• Sold under reservation

Arent van Lierstraat 1 3297 AA Puttershoek Puttershoek Woonkern

Hightlighted features

  • 63 m² living area
  • 101 m² plot size
  • 1 bedroom
Map

Description

STARTERS OPGELET! Charmante hoekwoning met karakteristieke details, gelegen achter de Oude Maas op een perceel van 101 m² eigen grond.

De woning heeft een gezellige woonkamer met originele balkenplafond en aansluitend een ruime keuken, een badkamer met regendouche en een riante slaapkamer met eveneens de originele spantconstructie. Daarnaast is er een binnentuin op het zonnige westen én een stenen berging.

Gelegen aan de rand van het dorp op loopafstand van de historische dorpshaven, rivier De Oude Maas en een leuk speeltuintje.
Het gevarieerde winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl en Kruidvat bevindt zich binnen 10 minuten loopafstand. Ook de basisscholen en overige voorzieningen liggen ook in de nabije omgeving. Puttershoek heeft voorts actieve sportverenigingen, een oude haven en prachtige natuur langs De Oude Maas. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland binnen 10 autominuten bereikbaar.

Wij laten de woning graag zien tijdens een bezichtiging. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak.

INDELING
BEGANE GROND
Entree met trapopgang en toegang tot de keuken.
De open woonkeuken is aan de achterzijde gelegen en biedt ruimte aan een eettafel. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, combi magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Aan de voorzijde is de woonkamer gesitueerd met karakteristiek balkenplafond. Hier is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek. De woonkamer en keuken staan in directe verbinding en zijn beide voorzien van een doorgelegde plavuizen vloer.

Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin, badkamer, vaste kast met wasmachine aansluiting en een handige kelderkast voor het opbergen van bijvoorbeeld voorraadartikelen.
De badkamer beschikt over een regendouche, toilet, wastafelmeubel, praktische handdoekenkast, design radiator en mechanische ventilatie.

EERSTE VERDIEPING
Grote open ruimte welke fungeert als slaapkamer. Door de originele houtenbalken is deze ruimte zeer sfeervol. De twee ruimte scheppende dakkappelen bieden een zee van ruimte voor een bed en bijvoorbeeld een bureau. Over de gehele breedte van de kamer is een vaste kasten wand gerealiseerd.

TUIN
De privacy biedende achtertuin is voorzien van tegels en hierdoor onderhoudsvriendelijk. De tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en heeft een stenen schuur voor het stallen van fietsen en (tuin)gereedschap. Daarnaast is er een handige achterom.

AFMETINGEN
Bekijk voor de afmetingen bijgevoegde plattegronden.

ALGEMEEN
- Bouwjaar: 1920
- Woonoppervlakte: 63 m² (inclusief 1e verdieping)
- Perceelgrootte: 101 m²
- Eigen grond
- Energielabel: D
- CV-ketel van het merk Valliant eco tech plus (2015)
- Grotendeels dubbele beglazing in houten kozijnen
- De oplevering is in overleg

BIJZONDERHEDEN
* Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen via jouw MOVE-account. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.
* Bij het sluiten van een koopovereenkomst verklaar je je akkoord dat ondertekening van de koopovereenkomst digitaal plaatsvindt (met iDIN identificatie) door gebruikmaking van het platform van ondertekenen.nl.
* De koopovereenkomst wordt opgesteld conform het meest recente model dat is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis en aangevuld met enkele aanvullende artikelen waaronder (maar niet uitsluitend) een ouderdoms-clausule, een clausule over de Meetinstructie en een clausule over de onderzoeksplicht van koper.
* Vanzelfsprekend staat het je vrij om, indien gewenst, elke bouwkundige (behoudens de Vereniging Eigen Huis) uit te nodigen de woning bouwkundig voor je te keuren teneinde jezelf een goed beeld te kunnen vormen van de bouwkundige staat van de woning.

HOEKSCHE WAARD
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare, telt ruim 88.000 inwoners en is sinds 2019 samengevoegd in 1 gelijknamige gemeente. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

PUTTERSHOEK
Puttershoek vervult één van de centrumfuncties in de gemeente Hoeksche Waard. Er is een modern en gezellig winkelcentrum met een breed aanbod van winkels en een weekmarkt. De actieve middenstand organiseert regelmatig allerlei activiteiten als “sprietlopen” over de haven en een jaarlijkse paardenmarkt die zelfs landelijke bekendheid geniet. Verder biedt het dorp een scala aan recreatie- en sportmogelijkheden, tot en met een moderne ijs- en skatebaan. Ook openbaar vervoer, goed geleide scholen, kinderdagverblijf en garagebedrijven zijn aanwezig. De liefhebber van wandelen, fietsen en het buitenleven komt ruimschoots aan zijn trekken op verstilde buitenwegen en de griendbossen langs de Oude Maas.

ENTHOUSIAST?
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

EIGEN NVM MAKELAAR
Vrieling Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning is dan ook om je eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

TOT SLOT
Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
DÉ MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 250,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,968
Listed since
3 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1920
Type of roof
Hipped roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
63 m²
External storage space
5 m²
Plot size
101 m²
Volume in cubic meters
194 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Mechanical ventilation and flue

Energy

Energy label
G What does this mean?
Insulation
Mostly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Valliant eco tech plus (gas-fired combination boiler from 2015, in ownership)

Cadastral data

PUTTERSHOEK C 2100
Cadastral map
Area
101 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
On navigable waterway and in residential district
Garden
Back garden
Back garden
25 m² (5,5 meter deep and 4,5 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Loft and electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Arent van Lierstraat 1

€ 250,000 k.k.