Schouteneinde kavel 7 3297 AS Puttershoek Puttershoek Woonkern

Description

Dit is dé kans om uw eigen droomhuis te bouwen.

Te koop: 876 m2 bouwgrond

Op een historische locatie aan de rand van het dorp is het nieuwbouwproject ‘de Posthoorn’ in aanbouw. Het gaat in dit project om kavel 7 voor de bouw van een vrijstaande woning volgens het bestemmingsplan welke (na het verkrijgen van de benodigde omgevingsvergunning) naar eigen wens kan worden gerealiseerd. Kavels 1 t/m 6 zijn al verkocht en in aanbouw. Samenwerken met projectarchitect of kies uw eigen architect. De woning wordt in kenmerkende lintbebouwing gerealiseerd. Bestaande vloedmuren en leilindes worden behouden. Verschillende mogelijkheden zoals het wijzigen van de indeling, serre, aanbouw of terras. Aan de achterzijde bevinden zich 4 parkeerplaatsen op eigen terrein die toegankelijk zullen zijn via een gezamenlijke toegangsweg.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing
- ter uwer informatie: in Amsterdam, bij bedrijfsobjecten, boten, cooperatieve verenigingen, overige bijzondere en ander te noemen gevallen, maakt de verkopende makelaar geen koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 449,500 kosten koper
Original asking price
€ 460,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
876 m²

Cadastral data

PUTTERSHOEK C 1234
Cadastral map
Area
876 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, alongside water and in residential district

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Schouteneinde kavel 7

€ 449,500 k.k.