Bremstraat 89 4711 CE St. Willebrord Sint Willebrord

Hightlighted features

  • 84 m² living area
  • 720 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map

Description

Algemeen
Vrijstaande bungalow met woonkamer-keuken, 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Middels een vlizotrap is een ruime zolder bereikbaar. Door deze indeling is deze bungalow ook zeer geschikt voor senioren. Tuin rondom met een eigen achterom. Vóór de huidige bungalow is nog een bouwblok aanwezig voor een vrijstaande woning.

Ligging
Deze bungalow / eengezinswoning is gelegen aan een rustige straat, nabij de rand van het dorp, in een woonwijk. Het dorpscentrum van Sint Willebrord heeft volop mogelijkheden voor uw dagelijkse benodigdheden, zoals meerdere supermarkten, veel overige winkels, cafés, restaurants, basisscholen, kinderopvang en diverse sportaccommodaties. In het uitgestrekte buitengebied van de gemeente Rucphen, waaronder Sint Willebrord valt, kunt u heerlijk ontspannen door te wandelen, fietsen en tal van andere mogelijkheden. De aansluiting op de snelweg A58 Breda-Roosendaal is op slechts enkele autominuten gelegen en openbaar vervoer is op fietsafstand aanwezig.

Bouwaard
Deze bungalow is degelijk gebouwd met gemetselde spouwmuren, betonnen begane grond- en zoldervloer, houten kapconstructie waarop isolerende dakelementen, gedekt met gebakken en geglazuurde pannen. De kunststof kozijnen zijn van een zeer degelijke kwaliteit en hebben bij de ramen ingebouwde horren en alle kozijnen zijn voorzien van geïntegreerde rolluiken en hardstenen raamdorpels onder de kozijnen. In de aanbouw slaapkamer zit een aluminium schuifraam met enkel glas en rolluik. Tussen het isolatieglas zijn kunststof roeden aanwezig. De goot- en overstek boeidelen en onderzijden zijn van onderhoudsvrij materiaal (trespa o.g.) en voorzien van inbouwspots. Het warm water en de verwarming komen van een combi cv ketel Nefit Trendline HRC 30/CW5, bouwjaar 2015.

Begane grond
Vanuit de hal kunt u naar een slaapkamer, meterkast, badkamer, naar de keuken-/woonkamer en middels een vlizotrap naar de zolder. De keuken beschikt over een keukenblok in hoekopstelling met kunststof blad, hoge kast met combimagnetron, 1½ spoelbak, 4-pits gaskooktoesel, afzuigkap en hoge kast met koelkast. Een deur geeft toegang tot de aangebouwde prefab unit welke als slaapkamer in gebruik is. De badkamer is ingericht met de aansluiting voor een wasmachine, toilet, douchecabine en een wastafel met meubel. Vanuit zowel de badkamer als vanuit de hal is de slaapkamer bereikbaar met een vaste wandkast met schuifdeuren.

Zolder
Op de zolder is de combi cv ketel geïnstalleerd en aan de voorzijde is een deur naar een hobbyruimte aanwezig. Aan de achterzijde is een velux dakraam in het dakschild aanwezig.

Garage
De garage is in spouwmuren opgetrokken en tegen een bestaande garage gebouwd. Aan één zijde is de buitengevel van de bestaande garage de binnengevel van deze garage. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is een stalen kanteldeur aanwezig en daglicht komt binnen via 2 bovenlichten in de langsgevel van de garage. Vanuit de voorzijde zal een oprit naar de weg gemaakt worden, waarbij het momenteel aanwezige hekwerk zal worden verplaatst.

Tuin
De voortuin bestaat uit een gazon met aan de voorzijde coniferen en vaste planten, met als afscheiding tussen de voortuin en straat gaashekwerk. De oprit voor de garage is middels een dubbele stalen poort bereikbaar. Tussen de oprit en tuin en voor de langsgevel van de voortuin is een coniferen haag aanwezig. Het gaashekwerk en de toegangspoort worden nog aangepast, mogelijk in overleg met kopers. In de achtertuin staan momenteel nog enkele tenten voor auto's, deze zullen nog worden verwijderd, waarna de achtertuin aan te leggen is naar eigen wens.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 395,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,702
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1992
Type of roof
Hipped roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
84 m²
Other space inside the building
44 m²
External storage space
26 m²
Plot size
720 m²
Volume in cubic meters
331 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
1 story and a attic
Facilities
Skylight, optical fibre, passive ventilation system, rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Trendline HRC30/CW5 (gas-fired combination boiler from 2015, in ownership)

Cadastral data

RUCPHEN D 7436
Cadastral map
Area
720 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
2 cars
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Bremstraat 89

€ 395,000 k.k.