Mr. Kesperstraat 5 a 2871 GP Schoonhoven Schoonhoven-Noord

Hightlighted features

  • 74 m² living area
  • 3 bedrooms
Map

Description

Ben jij op zoek naar een heel fijn appartement, eentje waar je niets aan hoeft te doen en die sleutelklaar is? Dan ben je hier aan het goede adres.
Dit is een heel goed verzorgd driekamerappartement, ooit zelfs gebouwd als een vierkamerwoning. Gelegen op de eerste verdieping en met een eigen berging op de begane grond.

De eerste verdieping is ideaal. Je zit een stukje van de straat af waardoor je uitzicht hebt maar ook niet te hoog. Zo maak je mee wat er op straat gebeurt en kijk je verder dan gemiddeld. Een prettige bijkomstigheid is dat het appartement precies grenst aan een verspringing van het gebouw, dat maakt dat je aan één kant geen echte buren hebt en dat je balkon helemaal vrij is.
Gelegen op een super goede locatie. Langs een singel en een brede weg, letterlijk voor een supermarkt en nabij een klein pleintje met lokale winkels. En zoek je meer voorzieningen, het centrum van de oude binnenstad is op een aantal minuten fietsen afstand.

Indeling
Begane grond:
Op straatniveau kom je het gebouw in. Een nette en eenvoudige portiek die is afgesloten van de straat is het eerste wat je tegenkomt. Dan nemen we de trap naar de eerste verdieping alwaar het appartement ligt.

Appartement:
Natuurlijk sta je als eerste in de hal. Recht voor je is de meterkast. Daarnaast is de keuken. Dit is een aparte ruimte met een ruim opgesteld meubel met onder- en bovenkasten, ingebouwde apparaten en een vaste kast. In de keukenkast is tevens de cv-ketel geplaatst. Handig is het kleine balkon aan de achterzijde. Of om in de schaduw te zitten, maar ook voor een vuilnisbak of kratje bier als je een feestje hebt.
De woonkamer is verrassend ruim en ligt over de volle breedte van het appartement. Zo heb je enorm veel daglicht wat hier naar binnen komt en kan je meer dan royaal de meubels kwijt. Het ziet er allemaal keurig uit met laminaat op de vloer, spachtelputz op de wanden en een gespoten plafond. Er is nog een vaste servieskast en via een andere deur kom je in een zogenaamde binnenhal. Daar tref je als eerste een inpandige kamer die ideaal is als werkkamer maar ook uitermate goed kan dienen als “game room”. Vervolgens tref je de doucheruimte en het toilet. Het toilet is tot het plafond betegeld in een witte kleur en heeft een hangcloset, de doucheruimte is eveneens licht van kleurstelling, geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche en een wastafel.
Als laatste treffen we de beide slaapkamers aan de achterzijde. Een grote kamer en een iets kleinere kamer. De één heeft vaste kasten en de andere de aansluiting voor de wasmachine. En ook hier een goede afwerking met onder andere laminaat op de vloer.

Algemeen:
Zeer verzorgd gebouw met o.a. kunststof kozijnen, dubbel glas, gereinigde gevels, gerenoveerde balkons etc.
Bijdrage VVE € 99,50 per maand
CV HR-ketel bouwjaar 2010
Bij deze woning is een definitief energielabel C aanwezig

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 269,500 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,642
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available on immediately
VVE (Owners Association) contribution
€ 99.50 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1965
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
74 m²
Exterior space attached to the building
6 m²
External storage space
7 m²
Volume in cubic meters
233 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR (gas-fired combination boiler from 2010, in ownership)

Cadastral data

SCHOONHOVEN A 1721
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and freestanding location
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 99.50 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Mr. Kesperstraat 5 a

€ 269,500 k.k.