Waatskamperheide 7 6035 RZ Ospel

  • Sold under reservation
€ 575,000 k.k.

Description

Landelijk wonen volledig naar uw wens in te richten!
Ideaal voor Rustzoekers, paardenliefhebbers en ZZP'ers!

Aan de rand van Ospel, nabij de doorgaande weg richting Weert en Venlo, onder de rook van Weert, bieden wij u een te renoveren woning (1971) aan met alle voorzieningen gelijkvloers.
Het object is gelegen op een perceel van 1.79.10 ha. (Aankoop van minder grond is bespreekbaar).

Indeling
Begane grond
Via de entree toegang tot de hal. Vanuit de hal zijn twee slaapkamers voorzien van wastafel, keuken en de woonkamer bereikbaar. Via de woonkamer is de keuken bereikbaar, die vervolgens toegang tot de berging biedt. Vanuit de keuken kan men ook naar de gang. Deze gang verleent toegang tot een badkamer, voorzien van bad en wastafel. Daarnaast biedt de gang toegang tot een los toilet, een derde slaapkamer en berging.

1e verdieping
Via de trap in de hal is er toegang tot een overloop. De verdieping is voorzien van drie slaapkamers en badkamer. De slaapkamers beschikken over ruime opslagruimte.

Loods
Achter de woning ligt een riante nette loods van circa 12 x 19 meter. De loods is spouw gemetseld, vrij overspannen en voorzien van een betonvloer. Het dak is geïsoleerd en gedekt met asbest golfplaten.

Speelbos
Naast de woning ligt een riant zeer goed onderhouden speelbos voorzien van wandelpaden en recreatieve voorzieningen.

Voorzieningen en installaties
• Elektriciteit: Aanwezig
• Wateraansluiting: Aanwezig
• Gasaansluiting: Aanwezig
• Riolering: Aanwezig
• Kozijnen: Hout
• Energielabel: E
• Verwarming: CV-ketel (Nefit)
• Warm watervoorziening: CV-ketel

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert’ van de gemeente Nederweert. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming ‘Agrarisch’, de dubbelbestemming ‘Waarde- Archeologie’ en de gebiedsaanduiding ‘milieuzone- boringsvrije zone’. Op het perceel is de functieaanduiding ‘wonen’ aanwezig. De bijbehorende voorschriften kunt u vinden op verzoek kan dit in hard-copy aan u worden toegezonden.

Ligging
De woning is gelegen in het buitengebied van Ospel, onder de rook van het bruisende Weert. In de nabijheid ligt het kanaal (Noordervaart). De op- en afrit naar de snelweg A2 is op enkele minuten afstand gelegen. Daarnaast ligt de woning zeer nabij de N275 richting Venlo en Weert.
Als vakantieganger, natuurliefhebber of bezoeker bent u in Weert en Ospel ook op de juiste plaats: een mooie, landelijke omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur. Met natuurgebied de Peel zo ongeveer in de achtertuin komt u volledig tot rust in deze omgeving.
Weert heeft voor de omgeving een regio functie. Weert ligt aan nationale en internationale wegverbindingen en heeft een intercity NS-station. Gelegen langs de A2: de autosnelweg van Amsterdam via Eindhoven naar Maastricht, Heerlen en Duitsland, België of Frankrijk. Ook via het spoor is Weert uitstekend bereikbaar. Het centrum van Weert biedt veel winkel- en horecavoorzieningen, niet alleen voor de eigen inwoners maar voor de hele streek en voor het Belgische achterland. Weert kent ongeveer 500 detailhandelsvestigingen. Een groot deel daarvan ligt aan aantrekkelijke promenades in het centrum van de stad of in het overdekte winkelcentrum De Munt. De stedelijke voorzieningen in een dorps karakter is de reden waarom men zich in Weert direct thuis voelt.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 575,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,376
Listed since
5 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1971
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
242 m²
Exterior space attached to the building
3 m²
External storage space
263 m²
Plot size
17,910 m²
Volume in cubic meters
968 m³

Layout

Number of rooms
8 rooms (6 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms
Bathroom facilities
Bath, 2 showers and toilet
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
E 2.30 What does this mean?

Cadastral data

NEDERWEERT O 640
Cadastral map
Area
17.910 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Outside the built-up area and rural
Garden
Back garden and surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property