Houtzaagmolen 26 2935 AX Ouderkerk aan den IJssel Ouderkerk aan den IJssel

Hightlighted features

  • 121 m² living area
  • 2 bedrooms
Map

Description

Hoe mooi kan iemand wonen? Als je elke dag een prachtig vergezicht hebt, mag genieten van de vrijheid van de polder en de levendigheid van de rivier, de weersinvloeden van ver ziet komen en gaan, dan ben je bevoordeeld! In dit appartement treft u het maximaal. Het is een penthouse, gericht op het westen met een optimale situering van het woongedeelte en de beide terrassen.

Dit driekamerappartement ligt op de vijfde woonlaag van een kleinschalig complex aan de rand van de dorpskern. Een fijne omgeving waar het rustig wonen is, het lokale winkelcentrum om de hoek ligt en er uiteraard de nodige voorzieningen zijn qua sport, horeca etc.

Het is een keurig onderhouden appartement met een verrassende opzet en indeling. Buitenom zijn er twee terrassen die onderling met elkaar verbonden zijn. Zo heeft u op twee manieren uitzicht en kunt u met de zon meedraaien tot zonsondergang. Daarnaast treft u in de kelder een eigen parkeerplaats en een privéberging.

Indeling:
Vanaf de straat kunt u op twee manieren het gebouw betreden. In eerste instantie kan dat via de hoofdentree, middels een grote trap bij de ingang. Maar mocht u of uw bezoek mindervalide zijn, dan is het mogelijk om via de parkeerkelder bij de lift te komen. Dit is een lichte hellingbaan zonder drempels of treden.

De hal bestaat uit twee delen. Een open ruimte met de brievenbussen en het belpaneel en daarachter een gesloten ruimte, de binnenhal met de trap en de lift.
Op de bovenste verdieping deelt u de binnenhal met één buurwoning en treft u de voordeur van uw appartement.

Hier komt u binnen in een erg ruime hal. Een fijne ruimte die verbinding geeft aan de diverse kamers. Het is open en licht. Als we doorlopen dan komen we als eerste in de living terecht. Hier zijn de keuken en de woonkamer open en toch een beetje gescheiden. Dit komt door de sprong in de gevel. Als eerste staan we in de keuken. Een opvallend exemplaar met een slimme opstelling waardoor er optimaal van de ruimte gebruik is gemaakt en er veel bergruimte is en een flink werkblad. Uiteraard is de keuken uitgevoerd met diverse ingebouwde apparaten waaronder een opvallend kookgedeelte met afzuigkap en een flinke dubbeldeurs koelkast. Hier heeft u ook de deur naar het terras. De woonkamer is open en erg licht. Fijn zijn de diverse raampartijen waardoor u meerdere kanten op kunt kijken. Het is een woonkamer waar de zithoek royaal in kan staan, er meer dan genoeg ruimte is voor de eettafel en uiteraard een kast of dressoir langs de muur.
Terug in de hal treft u aan de binnenkant van het appartement de badkamer. Een inpandige ruimte in een comfortabele uitvoering met een bijzonder vrijstaand ligbad, geplaatst op/ in een houten plateau. Daarnaast een tweepersoons douchecabine met meerdere jets, ingebouwde verlichting en zitplaatsen. Verder een wastafelmeubel en een toilet (Sanibroyeur). De hele ruimte is fris met witte tegels tot het plafond.
Naast de badkamer het toilet. Ook hier een frisse en lichte ruimte met tegelwerk tot het plafond, een hangcloset en een fonteintje. Vervolgens een vaste kast met de cv-ketel en de voordeur. Aan de andere kant van de hal zijn de twee slaapkamers. De grootste kamer heeft twee vaste kasten en een deur naar het terras. Beide kamers zijn netjes afgewerkt met tapijt op de vloer, behang op de muren en een gespoten plafond.

Algemeen:
Bijdrage VVE € 220,-- per maand
CV HR-ketel, merk Nefit, bouwjaar 2018
Bij deze woning is een energielabel B aanwezig

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 519,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,289
Original asking price
€ 537,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 220.00 per month

Construction

Type apartment
Penthouse (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2001
Accessibility
Disabled access friendly and accessible for seniors
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
121 m²
Exterior space attached to the building
25 m²
External storage space
27 m²
Volume in cubic meters
365 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
1 story
Located at
5th floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR (gas-fired combination boiler from 2018, in ownership)

Cadastral data

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL C 4463
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL C 4515
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, on navigable waterway, in center, freestanding location and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity
Insulation
Insulated walls and floor insulation

Garage

Type of garage
Underground parking
Insulation
Insulated walls and floor insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking garage

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 220.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Houtzaagmolen 26

€ 519,000 k.k.