Prins Hendrikstraat 15 4675 CK Sint Philipsland Sint Philipsland

Hightlighted features

  • 67 m² living area
  • 144 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map

Description

A je to! Buurman & Buurman opgelet. Jullie zijn op zoek naar een woning met op loopafstand alle benodigde voorzieningen. Check, check. Dubbelcheck! De woning biedt door de gunstige ligging een perfecte mix tussen een rustige thuisbasis en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

De afwerking van de woning is enigszins gedateerd. Voor jullie als potentiële kopers is dit de ultieme kans om de woning geheel naar eigen smaak, sfeer en prijsniveau te kunnen afwerken.

HIGHLIGHTS
• Jullie willen al tijden jullie een eigen paleisje realiseren? Dat kan nu! Deze woning beschikt over veel potentie.
• Hebben jullie altijd al een droomkeuken gewild? De woning biedt mogelijkheden om een prachtige moderne woonkeuken te realiseren!
• De woning is gelegen op een ruim perceel, wij zijn benieuwd naar jullie ideeën.
• Deze woning is ideaal voor mensen met groene vingers. De woning beschikt namelijk over een riante tuin gelegen op het zuidwesten waarin jullie kunnen genieten van een hapje en een drankje.
• Jullie zoeken iets meer ruimte en daarom bieden wij een woonoppervlakte van circa 67 m², externe bergruimte van circa 26 m² en een inhoud van circa 197 m³.
• Extra bergruimte nodig voor jullie uit de hand gelopen hobby of voor de fietsen? Check!

Zeer waarschijnlijk wonen jullie in Sint Philipsland of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Daar willen jullie niets missen, maar aan de andere kant zoeken jullie toch wat meer rust en een luxer woongenot. Sint Philipsland ligt op het mooie gelijknamige (schier)eiland in de gemeente Tholen in de buurt van diverse wateren voor watersportliefhebbers.

Gelegen in het mooie dorp Sint Philipsland op het gelijknamige (schier)eiland in de gemeente Tholen in de buurt van diverse wateren voor watersportliefhebbers.

Bijzonderheden:
* De vloer in de woonkamer is naar eigen smaak af te werken.
* De houten verdiepingsvloer in de woonkamer is recent vernieuwd.

INDELING
BEGANE GROND (deels houten / deels beton vloer):
Jullie betreden de woning via de voortuin. De hal is afgewerkt met een houten vloer, behangen wanden en gestuct plafond. De hal beschikt over een meterkast (5 groepen) en biedt toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is afgewerkt met behangen wanden en gestuct plafond. De vloer in de woonkamer is naar eigen smaak af te werken. De woonkamer biedt toegang tot de keuken en de eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De keuken is afgewerkt met een houten vloer, deels betegelde en deels gesauste wanden en gestuct plafond. De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, spoelbak, gasfornuis, afzuigkap en combimagnetron. De keuken biedt toegang tot de tweede hal die toegang biedt tot de badkamer, toilet en de achtertuin.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en gestuct plafond. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

De woning beschikt over een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van sierbestrating, terras, borders en berging.

1e VERDIEPING (houten vloer):
De overloop is afgewerkt met een houten vloer, behangen wanden en gipskartonplaten plafond. De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers en een bergkast.

Slaapkamer 1, aan voorzijde gelegen, is afgewerkt met vloerbedekking, behang wanden en gipskartonplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van een dakkapel.
Slaapkamer 2, aan achterzijde gelegen, is afgewerkt met vloerbedekking, behang wanden en gipskartonplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van een wastafel, dakkapel en inbouwkast.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 154,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,299
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1935
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
67 m²
External storage space
26 m²
Plot size
144 m²
Volume in cubic meters
197 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories
Facilities
Passive ventilation system and flue

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 1997, in ownership

Cadastral data

SINT PHILIPSLAND F 324
Cadastral map
Area
144 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Prins Hendrikstraat 15

€ 154,000 k.k.