• Sold under reservation

Kratonkade 592 3024 EW Rotterdam Schiemond

Hightlighted features

  • 96 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 800,000 v.o.n.
Calculate monthly payment
Eyecatcher Uniek nieuwbouw penthouse, direct beschikbaar !

Description

Wie dit Penthouse koopt, heeft iets in handen wat niet snel in Rotterdam te vinden is. Helemaal nieuw, niet te hoog en last-but-not-least met een zonneterras van 41 m² op het westen.

Vanuit de keuken kijk je door het zijraam en het grote raam uit op de stad en de havens van Rotterdam. Dit penthouse is nog volledig casco en daardoor dus nog geheel naar eigen wens en smaak af te werken en in te richten.

Extra fijn is dat u hier wel het penthouse-gevoel ervaart, maar niet op 100 meter hoog – of nog veel hoger - zoals bij de meeste penthouses in Rotterdam. Op deze 8e verdieping vindt u niet alleen rust, privacy en vrijheid, maar bent u ook nog dichtbij de bewoonde wereld.

**Oplevering per direct mogelijk**

PENTHOUSE EDEN DISTRICT
Dit schitterende nieuwbouw Penthouse heeft een zonneterras van maar liefst 41 m² gelegen op het westen. Extra fraai is de erker in de living, aan het terras. Sta je straks buiten, dan kijk je uit op de havens van Rotterdam en zie je bij mooi weer de zon ondergaan.

De enorme raampartijen zorgen voor een uniek en fraai uitzicht op de Maas en de havens van Rotterdam. Je kijkt over Riverside heen en langs de bestaande gebouwen naast Eden District zie je de Maas tot in de verte wegkronkelen richting de havens. Prachtig!

Een impressie:

BEGANE GROND
centrale, representatieve entree

PENTHOUSEVERDIEPING (8e)
entree

living inclusief open keuken ca. 50 m²

grote raampartijen met prachtig uitzicht

terras ca. 41 m² op het westen

één á twee slaapkamers, waarvan één op dit moment geprojecteerd als halfopen werkkamer; liever een tweede slaapkamer met badkamer en-suite? De aansluitingen zitten hiervoor al op de juiste plek, dit is dus aan jou!

één á twee badkamers

LLOYDKWARTIER
Het Lloydkwartier wordt niet voor niets ook wel het Nieuwe Scheepvaartkwartier genoemd en ligt op de grens van Rotterdam Centrum en het historische Delfshaven. Dit voormalige industriegebied is omgetoverd tot een trendy woonplek aan het water. Het is een unieke plek in Rotterdam waar je de havensfeer volop voelt, maar ook kunt genieten van de drukte van de stad als je daar zin in hebt. Het appartementencomplex Eden District is direct gelegen aan het water met vrij uitzicht over de Schiehaven.

EEN ONTWERP VAN ARONS & GELAUFF
Eden District is ontworpen door twee architecten. Waterfront, waarin dit het Penthouse op de 8e verdieping ligt, is een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Arons & Gelauff. Het klassieke idee van een gebouw bestaande uit drie delen, waarbij de penthouses het dak vormen, wilden de architecten van Arons & Gelauff een keer vrij interpreteren. Het resultaat is een toplaag die door een afwijkend gevelmateriaal (koper) losstaat van de appartementen eronder. De koperen koperkleurige gevel zorgt voor een luxe uitstraling van internationale allure. Het heeft een goudkleur waardoor het dak opvalt en echt gezien wordt. De donkere, bruingrijze gevelkozijnen zorgen voor een verfijnd contrast.

INNOVATIEF, DUURZAAM EN GROEN
Het Penthouse ligt op de 8e verdieping van het unieke project Eden District, aan de Maas in het Lloydkwartier in Rotterdam. Op deze verdieping liggen slechts twee woningen, waardoor privacy geborgd wordt. Diverse duurzame oplossingen zijn in Eden District geïntegreerd. Zo combineert het Powernest aan de maas zon en wind als energiebron en worden op de hoogste daken PV-panelen toegepast. Bovendien zorgen we voor minder puin op de afvalberg: De bakstenen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en gevelplaten van gerecycled koper.

PRIVÉ STALLINGSGARAGE
Eden District heeft een eigen stallingsgaragegarage onder de diverse gebouwen en woningen. De in- en uitgang van de stallingsgarage ligt aan Loods Borneo. Voor het Penthouse zijn twee stallingsplaatsen gereserveerd. De v.o.n.-prijs is € 35.000,- per stallingsplaats.

OPLEVERING
Oplevering per direct is mogelijk; na de notariële overdracht krijgt u direct de sleutel van het penthouse.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter,; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook indien verkoper en/of koper zich als professionele partij kwalificeert.

BEZICHTIGEN?
Heeft u interesse in dit fantastische penthouse wat nog geheel naar eigen wens en sfeer afgewerkt kan worden? Neem dan gerust contact op en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 800,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 8,333
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available immediately
VVE (Owners Association) contribution
€ 150.00 per month

Construction

Type apartment
Penthouse (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2022

Surface areas and volume

Areas
Living area
96 m²
Exterior space attached to the building
41 m²
External storage space
7 m²
Volume in cubic meters
382 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
1 story
Located at
8th floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
A++ What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
Complete floor heating

Cadastral data

DELFSHAVEN G 667
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, on navigable waterway, alongside water, in center, in residential district, freestanding location and unobstructed surrounding view

Garage

Type of garage
Built-in and underground parking
Capacity
2 cars

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 150.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Kratonkade 592

€ 800,000 v.o.n.