Woningtype 24s (Bouwnr. 93) 3011 XN Rotterdam Stadsdriehoek

Hightlighted features

  • 86 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 674,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Wonen in een stadsoase van licht en ruimte, en dát in het hart van Rotterdam. Glashaven - een van de laatste projecten in het Maritiem District - biedt het beste van twee werelden. Ruimtelijk en rustig, maar tegelijkertijd op loopafstand van de binnenstad met zijn bruisende cafés, restaurants en winkels.

Type 24s is een appartement van ca. 86 m2 in de Toren, het hoogbouw-gedeelte van Glashaven. Dit type heeft een prachtig, ruim terras van circa 14 vierkante meter dat uitzicht heeft op het zuidwesten. Verder heeft deze woning twee slaapkamers en een royale woonkamer, inclusief een stijlvolle, open woonkeuken. De tweede slaapkamer is volledig naar eigen wens in te richten als thuiskantoor, walk-in closet of als work-out-ruimte. Kortom, ideaal voor wie zijn drukke stadse leven wil afwisselen met een ontspannen leven in huis met easy-going dinners en gezellige avonden met vrienden. Dit woningtype is ook beschikbaar in een gespiegelde versie, 24.

De bijzondere samenstelling van het gebouw waarin comfort en een groene beleving op nummer één staan, maakt wonen in Glashaven tot een verfrissende ervaring. Wie binnenstapt in de statige entree met een elegant design voelt zich direct onderdeel van een grootstedelijke vibe: stijlvol, kosmopolitisch, maar tegelijkertijd in perfecte harmonie met het ingetogen karakter van dit gebied. De grote buitenterrassen met veel mogelijkheden voor groen zorgen voor een gezonde, natuurlijke beleving. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijk terras op de zesde verdieping, waardoor je binnen no-time een hechte community opbouwt met jouw buren en de overige, diverse bewoners van Glashaven.

Kosmopolitisch
Glashaven kent verschillende sferen: aan de ene kant heeft de omgeving een kosmopolitisch gevoel, omdat je omringd bent door andere gebouwen en de betoverende lichten van de stad. Het gezamenlijke dakterras is geïnspireerd op de stadse rooftops die we kennen van metropolen als New York en Shanghai. Daar buiten ontmoet je gelijkgestemde buren, wat direct een band schept en zorgt voor een gevoel van thuis zijn.

Groene oase
Daarnaast is als tegenhanger op dat kosmopolitische gevoel een belangrijke rol weggelegd voor groen. Zo zijn de terrassen van de Toren uitgevoerd met grote plantenbakken. In die bakken kan elke bewoner zijn of haar eigen groene oase in de stad creëren: een weelderige tuin met stevig gewortelde planten of grassen die tegen een sterke Hollandse wind kunnen. Voor het onderhoud van het groen zijn de terrassen allemaal voorzien van een

Wilt u meer weten over dit unieke project of bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met de makelaar!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 674,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 7,837
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2026
Type of roof
Flat roof covered with other
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
86 m²
Exterior space attached to the building
14 m²
Volume in cubic meters
258 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
1 story
Located at
20th floor
Facilities
Balanced ventilation system, elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating
Hot water
Central facility

Exterior space

Location
In center, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Sun terrace
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Insulation
Completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and parking garage

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.