Zoutlaan 51 4731 MH Oudenbosch Spui

Hightlighted features

  • 149 m² living area
  • 530 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Wij hebben het genoegen u deze mooie vrijstaande woning met royale aanpandige garage aan te bieden. Deze keurige woning dateert van het bouwjaar 1977 en is gelegen aan een rustige en doodlopende straat op een prachtige locatie, aan de rand, doch nabij de dorpskern van Oudenbosch, op een ruim perceel 530 m².
De algemene staat van onderhoud is goed, daar de woning altijd keurig is onderhouden en er hoogwaardige materialen zijn toegepast.
Oudenbosch staat bekend als een dorp met een uitstekend voorzieningenniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals o.a. winkels, onderwijs, verscheidene verenigingen en openbaar vervoer zijn in het dorp gesitueerd. Ook staat Oudenbosch bekend om de imponerende Basiliek en de prachtige haven in het centrum. Tevens is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van Roosendaal (10 min.), Breda (25 min.), Rotterdam (30 min.) en Antwerpen (35 min.).

Indeling

Begane grond

Entree
Via de ruime entree, waarin zich de meterkast (15 groepen + 3 aardleksch.) en geheel betegeld toilet met fonteintje bevinden, is er toegang tot woonkamer alsmede de aanpandige garage. De entree is voorzien van een tegelvloer, metselwerkwanden en een panelenplafond met inbouwspots.

Woonkamer
In de royale L-vormige woonkamer is er door de grote raampartijen sprake van veel lichtinval. Tevens is de woonkamer van een sfeervolle haardpartij en een airco voorzien. Ook zijn er een tweetal schuifpuien aanwezig, welke direct toegang bieden tot de tuin. De afwerking van de woonkamer bestaat uit een tegelvloer, spachtelputzwanden en een panelenplafond met inbouwspots.

Keuken
De open keuken met luxe keukeninrichting is van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, een inductie kookplat met afzuigkap, oven, magnetron, quooker en vaatwasser voorzien. Het keukenblok is met een natuurstenen blad bedekt en heeft een gestuukte achterwand. Verder loopt de afwerking van de woonkamer door tot in de keuken.

Garage
De royale aanpandige garage biedt veel extra mogelijkheden. In de garage bevinden zich o.a. de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, een extra watervoorziening en verwarming. Ook is er toegang tot de mooie kelder. Door de grootte, de locatie en de aanwezige voorzieningen kan de garage voor meerdere doeleinden aangewend worden. Voor de garage is een riante oprit gesitueerd, welke voor meerdere auto's plaats verschaft.

Eerste verdieping

Vanaf de trap in de entree is de overloop van de eerste verdieping bereikbaar. Deze verdieping is opgesplitst in een overloop, 4 slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van een airco en de afwerking bestaat uit vloerbedekking, metselwerkwanden en een gipsplatenplafond.

Slaapkamers
Alle slaapkamers zijn volwaardig van afmeting te noemen. De slaapkamers zijn voornamelijk voorzien van vloerbedekking/laminaat, granol-behangwanden en stucplafonds.

Badkamer
De comfortabele badkamer is praktisch uitgerust. De inrichting bestaat uit een ligbad, douche, toilet en badkamermeubel met wasgelegenheid. Verder is de badkamer geheel betegeld.

Tweede verdieping

Middels een vlizotrap boven de overloop is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping doet dienst als bergzolder en is voorzien van elektra.

Tuin
De keurig aangelegde tuin is rondom de woning gesitueerd en biedt veel privacy. De aanleg bestaat o.a. uit sierbestrating en diverse beplanting.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Wijk-Regio Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend in de ruimste zin des woords. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 549,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,685
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1977
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
149 m²
Other space inside the building
46 m²
Plot size
530 m²
Volume in cubic meters
664 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Flue and solar panels

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2019, in ownership)

Cadastral data

OUDENBOSCH C 1455
Cadastral map
Area
530 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity, heating and running water

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Zoutlaan 51

€ 549,000 k.k.