Julianalaan 48 6042 JH Roermond Kern Maasniel

Hightlighted features

  • 128 m² living area
  • 217 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

**CHARMANTE VOOROORLOGSE WONING**
**MET FRAAIE AANBOUW/ TUINKAMER**
**SFEERVOLLE INDELING**
**UITSTEKENDE LOCATIE IN MAASNIEL**

Sfeervol wonen op een toplocatie nabij het centrum van Roermond in de gewaardeerde wijk Maasniel! Dat kan in deze gezellige halfvrijstaande vooroorlogse erkerwoning met authentieke elementen. De woning -die wellicht naar eigen wens te moderniseren is- biedt drie slaapkamers, veel bergruimte waaronder een kelder en een fraaie aanbouw/ tuinkamer op de begane grond. Deze ruimte kan ook prima worden gebruikt voor beroepsmatige doeleinden. Door de goede locatie nabij het centrum van Roermond zijn alle stadse voorzieningen heel snel en zelfs te voet bereikbaar. Daarnaast zijn dankzij de uitvalswegen A73, de N281 en de N273 omliggende plaatsen en steden snel te bereizen.

INDELING

SOUTERRAIN

-- Dubbel grote provisiekelder (ca. 33 m²) met tuintoegang -- witgoedaansluiting --

BEGANE GROND

-- Entree met meterkast (10 groepen) -- ruime woonkamer (ca. 8,60 m x 3,35 m/ 4,15 m) met een erker, een parketvloer en een houtkachel -- keuken (ca. 3,70 m x 4,15 m) met een functionele en nette keukenopstelling, voorzien van een 5-pits kookplaat, een oven en een vaatwasser -- portaal met toilet -- fraaie aangebouwde tuinkamer (iets lager gelegen en ca. 4,90 m x 2,75 m groot) met een schuifpui en vloerverwarming -- diepe achtertuin met een overkapping/ fietsenstalling en een achterom via het buurperceel (erfdienstbaarheid) --

EERSTE VERDIEPING

-- Ouderslaapkamer (ca. 4,20 m x 2,60 m (achterzijde) -- slaapkamer 2: voorzijde en ca. 3,45 m x 2,55 m groot -- nette badkamer (ca. 2,60 m x 2,25 m), uitgevoerd met een ligbad- douchecombi, een toilet en een wastafel met ombouw -- overloop --

TWEEDE VERDIEPING

-- Vaste trap -- slaapkamer 3: ca. 4,05 m x 3,40 m met dakkapel -- berging met CV-opstelling (Nefit HR, 2005 in eigendom -- vliering/ bergzoldertje -- na geïsoleerde kap --

ALGEMEEN

- SFEERVOLLE JAREN '30 WONING
- RUIME INDELING
- MET MOOIE AANBOUW/ TUINKAMER
- MOGELIJKHEDEN TOT MODERNISERING NAAR WENS
- UITSTEKENDE LOCATIE
- OVERWEGEND KUNSTSTOF KOZIJNENEN MET HR++ GLAS
- AAN UITVALSWEGEN GELEGEN

GOED OM TE WETEN

- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Michel Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Michel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
- Deze informatie is door Michel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 279,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,180
Original asking price
€ 285,000 kosten koper
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1933
Type of roof
Gable roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
128 m²
Other space inside the building
35 m²
Plot size
217 m²
Volume in cubic meters
572 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
2 stories, a/an attic and a basement

Energy

Energy label
F What does this mean?
Insulation
Roof insulation and double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit HR ( combination boiler from 2005, in ownership)

Cadastral data

MAASNIEL B 3435
Cadastral map
Area
117 m²
Ownership situation
Full ownership
MAASNIEL B 3870
Area
100 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Sheltered location and in residential district
Garden
Back garden
Back garden
57 m² (18,2 meter deep and 3,15 meter broad)
Garden location
Located at the north accessible via the rear

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Julianalaan 48

€ 279,000 k.k.