnen. Door de praktische indeling, heeft de woning mogelijkheden genoeg om hier een heerlijk thuis van te maken voor het hele gezin.

De bedrijfswoning, huisnummer 111, is gelegen op een heerlijk ruim perceel en beschikt over een tuin rondom de woning. De levensloopbestendige woning met een ruime woon-/eetkamer, leefkeuken, 3 slaapkamers, badkamer en bijkeuken biedt veel woonruimte. Maar door de aanwezigheid van onder andere: een vrijstaande stenen schuur, een provisiekelder en bergzolder, beschikt deze woning ook over voldoende opslagruimte.

Langs de woning ligt een royale oprit met toegang tot de naastgelegen bedrijfsruimte.

Indeling:

Souterrain
Praktische nette provisiekelder (ca. 10 m2), bereikbaar via een tussenportaal.

Begane grond
Ruime ontvangsthal met toiletruimte, meterkast en toegang tot de slaapvertrekken en de woonkamer. De L-vormige woonkamer (in totaliteit circa 43 m²) is opgedeeld in twee delen, een ruime zitkamer aan de voorzijde met veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze vloeit over in een ruime eetkamer met openslaande deuren en toegang tot de heerlijke tuin.
Vanuit de eetkamer is er toegang tot de halfopen leefkeuken (circa 13 m²) met hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, oven, keramische kookplaat en afzuigkap). Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, via een tussenportaal. Hier bevinden zich tevens de witgoedaansluiting en cv installatie (Vaillant HR107, 2023 eigendom).

Vanuit de hal aan de voorzijde van de woning is er tevens toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn prima bemeten (circa 8 m², 10,5 m² en 17 m²) en netjes afgewerkt met een laminaatvloer en een neutrale afwerking op de wanden, waardoor deze een fijne basis bieden voor een heerlijke slaapplek. De badkamer is verzorgd, volledig betegeld en voorzien van: een douche, ligbad, toilet en wastafel.

Zolder
Ruime bergzolder toegankelijk via een vlizotrap. In totaal is er ca. 52 m2 aan oppervlakte. Door de ruimte in combinatie met een degelijke bouw met onder andere een betonnen dek en de afwerking van het dak met Unidek dakplaten, biedt de zolder mogelijkheden om woonruimtes toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een vaste trap en daglichttoetreding om extra slaapkamers te realiseren.

Tuin
De woning wordt omringd door een fraai aangelegde tuin. Deze tuin heeft de hele dag zon- en schaduwplekken, biedt veel privacy, is natuurrijk aangelegd en is onder andere voorzien van: een gazon en borders met diverse soorten (vaste) beplanting. Achter in de tuin is een vrijstaande schuur gelegen voor extra bergruimte. Direct achter de woning is een ruim terras. Dit gaat absoluut een plek worden waar je heerlijk buiten kunt genieten. Tevens is de voorzijde bereikbaar aan beide zijden van de woning middels een afsluitbare poort/hekwerk. De verzorgde voortuin heeft ook een gazon en borders met diverse soorten (vaste) beplanting. Bij de woning is er een ruime oprit met de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein.

Vanuit de oprit is er toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte, nummer 111A, is in totaliteit ca. 200 m2 en bestaat uit diverse ruimten. Momenteel is de bedrijfsruimte ingericht met onder andere opslagruimten die toegankelijk zijn middels deur, elektrische sectionaal poort en kantelpoort, een kantoorruimte, bergingen en een badkamer. De kantoorruimte (ca. 35 m2) is voorzien van een laminaatvloer en de andere ruimtes van tegelvloeren. De bedrijfsruimte beschikt over een eigen cv-ketel (Intergas), thermostaat, meterkast, krachtstroom. Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte is een overkapping aanwezig van ca. 23 m2, deze is omheind en middels afsluitbare poort toegankelijk.

Bijzonderheden:
- Unieke mogelijkheid van combinatie wonen en werken.
- Ruime levensloopbestendige woning.
- Volledige isolatie en dubbel glas. Ook de bedrijfsruimte is geheel voorzien van dubbele beglazing (m.u.v. de buitendeur).
- Energielabel B.
- Door de gescheiden oprit is werk en privé apart toegankelijk.
- Alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.
- Uitstekende ontsluiting naar A2 en A73.

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan ‘Kern Swalmen’. De bestemming van het perceel is bedrijventerrein met functie bedrijf tot en met milieu categorie 3.2 en één bedrijfswoning ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning'.

Omgeving
De bedrijfswoning met bedrijfsruimte is gelegen in een rustige en bosrijke omgeving nabij bedrijventerrein 'Reubenberg' in Swalmen. De rust die je ervaart zal je niet zo snel verwachten op een bedrijventerrein. Swalmen maakt deel uit van de gemeente Roermond. Het is gelegen tussen Roermond en Venlo, in het westen begrensd door de Maas en in het oosten door de Duitse grens. Het is een zeer water-, bos- en natuurrijke omgeving. Het beschikt over een uitgestrekt bosgebied met de Bosberg, dat over de grens aansluit op het Brüggener en Elmpterwald. Het is een heerlijke omgeving om te wandelen en te fietsen.

Swalmen is een levendig dorp, dat vanouds industriële bedrijvigheid kent. Het heeft een rijk verenigingsleven en beschikt over goede basisvoorzieningen, zoals supermarkt, bakkers, slager, drogisterij enz.
Swalmen heeft een goede bereikbaarheid door de ligging aan de rijksweg N271 en A73. Verder beschikt Swalmen over een eigen spoorwegstation.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 469,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,636
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property (official/company house or apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1998
Type of roof
Combination roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
129 m²
Other space inside the building
60 m²
External storage space
204 m²
Plot size
2,090 m²
Volume in cubic meters
649 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
1 story, a/an attic and a basement
Facilities
Mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Double glazing and completely insulated
Heating
CH boiler and complete floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Vaillant HR107 (gas-fired combination boiler from 2023, in ownership)

Cadastral data

SWALMEN B 3710
Cadastral map
Area
2.090 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
On the edge of a forest, business park and In wooded surroundings
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity, heating and running water

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Bosstraat 111

€ 469,000 k.k.