Schiedamsedijk 61 E 3011 EH Rotterdam Stadsdriehoek

Hightlighted features

  • 96 m² living area
  • 2 bedrooms
Map

Description

Wat een uitzicht! Optimaal genieten kun je in dit 3 kamer appartement op deze toplocatie in het centrum van Rotterdam. Een heerlijk dakterras maakt dit genieten compleet.

een persoonlijke noot van huidige eigenaren!
Het allermooiste uitzicht van Rotterdam! Dit vind je nergens. Met pijn in ons hart bieden wij, wegens gezinsuitbreiding, ons fijne huis te koop aan. Ruim 13 jaar hebben wij hier met veel plezier gewoond en genoten van wat de stad en wat deze locatie te bieden heeft. De bedrijvigheid van de Leuvehaven en het Maritiem Museum, de vuurwerkshows aan de Erasmusbrug, de Witte de With om de hoek en de marathon van Rotterdam die recht onder het balkon start wanneer Lee Towers met You’ll never walk alone door de speakers galmt. Kippenvel!
Wij hebben elke dag genoten van het weidse uitzicht over de stad die continu in ontwikkeling is.
In de zomer is het genieten op ons dakterras van de middag- en avondzon die langzaam wegzakt achter de horizon, de havens van Rotterdam.
Hoewel ons appartement in het centrum van Rotterdam is gelegen, is de Schiedamsedijk een gemoedelijke straat waar de buren elkaar kennen en je de winkeliers ’s-ochtends groet wanneer je naar je werk gaat.
Kortom een heerlijke en unieke plek om te wonen. Wij zullen hier daarom ook nog vaak te vinden zijn om onze buren en inmiddels goede vrienden te bezoeken. Michelle en Rene.

Deze dubbele bovenwoning is gelegen op de 4e en 5e verdieping van het gebouw en biedt je de mogelijkheid om thuis te relaxen, maar ook gebruik te maken van alle bruis en suis van het stadshart van Rotterdam. Om de hoek heb je Witte de Withstraat met de leukste zaakjes van Rotterdam. Het stadscentrum ligt werkelijk aan je voeten. De weekmarkt op loopafstand. Metrostation naast de woning entree, alle soorten OV binnen loopafstand. Zelfs een supermarkt heb je om de hoek. Ook met de auto ben je snel op de ring van Rotterdam. Aan de voorzijde heb je uitzicht over de Leuvehaven met de binnenhaven en de historische schepen. Mooie vergezichten naar alle kanten, zelfs de zonsondergang.

Dit dubbele appartement is gelegen op de 4e en 5e verdieping van het gebouw, bereikbaar via een trap naar de afgesloten portiek, van daaruit kun je verder met de lift. Aan de achterzijde van het gebouw is er ook entree, hier kun je naar binnen met je fiets, de bergingen bevinden zich aan deze zijde in de onderbouw.

Indeling:
toegang woning op de 4e verdieping. Hier kom je in een hal van waaruit je naar de woonkamer kunt maar ook door kunt lopen naar de 5e verdieping. De woonkamer is volledig open, waardoor je zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde grote raampartijen hebt, die veel licht binnen brengen maar ook de vergezichten over de stad bieden. Er is veel buitenruimte aanwezig, dit begint al in de woonkamer waar je een leuk balkon aan de voorzijde hebt. Heerlijk om in de avond te genieten van het stadsleven. De open keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuiging, koeler, vriezer, combi oven en een vaatwasmachine.

De woonkamer heeft een leuk hoek aan de voorzijde die het geheel een speelse indeling geven.
Vanuit de hal is de recent (2020) geplaatste badkamer bereikbaar, ziet er echt geweldig uit, mooie tegels, goede verlichting, zwarte elementen, geheel eigentijds en zeer smaakvol uitgevoerd. In de badkamer bevindt zich de wasmachine aansluiting.

Via de trap komen we op de 5e verdieping, hier heb je een lichte overloop door de aanwezigheid van het dakterras op deze verdieping. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer de beschikking heeft over een balkon. Het dakterras is werkelijk de kers op de taart, ca. 35 m2 groot, voldoende ruimte voor een loungebank en een eettafel. 360 gr. uitzicht over de stad, beeldschoon is het. Er is een toilet aanwezig op deze verdieping.

Omdat de zomers steeds warmer worden, is de woning vorig jaar voorzien van een nieuwe airconditionings installatie voor zowel de woonetage als de slaapetage. Dit biedt veel comfort.

De verwarming van het appartement gaat via stadsverwarming, je bent dus gasvrij.
Vve is zeer actief. Recent zijn de standleidingen nog vernieuwd. Er zijn plannen om de voorgevel te renoveren en het dak van de woning te isoleren (het deel boven de slaapkamers). Deze werkzaamheden worden betaald vanuit de gespaarde reserves van de VvE.

Er is een eigen berging in de onderbouw van het gebouw.

Kenmerken:

Eigen grond
Actieve VvE
Groot dakterras en 2 balkons
Eigen berging
Stadsverwarming, het gebruik wordt verrekend via de VvE, voorschot ca. € 100,- per maand.
Oplevering nog dit jaar!

Het bovenstaande is slechts een uitnodiging tot het doen van een bod. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden*

**VENK makelaars taxateurs is de makelaar van de verkoper. Neem uw eigen makelaar mee voor advies bij aankoop.**

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 495,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 5,156
Original asking price
€ 525,000 kosten koper
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 316.21 per month

Construction

Type apartment
Maisonnette (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1952
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
96 m²
Exterior space attached to the building
42 m²
External storage space
7 m²
Volume in cubic meters
342 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories
Located at
4th floor
Facilities
Air conditioning

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
District heating
Hot water
District heating

Cadastral data

ROTTERDAM AG 1376
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside busy road and in center
Garden
Sun terrace
Sun terrace
33 m² (5,95 meter deep and 5,48 meter broad)
Garden location
Located at the southwest
Balcony/roof garden
Roof terrace present and balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Paid parking, public parking and resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 316.21 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Schiedamsedijk 61 E

€ 495,000 k.k.