Oude Koningstraat 8 a 6655 AN Puiflijk Puiflijk Buitengebied

Hightlighted features

  • 90 m² living area
  • 5,660 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Bieden vanaf 600.000

Bijzondere woning zoekt nieuwe bewoners met pit

Dit vrijstaande huis met bijgebouwen aan de Oude Koningsstraat 8A in Puiflijk wacht op nieuwe bewoners met pit. Of eigenlijk: met kersenpit. Dit object ligt op een perceel van 5660 m2 en bij deze woning hoort namelijk een flinke kersenboomgaard (4600 m²).

Geen zin in kersen? Waarschijnlijk is binnen één werkdag de volledige kersenboomgaard omgetoverd tot een groot weiland. Ideaal voor het houden van paarden, ander (klein-) vee of als de ultieme buitenspeelplek voor je opgroeiende kinderen.

De vorige bewoners verkochten de opbrengst aan huis en gelijk hadden ze. Want als je op zo’n mooie plek woont wil je eigenlijk het erf niet meer af.

Op de Oude Koningsstraat 8A woon je landelijk, maar niet afgelegen. Er is een basisschool in het dorp en voor het voortgezet onderwijs fietsen de kinderen in een kwartiertje naar Druten. In dit buurdorp vind je ook een gezellig winkelcentrum, restaurants, cafés en verschillende sportverenigingen. Ben je een voetballiefhebber? Dan hoef je het dorp niet uit: de velden van voetbalvereniging SCP liggen op nog geen 5 minuten fietsen van de Oude Koningsstraat.

Wonen en werken

Dit is geen alledaagse woning, maar een woning met agrarische bestemming. Wonen, hobbyen en werken gaan naadloos in elkaar over op deze bestemming. Op dit adres vind je niet alleen een te moderniseren woning met 3 slaapkamers, maar ook meerdere zeer ruim bemeten schuren en werkruimtes. Het perceel biedt, met een totaal oppervlak van 5660m2 alle ruimte voor werk of hobby of een combinatie daarvan. Ook het houden van dieren is een optie op dit perceel.

Het woonhuis is eenvoudig van opzet en makkelijk aan te passen aan je eigen woonwensen en smaak. Door de ligging, iets van de weg af, heb je alle privacy. De erker aan de voorzijde draagt bij aan het huiselijke gevoel en zorgt voor een prettige lichtval.

Op het erf vind je nog een Romney loods en meerdere flinke schuren die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Om een indruk te krijgen van de zee aan ruimte van dit perceel is een bezichtiging een must.

Koken

De keuken is eenvoudig en kijkt uit op de kersenbogaard. Het is een prettige lichte ruimte, die grenst aan de bijkeuken. De bijkeuken staat ook in verbinding met de schuur, waardoor je heel makkelijk even in- en uitloopt als je aan het werk bent. Is de keuken te klein naar je smaak? Snoep dan een stuk van de bijkeuken af en breid de keuken zo uit.

Slapen en baden

Welke van de drie slaapkamers je ook kiest op de eerste verdieping: ze bieden allemaal een prachtig uitzicht. Aan de voorzijde kijk je uit over het veld, en aan de achterzijde
over je eigen boomgaard. Ook de badkamer vind je op deze verdieping. Gebruik je niet alle slaapkamers? Dan kan het interessant zijn om één slaapkamer op te offeren voor een grotere badkamer. De huidige badkamer is netjes en eenvoudig, maar niet heel royaal bemeten. Dat kan niet worden gezegd van de zolder: die bereik je via de vlizotrap en strekt zich uit over de hele verdieping. In deze woning kom je toch al geen bergruimte tekort, maar het is altijd prettig om nog wat extra ruimte te hebben.

Buitenleven

In dit huis lopen buiten en binnen naadloos in elkaar over. Dat gaat vanzelf, als je een bedrijf aan huis hebt. De tuin met fraai gesnoeide buxus- en taxushagen vormt een mooie overgang tussen werk en privé. Ook zijn er verschillende terrassen aangelegd, zodat je altijd kunt kiezen tussen zon of schaduw.

Ook goed om te weten:

De boomgaard is aangelegd met een regeninstallatie en indien gewenst is er nog een perceel ter grootte van 785 m2 te koop.

Hypotheek nodig?

In verband met de agrarische bestemming, zijn de financieringsmogelijkheden van dit mooie onroerend goed veelal beperkt. De huidige eigenaar heeft een aantal jaar geleden gemerkt dat de bank tot ongeveer 60% tot 65% van de koopsom wilde financieren. Informeer bij uw hypotheekadviseur voor de mogelijkheden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 600,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 6,667
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1965
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
90 m²
Other space inside the building
144 m²
External storage space
102 m²
Plot size
5,660 m²
Volume in cubic meters
738 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Rolldown shutters

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler and electrical boiler
CH boiler
Vaillant (gas-fired combination boiler, in ownership)

Cadastral data

DRUTEN C 2384
Cadastral map
Area
4.660 m²
Ownership situation
Full ownership
DRUTEN C 579
Area
1.000 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, rural, freestanding location and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Detached wooden garage and detached brick garage
Capacity
1 car

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Oude Koningstraat 8 a

€ 600,000 k.k.