Oudendijk 4751 WL Oud Gastel Oud Gastel

€ 369,500 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

TE KOOP! Royale bouwkavel aan de Oudendijk/Maximalaan te Oud Gastel

Bouwkavels
Aan de rand van het Brabantse dorp Oud Gastel vindt u dit kleinschalige nieuwbouwproject aan de Oudendijk. Het project omvat 7 royale kavels met daarop een mogelijkheid tot het bouwen van uw nieuwe droomhuis. Hier woont u heerlijk landelijk en karakteristiek met alle comfort van een nieuwbouwhuis! Kavel 1 t/m 5 liggen aan de Oudendijk, kavel 6 ligt op de hoek Oudendijk en Maximalaan, kavel 7 ligt in zijn geheel aan de Maximalaan.

De overige 6 kavels zijn inmiddels verkocht. Kavel 5 is nog beschikbaar.

Wonen in een aantrekkelijke omgeving
De Oudendijk is een aantrekkelijke woonomgeving. Het gezellige dorpscentrum van Oud Gastel met al zijn voorzieningen is op loopafstand gelegen. Er zijn diverse basisscholen en mogelijkheden voor kinderopvang, allerlei sportverenigingen- en accommodaties in het dorp aanwezig. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod in winkels en restaurants, een bibliotheek en uiteraard zijn er ook diverse huisartsen- en tandartsenpraktijken.

Inspannen en ontspannen in Oud Gastel
Inspannen en ontspannen kan uitstekend in Oud Gastel en omgeving. Als u een liefhebber bent van wandelen en/of fietsen, dan kunt u hier uw hart ophalen. Wandel of fiets bijvoorbeeld eens langs de diverse historische locaties, zoals de Sint-Laurentiuskerk, de hervormde dorpskerk en het dorpsmuseum In de drie Snoeken. U kunt heerlijk recreëren langs het Markvlietkanaal en daarnaast zijn er diverse horecagelegeheden voor het halen van een versnapering. Tevens zijn het Gastels Speelbos en het recreatiezwembad dicht bij uw droomhuis.

Bereikbaarheid
Vanuit Oud Gastel bent u snel in hartje Roosendaal, Rotterdam of Breda. Oud Gastel ligt aan de N268 en is via de A17 goed bereikbaar. Oud Gastel heeft een eigen busstation die een goede verbinding heeft naar Roosendaal, Wouw en Breda. En op de fiets, door en buiten Oud Gastel, zijn schitterende fietsroutes aangelegd door het landelijk gebied.

Wonen aan de Oudendijk

Het plan en de bebouwing
Aan de Oudendijk/Maximalaan koopt u een bouwrijpe kavel. De kavels variëren in grootte van 750 m2 tot 1.184 m2. Op de kavels heeft u een eigen oprit en de mogelijkheid om naar eigen inzicht een woning of een bijgebouw zoals een buitenkeuken of tuinhuis te realiseren. Daarnaast wordt er aan de straatzijde een brede groenstrook gerealiseerd met een groene haag, bestaande en nieuwe bomen. Mooi en tegelijkertijd uw garantie voor extra privacy.

Bouwkavels
De bouwkavels worden bouwrijp opgeleverd. De huidige aanwezige opstallen van de voormalige boerderij zullen in opdracht van de verkopende partij worden gesloopt. Voor de 7 te bouwen vrijstaande woningen wordt een landelijke uitstraling, passend bij de bestaande bebouwing langs de Oudendijk, geambieerd. Zoals al eerder vermeld is enkel bouwkavel 5 nog te koop.

Het is mogelijk om via de website van een catalogusbouwer een woning te ontwerpen. Zo krijgt u een indicatie van wat het bouwen van een woning ongeveer kan gaan kosten. Via deze link komt u terecht bij de betreffende website:

Prijs:
Bouwkavel 5 is ten behoeve van 1 vrijstaande woning. Perceeloppervlakte bedraagt circa1.124 m² *.
De Koopsom (vrij op naam) € 369.500,-
* De opgegeven perceeloppervlaktes zijn bij benadering; de juiste perceeloppervlakte zal worden vastgesteld bij kadastrale inmeting.

Verkoopprocedure:
- Informatie over de verkoopstukken en verkoopprocedure zijn verkrijgbaar via Staal Makelaars.

Aankoopcondities:
- Inbegrepen zijn 21% btw en notariskosten met betrekking tot levering, kadastraal recht en dergelijke. Wettelijke wijzigingen worden doorberekend.
- Grondkosten: vanaf 31 december 2020 wordt de rente over de grondkosten al in rekening gebracht (4% op jaarbasis).
- De gemeentelijke (leges) kosten voor de realisatie van uw woning zijn niet in de koopsom inbegrepen.
- De verkoper behoudt zich het recht voor om wijzigingen op de inhoud van deze lijst aan te brengen. Aan deze prijs kan dan ook geen rechten worden ontleend.
- Druk- en zetfouten en (prijs)wijzigingen voor aankoop zijn voorbehouden; btw-wijzigingen na aankoop worden verrekend.

Niet in de koopsom begrepen zijn:
- Abonnements- en aansluitkosten voor telefoon en internet.
- Aanlegkosten voor elektra en water.
- Advieskosten en afsluitkosten voor uw hypotheek.
- Advieskosten en notaris- en kadasterkosten voor uw hypotheek.
- Tuinaanleg/bestrating (tenzij nadrukkelijk anders vermeld).

Bestemming:
Op kavel 5 rust momenteel de enkelbestemming wonen. De bestemmingsplanregels zijn bij ons op te vragen.

Meer informatie?

Interesse in een bouwkavel of opzoek naar meer informatie? Vraag vrijblijvend een kavelpaspoort aan. Wij zullen u voorzien van alle benodigde informatie!

In samenwerking met Staal Makelaars start Jansen Bouwontwikkeling B.V. de verkoop van zeven landelijk gelegen en zeer royale bouwkavels in Oud Gastel. De kavels liggen aan de rand van het Brabantse dorp aan de Oudendijk en de Maximalaan.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 369,500 vrij op naam
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
1,124 m²

Cadastral data

HALDERBERGE G 2584
Cadastral map
Area
1.124 m²
Ownership situation
Full ownership

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Oudendijk

€ 369,500 v.o.n.