Clausstraat 5 4711 AX St. Willebrord Sint Willebrord

Description

DIRECT BOUWEN OP JE EIGEN PERCEEL

Nu in de verkoop! Bouwperceel van 840 m² bestemd voor het bouwen van een vrijstaande woning met garage.

VERGUNNING AANWEZIG ! Bouw direct je droomhuis ! Maar je kan ook een eigen bouwplan maken !

KENMERKEN:
- perceelgrootte : 840 m²
- mogelijkheid tot direct wonen op bouwperceel
- Vergunning aanwezig
- Chaletwoning aanwezig

De koop is inclusief:
- Bouwtekening
- Bestektekening
- Constructieberekening
- Bouwvergunning/omgevingsvergunning

Er is een vergunning voor de bouw van een vrijstaande woning met garage. U kunt hiervoor kiezen, maar wilt u liever een ander ontwerp realiseren? Dan bent u vrij om dit te wijzigen. Hier moet u dan wel zelf het traject voor doorlopen van de vergunningsaanvraag bij de gemeente.

Achter op het perceel bevindt zich een chalet. Hierdoor heeft u direct de mogelijkheid om tijdens de bouw al op het perceel te wonen. De chalet heeft een woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers en een badkamer en is tevens voorzien van airconditioning en c.v.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Mail ons via de website of bel!

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2023 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 275,000 kosten koper
Original asking price
€ 298,000 kosten koper
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
840 m²

Cadastral data

RUCPHEN M 1939
Cadastral map
Area
840 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Clausstraat 5

€ 275,000 k.k.