Kreekdijk 49 4758 TM Standdaarbuiten Kreek

Hightlighted features

  • 188 m² living area
  • 842 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
Eyecatcher Ruime vrijstaande woning met polderuitzicht en grote garage

Description

Een 3D beleving van deze woning vindt u onder het kopje 3D tour. Veel kijkplezier gewenst!

Een ruimtewonder in alle opzichten. Deze ruime vrijstaande woning is gebouwd op een perceel eigen grond van maar liefst 842 vierkante meter. Extra leuk is dat dit perceel grenst aan de polder, je hebt hier dus gewoon vrij uitzicht aan de voor- en aan de achterzijde. Naast de woning is een grote garage gebouwd van zo'n 72 vierkante meter met een zolder erboven. Dan de woning, deze biedt alles wat je wilt. Je hebt namelijk een ruime woonkamer, leefkeuken, kantoorruimte, 3 slaapkamers en een volwaardige badkamer.

Begane grond:
Je komt de woning binnen precies zoals je dit wilt in een mooie vrijstaande woning, namelijk in een royale hal met vide. Een dakkapel zorgt voor een mooie lichtinval. Hier tref je de trap naar de eerste verdieping, de meterkast (8 groepen, krachtgroep en twee aardlekschakelaars) en de betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Vanuit de entree kom je terecht in de keuken, een echte leefkeuken. Je hebt een inrichting in hoekopstelling met ingebouwde koelkast, combi-oven, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. Verder heb je hier ruim voldoende plek om een grote eettafel te plaatsen.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken en de woonkamer. Laten we eerst de bijkeuken beschrijven. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur voorzien en er is een deur naar de tuin en naar de multifunctionele ruimte. Deze laatste ruimte is eigenlijk de voormalige garage en op dit moment in gebruik als mooie royale werkkamer.

De woonkamer is lekker licht. Dit komt doordat er aan drie kanten ramen aanwezig zijn. Achter is mooi uitzicht over de tuin en voor is er een schitterend uitzicht over de polder. Een balkenplafond maakt het geheel helemaal af.

De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming welke op lage temperatuur gestookt is. Deze verwarming is toereikend om het geheel warm te stoken.

Eerste verdieping:
Mooie overloop met vide, toegang tot de slaapkamers, de badkamer, de vaste kast en de toiletruimte.

De grootste slaapkamer ligt aan de zijkant van de woning en deze is voorzien van een eigen garderobe. De tweede slaapkamer ligt in het midden en deze is voorzien van dakkapel, pantry en vaste bergruimte. Vanuit de bergruimte is er een luik naar de eerste bergzolder.

De derde slaapkamer ligt aan de andere zijkant. Hier is op dit moment een sauna ingebouwd. Deze is eenvoudig weg te halen. De muur- en plafond afwerking loopt door. Ook hier is weer een luik naar de bergzolder.

De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset. De badkamer is ook geheel betegeld en voorzien van een dubbele wastafel, ruime inloopdouche en ligbad.

Zolder:
De eerste bergzolder is op stahoogte (circa 1,85 hoog) en bestaat uit een drietal compartimenten. Plek genoeg voor het opbergen van spullen.

De tweede bergzolder is wederom op stahoogte (circa 1,80 hoog) en hier is de opstelplaats van de cv-ketel (Nefit Ecomline HR combi 1999).

Tuin:
Het leuke van de tuin is de verschillende niveaus. Diverse heerlijke plekken om te zitten. Er is volwassen groen aanwezig en aan de achterzijde kijk je ver weg over de aangrenzende landerijen. Onderaan is een gazon en een verblijf voor kippen.

Naast de woning is een poort naar de oprit. Verder kom je nog de garage tegen, deze beschrijven we los. Naast de garage ligt ook nog een oprit welke ruim genoeg is om met gemak drie auto’s te parkeren.

Garage:
De garage is eigenlijk meer dan een garage, het is namelijk een volwaardige loods. Deze garage is in spouw opgetrokken. Voorzien van kozijnen met dubbele beglazing en ook het dak is geïsoleerd. Verder is er een toiletruimte aanwezig met duoblok en een uitstortgootsteen met kraan. Er is elektra aanwezig, met 380v aansluiting en een elektrisch te bedienen deur.

Verder is er boven de garage nog een zolder aanwezig welke op stahoogte is en middels een takel kun je hier spullen naar boven brengen.

Voor de garage en naast de garage is meer dan voldoende plek om diverse auto's te parkeren. Ook kun je naast de garage een caravan of bijvoorbeeld een camper parkeren. Plek genoeg dus.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 639,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,399
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1979
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
188 m²
Other space inside the building
16 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
External storage space
72 m²
Plot size
842 m²
Volume in cubic meters
583 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Air conditioning and TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Ecomline HR (gas-fired combination boiler from 1999, in ownership)

Cadastral data

STANDDAARBUITEN F 170
Cadastral map
Area
600 m²
Ownership situation
Full ownership
STANDDAARBUITEN F 248
Area
116 m²
Ownership situation
Full ownership
STANDDAARBUITEN F 331
Area
126 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Outside the built-up area, rural, freestanding location and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and side garden
Back garden
383 m² (14,5 meter deep and 26,4 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
3 cars
Facilities
Electrical door, loft, electricity and running water
Insulation
Roof insulation and double glazing

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Kreekdijk 49

€ 639,000 k.k.