• Sold under reservation

Pagnevaartweg 88 a 4731 ZZ Oudenbosch Verspreide huizen ten zuiden van Oudenbosch

Hightlighted features

  • 200 m² living area
  • 2,000 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Wij hebben het genoegen u dit exclusief landhuis met dubbele garage en luxe bijgebouw aan te bieden. Deze villa dateert van het bouwjaar 2011 en is gelegen aan een rustige straat, op een absolute toplocatie in Oudenbosch, grenzend aan landerijen, op een riant perceel van 2000 m². In elke richting rondom de woning valt er van een vrij en adembenemend uitzicht te genieten.
Dit landhuis verkeert in een uitstekende staat van onderhoud, daar deze meer dan goed is onderhouden en er bij de vervaardiging uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen zijn toegepast. De woning is rondom van kunststof kozijnen met screens voorzien en op de begane grond is er vloerverwarming toegepast. Ook de badkamer heeft vloerverwarming.
Verder staat de mogelijkheid om de woning levensloopbestendig te maken, omdat er al een extra kamer op de begane grond gesitueerd is met aansluitingen voor een badkamer. Ook biedt de dubbele garage veel extra mogelijkheden.
Oudenbosch staat bekend als een dorp met een uitstekend voorzieningenniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen zoals o.a. winkels, onderwijs, openbaar vervoer en verscheidene verenigingen zijn in de nabijheid gesitueerd. Tevens staat Oudenbosch bekend om de imponerende Basiliek en de prachtige haven in het centrum. Ook is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van Roosendaal (10 min.), Breda (20 min.), Rotterdam (30 min.) en Antwerpen (35 min.).

Indeling

Begane grond

Entree
Via de imponerende entree, waarin zich de uitgebreide meterkast en geheel betegeld toilet met meubel bevinden, is er toegang tot woonkamer alsmede de multifunctionele kamer op de begane grond. De entree is voorzien van een prachtige vide en de afwerking bestaat uit een tegelvloer, spuitwerkwanden en een spuitwerkplafond.

Woonkamer
De schitterende woonkamer biedt een fantastisch uitzicht over het straatbeeld, tuin en omliggende landerijen. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle haardpartij met gashaard en de afwerking bestaat uit een tegelvloer, spachtelputzwanden en een spuitwerkplafond. Vanuit de woonkamer is er directe verbinding met de open leefkeuken.

Keuken
De luxe keuken met een in een hoekopgestelde keukeninrichting is van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, een diepvries, een Boretti fornuis, combi magnetron en vaatwasser voorzien. Het keukenblok is met een granietenblad bedekt en de achterwand is met een identieke opstaande rand bekleed. Vanuit de keuken is er middels een schuifpui direct toegang tot de tuin en is de aangrenzende bijkeuken toegankelijk.

Bijkeuken
In de praktische bijkeuken bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en is er een voorraadkast aanwezig. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer, spachtelputzwanden en een spuitwerkplafond. Via de bijkeuken is er eveneens toegang tot de tuin alsmede de aanpandige dubbele garage.

Garage
De volledig geïsoleerde aanpandige dubbele garage is voor meerdere doeleinden aanwendbaar. Deze dubbele garage is o.a. voorzien van een tegelvloer, een tweetal elektrische deuren, verwarming, een watervoorziening en een middels een vaste trap te bereiken zolderruimte, welke van een betonvloer is voorzien. Middels een mooie oprijlaan is er toegang tot de parkeergelegenheid voor deze dubbele garage.

Multifunctionele kamer
Aan de voorzijde van de woning is een multifunctionele kamer gesitueerd, welke voor meerdere doeleinden aangewend kan worden, waarbij o.a. te denken valt aan een werkkamer of slaapkamer. De afwerking bestaat uit een tegelvloer, spachtelputzwanden en een spuitwerkplafond.

Eerste verdieping

Vanaf de hardhouten trap in de entree is de overloop van de eerste verdieping bereikbaar. Deze verdieping is opgesplitst in een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop, met bergkast (v.v. een tegelvloer), waarin de de CV ketel staat opgesteld, is voorzien van een laminaatvloer, spuitwerkwanden en een spuitwerkplafond.

Slaapkamers
Alle slaapkamers zijn van afmeting en afwerkingsniveau meer dan volwaardig te noemen. De slaapkamers zijn voorzien van een fraaie dakkapel en de afwerking bestaat uit laminaatvloeren, spuitwerkwanden en spuitwerkplafonds.

Badkamer
De comfortabele badkamer is praktisch uitgerust. De inrichting bestaat uit een inloopdouche, een ligbad, een toilet, een bidet en een badkamermeubel met wasgelegenheid. Verder is de badkamer geheel betegeld en is voorzien vloerverwarming en van een spuitwerkplafond met inbouwspots.

Tweede verdieping

Middels een vlizotrap boven de overloop is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping doet dienst als zolderruimte. Deze zolderruimte is op stahoogte, voorzien van elektra, en de mechanische ventilatie unit staat hier opgesteld.

Tuin
De uniek aangelegde en onderhouden tuin is rondom de woning gesitueerd en maakt het totaal plaatje compleet. De aanleg bestaat uit een prachtige oprit met elektrische poort, sierbestrating, gazon en diverse beplanting. Aan de achterzijde van de woning is een overkapping geplaatst met daaronder een mooi terras. Rondom in de tuin valt er van landelijk uitzicht te genieten.

Bijgebouw
In een hoek van het perceel is een luxe houten bijgebouw met overkapping gesitueerd. In dit bijgebouw is er krachtstroom aanwezig.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Wijk-Regio Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend in de ruimste zin des woords. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 995,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,975
Original asking price
€ 1,100,000 kosten koper
Listed since
4 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Country house, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2011
Type of roof
Combination roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
200 m²
Other space inside the building
96 m²
External storage space
7 m²
Plot size
2,000 m²
Volume in cubic meters
1,276 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Outdoor awning and mechanical ventilation

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
Partial floor heating
Hot water
CH boiler

Cadastral data

OUDENBOSCH F 545
Cadastral map
Area
2.000 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, rural and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Loft and electricity

Garage

Type of garage
Attached brick garage and parking place
Capacity
2 cars
Facilities
Electrical door, electricity and heating
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Pagnevaartweg 88 a

€ 995,000 k.k.