Govert Flohilstraat 33 2988 XE Ridderkerk Rijsoord

Hightlighted features

  • 84 m² living area
  • 168 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

In rustige straat in geliefde woonwijk Rijsoord gelegen 4-kamer eengezins(tussen)woning met ca. 14 m. diepe achtertuin. Deze betaalbare woning is door de huidige bewoners merkbaar keurig onderhouden en bewoond geweest, echter zal naar eigen visie en smaak weer een moderne ‘touch’ gegeven moeten worden.
De omgeving kenmerkt zich door veel groen met o.a. rivier De Waal en het Waalbos op loopafstand, wat samen een idyllisch plaatje vormt. Een basisschool, kinderdagverblijf en voetbalvereniging liggen op nog geen 250 m. afstand. Het (winkel)centrum van Ridderkerk en de aansluiting op de snelwegen A15/A16 zijn eveneens goed bereikbaar vanaf de woning.

Globale indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, half-betegelde toiletruimte met staand toilet en trapopgang naar de bovengelegen verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer van ca. 25m2. Deze doorzonkamer is voorzien van grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken van ca. 8,5m². De keukeninrichting is geplaatst in een wandopstelling en uitgevoerd met o.a. houtlook fronten, een granietkleurig werkblad en een keramische kookplaat. Buitendeur met toegang tot de ruime achtertuin, die gunstig is gelegen op het westen en beschikt over een eigen achterom en stenen berging van ca. 8,3 m².

1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast, vlizotrap naar de zolder en toegang tot alle vertrekken op deze etage. Zo treft u aan de achterzijde van de woning een tweetal slaapkamers van respectievelijk ca. 11m² en 6m². Aan de voorzijde van de woning treft u de derde slaapkamer van ca. 11m².
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een handdoekradiator. Een uitzetraam zorgt hier voor voldoende daglichttoetreding en natuurlijke ventilatie.

Zolder:
Via een vlizotrap is de zolder te bereiken.
De zolder is voorzien van een dakraam en opstelplaats van de cv-combiketel (Nefit-Topline HR, productiejaar ca. 2010). Door de plaatsing van een dakopbouw en een vaste trap is hier een tweede, volwaardige verdieping te realiseren. Dit is bij de aangrenzende woningen reeds gebeurd.

De achtertuin (ca. 13.70 meter diep) is gunstig gesitueerd op het westen en is omheind met ligusterhagen. Stenen berging van ca. 8,3 m² voorzien van elektra.

Algemeen:
-Woonoppervlakte ca. 84 m²;
-Perceelgrootte 168 m² (eigen grond);
-Bouwjaar ca. 1963;
-Energielabel D;
-Verwarming en warm watervoorziening d.m.v. een HR-combiketel, type Nefit, productiejaar 2010;
-Nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing;
-Elektrisch bedienbare zonwering.

Oplevering: In overleg, kan spoedig.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 298,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,548
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1963
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
84 m²
Other space inside the building
14 m²
External storage space
8 m²
Plot size
168 m²
Volume in cubic meters
336 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Outdoor awning, passive ventilation system and TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler from 2010, in ownership)

Cadastral data

RIDDERKERK C 4958
Cadastral map
Area
168 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
82 m² (13,7 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Govert Flohilstraat 33

€ 298,000 k.k.