Madame Gresstraat 18 3059 MH Rotterdam Nesselande

Hightlighted features

  • 142 m² living area
  • 178 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map
Eyecatcher Wonen 142 m² | 10 zonnepanelen | Eigen parkeerplaats | Uitgebouwd

Open House

  1. Saturday, April 1 from 11:00 AM to 3:00 PM (NVM Open House Day)

Description

Wonen in een vrije omgeving tussen veel groen? Dan bent u hier aan het juiste adres! In het deelplan ‘’Haag en Park’’ van de gewilde wijk Nesselande is deze goed onderhouden hoekwoning met een gebruiksoppervlakte van 142 m² gelegen. De woning is gelegen op een perceel eigen grond van maar liefst 178 m² en beschikt over een eigen parkeerplaats voor de deur! Op de begane grond is de woning voorzien van een uitgebouwde woonkamer met een open keuken. De achtertuin is te bereiken via de dubbele deuren in de woonkamer en beschikt over een houten overkapping en een extra grote schuur (deze is door de eigenaren vergroot). Op de verdiepingen zijn er in totaal vier (voorheen vijf) ruime slaapkamers en een moderne badkamer te vinden. Verder beschikt de woning over 10 stuks zonnepanelen wat de woning nog eens extra energiezuinig maakt. De wijk Haag en Park kenmerkt zich doordat er uitsluitend bestemmingsverkeer rijdt. De wijk is gunstig gesitueerd t.o.v. de boulevard met winkels en horeca, recreatie-/natuurgebied ‘”Zevenhuizerplas/Rottemeren’’, openbaar vervoer (bus en metro) en uitvalswegen richting Rotterdam/Utrecht/Den Haag. Kortom, een ideale woonomgeving!

Persoonlijke tekst eigenaar:
Ik weet het nog goed 16 jaar geleden, dat we heel graag in Rotterdam-Nesselande wilde wonen. We waren toen nog met z’n tweeën en we reden iedere week even naar de Zevenhuizerplas om van het uitzicht te genieten. We hadden heel sterk het gevoel, hier willen wij graag wonen. Na een paar weken werden we opgebeld dat we ingeloot waren, dat gaf ons echt een blij en fantastisch gevoel. Dit is de plek waar onze kinderen zijn geboren en we hebben het ervaren als een hele fijne plek om met je kinderen hier te wonen. Het is een veilige plek om te wonen met gezellige en fijne buren en voor de kinderen een speeltuin aan de overkant. Op loopafstand winkels, een skatebaan, waterskibaan en andere sportmogelijkheden en natuurlijk de Zevenhuizerplas. Het maakt eigenlijk niet uit of je met z’n tweeën bent, jonge of oudere kinderen hebt, er is voor iedereen wat wils. Ons hoekhuis is ruim genoeg met meerdere kamers en een heerlijke tuin, waar je nog lang van de laatste zonnestralen kan genieten. We hebben een ruime woonkamer, waar alles nog opgeknapt is voor de nieuwe bewoners. Op de eerste verdieping zijn er kamers waar je slaapkamers van kan maken of een werkkamer. Op zolder is er voldoende ruimte om te wassen, slaapkamers en inloopkast. We hebben er nog extra een vide bij laten bouwen om al je spullen op te ruimen en een extra slaapkamer. Met de hoge nok voelt het ruim aan. Ons huis is ook duurzaam met de zonnepanelen op het dak. Wij hebben een ander huis gekocht en starten een nieuwe periode in Zevenhuizen, gelukkig nog lekker in de buurt! We hopen dat je nieuwsgierig genoeg bent om een kijkje te komen nemen en misschien is dit wel jullie nieuwe huis!

Begane grond:
Entree, hal met de meterkast, het toilet (met zwevend toilet en fonteintje) en de trap naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal betreedt u de uitgebouwde woonkamer welke is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, een kast onder de trap en een open keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken is opgesteld in een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een koel/vriescombinatie, een vaatwasser, een oven en een magnetron.

De dubbele deuren in de woonkamer bieden u toegang tot de achtertuin welke onderhoudsvriendelijk is aangelegd en is voorzien van een houten overkapping, een houten berging en te bereiken is via een achterom.

1e verdieping:
Overloop met een separaat toilet en toegang tot twee ruime slaapkamers welke beide zijn voorzien van een zijraam. Oorspronkelijk waren er drie slaapkamers aanwezig op deze verdieping, de twee slaapkamers aan de voorzijde zijn samengevoegd. Dit is eenvoudig weer terug te brengen.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een ligbad, een wastafel en er is vloerverwarming aanwezig.

2e verdieping:
Overloop (voorzien van een dakraam) met de wasmachine aansluiting en de mechanische ventilatie unit. Op deze verdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers.

De eerste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een dakraam en een ruime inloopkast. Wie z’n droom is dit nou niet?!

De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een vide. Op de vide is nog een extra slaapruimte gecreëerd. Doordat de gevel aan de voorzijde is door gemetseld tot de tweede verdieping is de nok erg hoog en dit geeft een zeer ruimtelijk gevoel.

Bijzonderheden:
De woning is volledig geïsoleerd en gelegen op eigen grond.

Afmetingen:
Voor de afmetingen verwijzen wij u graag naar de (interactieve) plattegronden.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Rotterdam
Sectie : BC
Nummer : 2291
Grootte : 178 m²

Bouwjaar : 2006
Inhoud : 533 m3
Gebruiksoppervlakte wonen : 142 m2
Overige inpandige ruimte : 5 m2
Gebouwgebonden buitenruimte : 6 m2
Externe bergruimte : 6 m2

Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij is de makelaar van de verkoper. Neem uw eigen NVM-makelaar mee, voor goed advies bij de aankoop van uw nieuwe woning!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 559,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,937
Original asking price
€ 569,000 kosten koper
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
2006
Type of roof
Combination roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
142 m²
Other space inside the building
5 m²
Exterior space attached to the building
6 m²
External storage space
6 m²
Plot size
178 m²
Volume in cubic meters
533 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
3 stories and a loft
Facilities
Skylight, mechanical ventilation, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
A+ What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
District heating
Hot water
Central facility

Cadastral data

ROTTERDAM BC 2291
Cadastral map
Area
178 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
75 m² (11,5 meter deep and 6,5 meter broad)

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Madame Gresstraat 18

€ 559,000 k.k.